Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

Винаги трябва бекъп. Каквато ще да е, но си трябва. Дизелът, който споменаваш, имаше някакви проблеми с повдигачи на клапаните, за който Васил беше писал, иначе няма убиване. Бензинаката е по-здрава, според мен.

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Точно за 2.5 TDI двигателя само кофти мнения съм чувал. Много зависи и как е гледан, вероятно, но втора ръка няма как да се знае. Проблемите бяха някъде по клапаните, както Лъки е писал, но си ги има и често се налага ремонт. Но ставаше въпрос за един точно определен код на двигателя. Другата версия е ОК. По-големият проблем е с поддръжката. По нашите ширини, едно пълно обслужване на тоз двигател излиза над 1000лв. Не знам при вас как ще е, но имай го предвид :)

Разгледай и хонда легенд от тия години, но са малко кът обявите, а и цената й е малко височка, но си заслужава. 3.5 300 коня атмосферен безнин, 4х4, автомат. Догодина живот и здраве, ако ми се наредят нещата ще почвам да гледам за такава :)

едит: Моето мнение е малко пристрастно :D 

Edited by kotora

Разгледай и хонда легенд от тия години, но са малко кът обявите, а и цената й е малко височка, но си заслужава. 3.5 300 коня атмосферен безнин, 4х4, автомат. Догодина живот и здраве, ако ми се наредят нещата ще почвам да гледам за такава :)

едит: Моето мнение е малко пристрастно :D

Хехе, хондите си ги знам много добре, за съжаление тук в продажба има точно 3 legend-а, като най-новият е от 2000-та година и изглежда като излезнал от стар американски филм :D

За 300-тата коня не ми пука особено, основно колата ще е за приятелката ми, заради това гледам да е автоматик, а когато ми потрябва бекъп количка ще я ползвам и аз :)

Пък ако нацеля комби ще си става и за товарно магаре, вместо да товаря алфата ми :))

Кой човек с акъла си би си взел Хонда ако не е NSX, S 2000 или CBR

Как кой? Котора естествено...той би си взел всичко дето има надпис "Хонда" - от мотор до ключодържател. :laughing:

Според мен е по-стръмно. За да ми направи такова впечатление.

Напротив, по-полегато е от преди. Днес минах по цялата улица - прекрасно. Въобще всяко махане на павета от улиците е прекрасно събитие!

Паветата са хубаво нещо и са вечни...стига разбира се някой да ги преподрежда през определен период от време, което разбира се при нас е изключително рядка гледка и затова най-добре да ги няма. Отделно като замръзне, не е много весело да спираш върху павета...

Кой човек с акъла си би си взел Хонда ако не е NSX, S 2000 или CBR

Чефо ти с твойто пунто дето му прави няколко основни ремонта пред блока не се обаждай.  Type R къде го забрави ? 

Пламене надали ще е всичко. На мотор не бих се качил, щото не ми се умира млад. Ключодържател има, но и ти имаш форд сигурно ;) 

Чефо ти с твойто пунто дето му прави няколко основни ремонта пред блока не се обаждай. Type R къде го забрави ?

Пламене надали ще е всичко. На мотор не бих се качил, щото не ми се умира млад. Ключодържател има, но и ти имаш форд сигурно ;)

Дейба, какво ще правя сега. Смс може ли щом обаждането е забранено ☺️☺️☺️

Пунтото какво съм правил е моя работа. Има все още е най-хубавата кола, която съм карал и с най-голямо желание. Нямам търпение да сменя новия Форд с нещо дето е интересно и не е 1.5 литрова косачка.

Има причина да съм забравил тайп е, толкова са ми интересни, че да ги помня.

За румънската нафта от доста време се говори, че е хубава.

И румънската и гръцката са хубави само дето никой не ги продава вече у нас...Ром петрол внасяха известно време от Румъния ама не устискаха на монопола.Същата работа и с Еко вече всичко е лукойл...

Аз не съм чувал Ромпетрол да спират да внасят, нито пък ЕКО. Ти откъде ги научи тия работи?

От кухнята...Имам човек на висока позиция в Лукойл.Само некви пауъройл в Пловдив уж продават румънски дизел,колко е вярно те си знаят.Всички други са на тръбата срещу теца...

Edited by HEMO

Нали знаете кой уби вноса на горива - БайХуй! Уж под предтекст, че ще се бори срещу монопола на един от най - близките си приятели и така промениха законите, че да убият всякакви мераци за внос на гориво. Направиха го с изискването какво количества трябва да имат на склад фирмите които искат да внасят горива. Нещо от рода на количества за по 2 месеца напред. От там се оказа, че единствено ЛукОйл има капацитета за такова нещо. Ама съвсем случайно се оказа. Иначе се бори с картела.

Нали знаете кой уби вноса на горива - БайХуй! Уж под предтекст, че ще се бори срещу монопола на един от най - близките си приятели и така промениха законите, че да убият всякакви мераци за внос на гориво. Направиха го с изискването какво количества трябва да имат на склад фирмите които искат да внасят горива. Нещо от рода на количества за по 2 месеца напред. От там се оказа, че единствено ЛукОйл има капацитета за такова нещо. Ама съвсем случайно се оказа. Иначе се бори с картела.

То даже антимонополната комисия констатира, че: 

Предизборно КЗК откри картел при продажбите на горива

и... Нищо!

Edited by NEO_DDT

Сериозно, какво очаквате да стане като те колят и бесят? Нещо като английската кралица да се вкара в затвора за данъчна измама. Нелепо е.

Толкова много маймуни има на тая хранилика и то за 7, 8 цифрени суми, че и с ядрени ракети не може да ги махнете.

Сериозно, какво очаквате да стане като те колят и бесят? Нещо като английската кралица да се вкара в затвора за данъчна измама. Нелепо е.

Толкова много маймуни има на тая хранилика и то за 7, 8 цифрени суми, че и с ядрени ракети не може да ги махнете.

Ами не е баш така, ама народа е прекалено прост и се занимава с цени на винетки, Динко, Биг Брадър и подобни идиотщини...

Само да питам - защо еко колите на тойота са с безумно идиотски дизайн?!?! Приуса, сега това... WTF??? :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Приуса е абсолютно грозилище, спор няма, ама това бива... Кое не му харесваш? Предницата малко прилича на новите SUV-та на Lexus

Не обиждай Лексуса, моля те. Предницата и да я приема, задницата му е точно като тия изсулените потури дето ги носят коврите и изглеждат като насрани. 

Не обиждай Лексуса, моля те. Предницата и да я приема, задницата му е точно като тия изсулените потури дето ги носят коврите и изглеждат като насрани. 

Лексуса никак не го обиждам тоя RX ме кефи много мен, а за потурите има същите и мъжки не са само за коври   :D Може и ти да си купиш ако си вземеш Мирай-ка да си отиват :D

Edited by NEO_DDT

Ето нещо, което е по-невъзможно от неутронна бомба в пловдивска чалгарница... 

Иначе няма майтап - колата ми изглежда все едно е в кутия и се е подала отвътре до нивото на фаровете и оная чупка на стоповете... И долната част е все още в кутията...