charmock Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Откога?? Последно зареждах преди 2 седмици и още си беше Шел. Моя грешка Пламене, Шел си е. утре ще заредя от там Vpower. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Изкарай си карта - бензинът с нея излиза по-евтино...и зареждай в неделя - тогава точките са четворни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Зимните гуми задължителни, гонките забранени, младите шофьори със стикер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/gumi-s-dylbochina-na-graifera-ne-po-malka-ot-4-mm-stavat-zadyljitelni-za-zimata-228979/ Журналистичека му работа, тук друго пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Тъпотия, и ние сега от къде да знаем какво точно е изискването?Аз нови зимни гуми така или иначе ще слагам другата или по-другата седмица, но това е несериозно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 ....трябва да се използват гуми, предназначени за зимни условия, или гуми с дълбочина на протектора не по-малка от или равна на 4 мм Ако така са го формулирали, това е най-голямата тъпотия която някой може да измисли! Ама не ме учудва де - то там такива малоумници са щом тия същите преди време бяха измислили гениалното "младите шофьори да карат коли с най-много 1.6 куб.см обем на двигателя", а нали се сещате с едно елементарно турбо колко стотин коня могат да се направят с 1.6 кубика, щом форд отдавна си продават колите с трицилиндров еднолитров екобуст със 125 коня и дори имат негов вариант със 140 коня...какво изобщо ще си говорим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Само на мен ли ми се струва или новоасфалтираната част на Гладстон и по-точно тази на слизане от Иконома към Руски е прекалено стръмно. Днес се случи да мина 3 пъти във всяка посока и наистина ми се видя стръмно. Това при евентуално заледяване, ще стане като лунапарк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Най-готиното е, че завършва със "острова на смъртта" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 (edited) Само на мен ли ми се струва или новоасфалтираната част на Гладстон и по-точно тази на слизане от Иконома към Руски е прекалено стръмно. Днес се случи да мина 3 пъти във всяка посока и наистина ми се видя стръмно. Това при евентуално заледяване, ще стане като лунапарк. Се толкова стръмно си е. Като бяха павета, само като завали един дъждец си беше лунапарк. Мол-ците да внимават повече и нема да има проблеми. Там проблема е супер малоумния знак забранено влизането дето го сложиха пред Техникума на островчето от към Гладстон. Сега живущите на ул. Никола Петков могат да се приберат, без да нарушават знаци, единствено и само ако дойдат от към Руски. Какъв е замисъла на тоя знак точно там, мога само да гадая, иначе казано - малоумна работа. Edited November 24, 2016 by jijane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Според мен е по-стръмно. За да ми направи такова впечатление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 То ще е страшен купон с непрестанно излизащите от МоЛъ така или иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Само на мен ли ми се струва или новоасфалтираната част на Гладстон и по-точно тази на слизане от Иконома към Руски е прекалено стръмно. Днес се случи да мина 3 пъти във всяка посока и наистина ми се видя стръмно. Това при евентуално заледяване, ще стане като лунапарк. да. по-стръмно е. за разлика от всички други ремонтирани по герберски булеварди, точно там гладстон не е стеснена. а обществено необходимото събаряне на къщата се оказа че не е за вход на частния мол, а за изход. слизащите от гладстон нито виждат нито имат шанс да ползват лентата за завиване надясно, която интелигентите светофари блокират безупречно на всеки такт. това кръстовище стана идеално! за писане на ел. фишове и събиране на глоби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Според мен е по-стръмно. За да ми направи такова впечатление. И баща ми вика че му било по-стръмно, понеже трябвало по-силно да се обляга на спирачката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Малко на LA напомня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Някой да кара с нафтата на PIMK? Похвалиха ми я, ама да питам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 (edited) Нафта като нафта. Аз имам приятел, който зарежда от там и кара много километри. Не ми я е хвалил. На него му правят хубава цена взима си ДДС-то и е доволен. Но пътя до там е ужасен, не си заслужава си трошиш колата. Може би ако имаш фирма и зареждат с карта... договориш хубава цена и зареждаш с карта... Edited November 26, 2016 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Ясно, значи си оставам на КЦМ. Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Някой да кара с нафтата на PIMK? Похвалиха ми я, ама да питам. На същата бензиностанция човека си зарежда камионите трябва да ти говори нещо....Ако ти е близо сипвай спокойно.Стандартна нафта от Лукойл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 То ми говори, но знам, че е от Румъния, не от Лукойл. Каква му е цената? Всеки с някакви карти зарежда, но на колонка колко е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 За румънската нафта от доста време се говори, че е хубава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Ясно, значи си оставам на КЦМ. Мерси.Срещу КЦМ или срещу Агрия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Синята, срещу КЦМ е по-скоро. Точно след рибата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Мисля си, че ми трябва някаква втора кола, хем да си имам бекъп ако нещо стане с мойта (както в момента е станало ), хем жената ако и притрябва да отиде някъде да и е по-лесно. Съответно няма да е за ежедневно каране което е важна точка за избора ми. Какво знаете за Ауди А6 2004та 2,5 ТДИ или пък 3 литра бензина, с автоматик? Гледам и Allroad варианта, знам за цената на амортисьорите, но има една която знам че е със съвсем новички такива... До колко са проблемни тези ауидата и автоматиците им? Тъй като в момента карам една баварка 5та от същите години и виждам колко ми е неудобна (ниско стоящ волан, и едвам излизам от нея) то не се и заглеждам в тях. Edited November 27, 2016 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Принципно колите от тая марка и общо взето тия години не би следвало да се развалят лесно. Да умориш такова нещо и то с такъв мотор, то трябва или да си тотален дебил и грам да не си го поддържал, или да са му стопени лагерите от каране, което едва ли е възможно. Ако е карана там с читаво гориво може да нямаш грижи и с турбото. Просто трябва голям малоумник да я е експлоатирал, че да я съсипе. Въпреки това на тия години няма как да няма разни неща за смяна, а едва ли ще намериш и някой дето всичко е сменил. Давам ти пример със себе си - последните три години смених и задни и предни спирачни дискове и съединител. Колата ми знаеш каква е и това, че от магазина съм я подкарал аз. Ти спомена и амортисьори - туй се разбира лесно преди да купуваш. Това са все консумативи, дето на тая възраст няма как да не почнеш да сменяш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Консумативите са ясни, тях не ги и броя. Чудя се дали няма някой известен и масов проблем с тези двигатели или пък с автоматика им или турбо примерно. Извън очакваните проблеми идващи си с възрастта. Е то и аз тамън сменям съединител, ама и скоростната кутия се наложи да се отвори което пък се проточи та се замислих, че си трябва още една количка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts