Lucky Luciano Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Винаги трябва бекъп. Каквато ще да е, но си трябва. Дизелът, който споменаваш, имаше някакви проблеми с повдигачи на клапаните, за който Васил беше писал, иначе няма убиване. Бензинаката е по-здрава, според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Точно за 2.5 TDI двигателя само кофти мнения съм чувал. Много зависи и как е гледан, вероятно, но втора ръка няма как да се знае. Проблемите бяха някъде по клапаните, както Лъки е писал, но си ги има и често се налага ремонт. Но ставаше въпрос за един точно определен код на двигателя. Другата версия е ОК. По-големият проблем е с поддръжката. По нашите ширини, едно пълно обслужване на тоз двигател излиза над 1000лв. Не знам при вас как ще е, но имай го предвид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Хм, ясно. Благодаря за инфото, ще гледам повече бензиновите значи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 (edited) Разгледай и хонда легенд от тия години, но са малко кът обявите, а и цената й е малко височка, но си заслужава. 3.5 300 коня атмосферен безнин, 4х4, автомат. Догодина живот и здраве, ако ми се наредят нещата ще почвам да гледам за такава едит: Моето мнение е малко пристрастно Edited November 29, 2016 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Кой човек с акъла си би си взел Хонда ако не е NSX, S 2000 или CBR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Разгледай и хонда легенд от тия години, но са малко кът обявите, а и цената й е малко височка, но си заслужава. 3.5 300 коня атмосферен безнин, 4х4, автомат. Догодина живот и здраве, ако ми се наредят нещата ще почвам да гледам за такава едит: Моето мнение е малко пристрастно Хехе, хондите си ги знам много добре, за съжаление тук в продажба има точно 3 legend-а, като най-новият е от 2000-та година и изглежда като излезнал от стар американски филм За 300-тата коня не ми пука особено, основно колата ще е за приятелката ми, заради това гледам да е автоматик, а когато ми потрябва бекъп количка ще я ползвам и аз Пък ако нацеля комби ще си става и за товарно магаре, вместо да товаря алфата ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Кой човек с акъла си би си взел Хонда ако не е NSX, S 2000 или CBR Как кой? Котора естествено...той би си взел всичко дето има надпис "Хонда" - от мотор до ключодържател. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Според мен е по-стръмно. За да ми направи такова впечатление. Напротив, по-полегато е от преди. Днес минах по цялата улица - прекрасно. Въобще всяко махане на павета от улиците е прекрасно събитие! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Паветата са хубаво нещо и са вечни...стига разбира се някой да ги преподрежда през определен период от време, което разбира се при нас е изключително рядка гледка и затова най-добре да ги няма. Отделно като замръзне, не е много весело да спираш върху павета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Кой човек с акъла си би си взел Хонда ако не е NSX, S 2000 или CBR Чефо ти с твойто пунто дето му прави няколко основни ремонта пред блока не се обаждай. Type R къде го забрави ? Пламене надали ще е всичко. На мотор не бих се качил, щото не ми се умира млад. Ключодържател има, но и ти имаш форд сигурно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Прав си - имам оригиналния кожен ключодържател, който ми го дадоха с ключа когато купувах колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Чефо ти с твойто пунто дето му прави няколко основни ремонта пред блока не се обаждай. Type R къде го забрави ? Пламене надали ще е всичко. На мотор не бих се качил, щото не ми се умира млад. Ключодържател има, но и ти имаш форд сигурно Дейба, какво ще правя сега. Смс може ли щом обаждането е забранено ☺️☺️☺️ Пунтото какво съм правил е моя работа. Има все още е най-хубавата кола, която съм карал и с най-голямо желание. Нямам търпение да сменя новия Форд с нещо дето е интересно и не е 1.5 литрова косачка. Има причина да съм забравил тайп е, толкова са ми интересни, че да ги помня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 За румънската нафта от доста време се говори, че е хубава. И румънската и гръцката са хубави само дето никой не ги продава вече у нас...Ром петрол внасяха известно време от Румъния ама не устискаха на монопола.Същата работа и с Еко вече всичко е лукойл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Аз не съм чувал Ромпетрол да спират да внасят, нито пък ЕКО. Ти откъде ги научи тия работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 (edited) Аз не съм чувал Ромпетрол да спират да внасят, нито пък ЕКО. Ти откъде ги научи тия работи? От кухнята...Имам човек на висока позиция в Лукойл.Само некви пауъройл в Пловдив уж продават румънски дизел,колко е вярно те си знаят.Всички други са на тръбата срещу теца... Edited December 1, 2016 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 1, 2016 Author Share Posted December 1, 2016 Нали знаете кой уби вноса на горива - БайХуй! Уж под предтекст, че ще се бори срещу монопола на един от най - близките си приятели и така промениха законите, че да убият всякакви мераци за внос на гориво. Направиха го с изискването какво количества трябва да имат на склад фирмите които искат да внасят горива. Нещо от рода на количества за по 2 месеца напред. От там се оказа, че единствено ЛукОйл има капацитета за такова нещо. Ама съвсем случайно се оказа. Иначе се бори с картела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 (edited) Нали знаете кой уби вноса на горива - БайХуй! Уж под предтекст, че ще се бори срещу монопола на един от най - близките си приятели и така промениха законите, че да убият всякакви мераци за внос на гориво. Направиха го с изискването какво количества трябва да имат на склад фирмите които искат да внасят горива. Нещо от рода на количества за по 2 месеца напред. От там се оказа, че единствено ЛукОйл има капацитета за такова нещо. Ама съвсем случайно се оказа. Иначе се бори с картела. То даже антимонополната комисия констатира, че: Предизборно КЗК откри картел при продажбите на горива и... Нищо! Edited December 1, 2016 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Сериозно, какво очаквате да стане като те колят и бесят? Нещо като английската кралица да се вкара в затвора за данъчна измама. Нелепо е. Толкова много маймуни има на тая хранилика и то за 7, 8 цифрени суми, че и с ядрени ракети не може да ги махнете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Сериозно, какво очаквате да стане като те колят и бесят? Нещо като английската кралица да се вкара в затвора за данъчна измама. Нелепо е. Толкова много маймуни има на тая хранилика и то за 7, 8 цифрени суми, че и с ядрени ракети не може да ги махнете. Ами не е баш така, ама народа е прекалено прост и се занимава с цени на винетки, Динко, Биг Брадър и подобни идиотщини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Тойота „Мирай“ каза сбогом на петрола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Само да питам - защо еко колите на тойота са с безумно идиотски дизайн?!?! Приуса, сега това... WTF??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Само да питам - защо еко колите на тойота са с безумно идиотски дизайн?!?! Приуса, сега това... WTF??? Приуса е абсолютно грозилище, спор няма, ама това бива... Кое не му харесваш? Предницата малко прилича на новите SUV-та на Lexus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Не обиждай Лексуса, моля те. Предницата и да я приема, задницата му е точно като тия изсулените потури дето ги носят коврите и изглеждат като насрани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 (edited) Не обиждай Лексуса, моля те. Предницата и да я приема, задницата му е точно като тия изсулените потури дето ги носят коврите и изглеждат като насрани. Лексуса никак не го обиждам тоя RX ме кефи много мен, а за потурите има същите и мъжки не са само за коври Може и ти да си купиш ако си вземеш Мирай-ка да си отиват Edited December 2, 2016 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Ето нещо, което е по-невъзможно от неутронна бомба в пловдивска чалгарница... Иначе няма майтап - колата ми изглежда все едно е в кутия и се е подала отвътре до нивото на фаровете и оная чупка на стоповете... И долната част е все още в кутията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts