UzITo Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Някой занимавал ли се е да сменя тези гумени уплътнения на вратите ? Евентуално къде да погледна за цена? Търсих в нета само втора употреба или уплътнения за стъкла. Нещо не задавам правилен критерий за търсене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Тази китайска иновация ми се струва, че ще си остане на пътя в момента, в който закачи някъде на сух асфалт или нещо твърдо. Това е екстра към "веригите". Свалят се сами. Даже няма нужда да спираш. Edited January 19, 2016 by Nanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Сериозно, кола като твоята как се кара при сняг? В моето упътване също пише да не слагам вериги на определени размери гуми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Пламен, колко пари се тез' свински опашки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) ...Още веднъж препоръчвам човека, който ми извърши ремонта. При първа възможност ще пусна клипче в което показвам пътя от 6ти септемви до гаража му, буквално. Днес минах от там да си сложа 4 зимни гуми на колата и да си изправя едната джанта.Човека е наистина много точен,гледах го какво прави през цялото време,изправи ми джантата перфектно.За смяна на четири гуми,изправяне,помпене с азот,баланс-55 кинта.Вече само там ще ходя :-)Колкото до Еурокатена явно са влошили доста качеството или обръщат основно внимание на фирмените клиенти... Edited January 19, 2016 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Пламен, колко пари се тез' свински опашки? Forget it, not worth... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 ...вЕрвай ми...щом не съм си взел досега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Видене, требе си смениш шкодичката с този автомобил: F-150 Raptor. Разбира се и гущера задължително на капака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Форд, брат - NO WAY... Може като за къра на село, някой ден като се преместя... Поне радиусът е около 10км и лесно може да се дотегли до къщи като се наложи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Форд, брат - NO WAY... Може като за къра на село, някой ден като се преместя... Поне радиусът е около 10км и лесно може да се дотегли до къщи като се наложи. Този Форд няма нищо общо с онзи, който ти е в гаража, шъ знайш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Оста'й го...той и от коли разбира колкото от бира...робува там на няк'ви марки, че и даже ги пие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Този Форд няма нищо общо с онзи, който ти е в гаража, шъ знайш. Е та много ясно! Но така или иначе на мен камион не ми е нужен, аз принципно не ги харесвам, освен в определената за тях среда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 ...вЕрвай ми...щом не съм си взел досега... Вервам ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Добро клипче обяснено от човек бачкаш в НАСА https://www.youtube.com/watch?v=qCmgWiEEZwA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 клип до сервиза за джанти/гуми за който говорехме по-рано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 ...в мануала на моята кола изрично пише, да не й слагам метални вериги ... ...вероятно защото има много малко място между гумата и калника.... ...за разлика например от една F1-кола, която изобщо няма калници и не е никакъв проблем да й хакнеш един комплект и да се покефиш малко по ски пистите. https://www.youtube.com/watch?v=YxbEnUjeuq8 Ето го тука вече напудрено като за редбул-демо: https://www.youtube.com/watch?v=GciVOgHyywU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 (edited) Понеже ми свиха антената на колата тая нощ или вчера, някой дали може да даде насока откъде да ида да си взема, че в Еуратек вярвам ще почне от 50 лева поне. Е това е оригиналния чарк http://www.ebay.de/itm/Original-Skoda-Antenne-Kurzstab-20cm-5mm-Fabia-Octavia-Yeti-Rapid-6R0035849-IBB-/271531911393 Edited January 26, 2016 by downsoft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Благодаря, то работи и така, но да не стои дупката и да се пълни с вода и боклуци. Ще скокна до руския да проверя, кога става пазарен ден там, че не съм ходил поне едно 7-8 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Добре де, кой идиот краде антени??? Какъв точно кретен трябва да е?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Като тея, дето дерат коли с ключове. Ей така, да си избие комплексите... Тъпаци бол... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 И като тия, дето все още свиват капачки от джантите...миналото лято като ми ги свиха и то на 2 пъти и от 4-те джанти, направо не повярвах, че някой все още може да се интересува от капачки....сигурно щото моите са едни метални и доста красиви, та им е направило впечатление, понеже сега на зимните съм с едни обикновени и никой не ги пипа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 И като тия, дето все още свиват капачки от джантите...миналото лято като ми ги свиха и то на 2 пъти и от 4-те джанти, направо не повярвах, че някой все още може да се интересува от капачки....сигурно щото моите са едни метални и доста красиви, та им е направило впечатление, понеже сега на зимните съм с едни обикновени и никой не ги пипа. Това го правят хлапетии и си ги слагат после по колелата. Не че е по-малка простотия, но за чий чеп е някому антена?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 10 признака, че сте купили грешната кола За мое удовлетворение установих, че не ме засяга нито една от 10-те точки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 A те и чистачки от метро за по 2 лв. също крадат. Наскоро и аз си мислих, че тея години са отминали ама уви.... На старата кола щото не можаха да ми откраднат капачките, ми бяха откъртили емблемите от джантите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts