err0r^ Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 е днеска една такава я чаках 10 минути да мине между 2 коли спрели на улицата , беше с опел корса , между тия коли спокойно минаваше ТИР .... Кви ли не малоумници има , неска на едно малко кръстовище тъкмо мисля да си правя ляв завой гледам пред мен един тунингован голф 4 си седи диагонално на кръстовището и си дреме , ни мигач ни нищо...мигнах му 1-2 пъти , тоя не ме отрази , свирнах му с клаксона 2-3 пъти...пак никва реакция. Тръгнах да го заобикалям и в посления момент тоя явно не ме видял тръгна да завива , но място само за една кола има - засякох го , показах му среден пръст , теглих му една псувня и си продължих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 (edited) Впрочем на Пловдив-Първомай по наш сигнал спряха ТИР( тел. 112 и от него вече КАТ ), който си караше ту в неговата лента, ту върху осевата линия, ту в насрещното.Дори като го изпревари един друг тир имаше рязко навлизане върху осевата, та за малко не го забърсаха. Изключително съм благодарен на ограните за своевременната реакция и професионализма. За 15-ти този месец става въпрос и се движехме по посока Плд от Първомай. Edited February 16, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Аз пък днес си мечтаех пак за някой стар таралясник с който хубаво да надера едно BMW 5ца и до него спрял Mercedes C-класа - мерцедеса беше относително прилично спрял запречвайки тротоара но както казах - относително добре но до него 5цата както беше спряла можеха да минават майки с детски колички, велосипедисти евентуално някое тико или фиат уно но нищо по-голямо от тези. Реших че за 2 минути кеф после ще имам прекалено много разправии иначе ако бях на пазу с колата така умно щяха да гледат 2мата особено този с BMW-то щото специално щях да натискам в негова посока да задере по-качествено пък после ако щат да ме освидетелстват (което не е далече от истината - направо откачам като видя такива тъпи изпълнения)... верно че наоколо нямаше къде да се спре ама бива ли да спре така че да запуши цялата улица? Отделно един чичка го питам дали случайно той не е собственика на това BMW той взе да се прави на много отворен и ми вика - как аз... АЗ?? ти чуваш ли се, такова аз карах когато бях 10ти клас, сега карам ей тия 200 хиляди лева и сочи едно BMW X5 (150k в най-добрия случай освен ако не е бронирано ама там са друга бира)... no comment... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 И ако съм изнервен като го резна 1 шамар и ша са чуди на колко години е бил като е карал такова бмв и кога му е била първата целувка с момиче..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Отделно един чичка го питам дали случайно той не е собственика на това BMW той взе да се прави на много отворен и ми вика - как аз... АЗ?? ти чуваш ли се, такова аз карах когато бях 10ти клас, сега карам ей тия 200 хиляди лева и сочи едно BMW X5 (150k в най-добрия случай освен ако не е бронирано ама там са друга бира)... no comment... 3.0sd с доста екстри си минава 200 бона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Което не е особено вярно.... Освен ако под "доста екстри" нямаш предвид - руса девойка, която е ВИНАГИ готова, 2 циганчета (мият ти джама вместо пръскалки), 11+1 (6+1 + 2те циганчета + курвата + 3 бодигарда). Edited February 17, 2009 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 3.0sd с доста екстри си минава 200 бона A не знам аз... цени гледах тук: http://www.bmw.bg/bg/bg/newvehicles/x5/x5/...nfigurator.html и май само X5 xDrive48i е над 150 бона за още 40 бона какви екстри ще слагаш не знам... всъщност знам - трудно но успях да докарам 201бона... обаче аз сложа 1, то махне друго, едвам го нагласих да мине 200-та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) A не знам аз... цени гледах тук: http://www.bmw.bg/bg/bg/newvehicles/x5/x5/...nfigurator.html и май само X5 xDrive48i е над 150 бона за още 40 бона какви екстри ще слагаш не знам... всъщност знам - трудно но успях да докарам 201бона... обаче аз сложа 1, то махне друго, едвам го нагласих да мине 200-та Дори и с 3.0д можеш да надминеш цената от 200 000 Конфигуратора не го гледай. В него доста неща липсват - например подразделението Security и Individual Edited February 17, 2009 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Какво имаш против Pazu... ? Аз викам да направим донорска банка за мозъчни клетки за всички онези русички създанийца и кифли, дет не знаят кво правят в тази кола дет са се качили. Що? Щото едно гъзе с Тигра ме фана жал за него. Бахти на мен така ми е неудобно да стоя, а той как караше. Нищо де сипах му, другия път да не се занимава с коли, които не може да прескочи и те така. Ама аз хитър....на доускорение, че тия малките се изтрелват Една жена викам....абе къв е тоя миндил дето кара на дълги зад мен ....Пускам аз колата преди да видя, че е жена и се лепвам зад нея на 1 метър на дълги и халогени да види тя кон боб яде ли? Може да се е стреснала не знам и отби да ме изчака АМА НЕ СИ СПРЯ ДЪЛГИТЕ . Тва съм го правил и на Туарег ама се отказах по едно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Кръстовище в София Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 АМА НЕ СИ СПРЯ ДЪЛГИТЕ . Тва съм го правил и на Туарег ама се отказах по едно време С един приятел така един ни светеше и му примигвахме... той взе че и той ни примигна ма се оказа някакъв тир с толкова много лампички че все едно ни снимаха 3-4 пъти едно след друго... приятеля ми караше - наби спирачки и по усет отби отстрани докато почне да вижда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Кръстовище в София Че кво му има? Очевидно е със отделна секция за наляво, не виждаш ли че и за пешеходците светеше червено през цялото време..? Пък тва накрая тоя как се нареди първи..само там да беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Мидекс, ти нали пита за ДИНО тук в ПЛД. От другия месец ще има. То и сега има, но ще функционира за баба Марта . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Мидекс, ти нали пита за ДИНО тук в ПЛД. От другия месец ще има. То и сега има, но ще функционира за баба Марта . Ами вчера пак питах...и то в друг град и пак за Пловдив - и пак ми казаха, че в Пловдив няма. Това къде се очертава да бъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Ами вчера пак питах...и то в друг град и пак за Пловдив - и пак ми казаха, че в Пловдив няма. Това къде се очертава да бъде? Ако не бъркам хората при Венци с Окатавията. Първата бегачка в ПЛД . И все пак като отвори врати пак ще питам. Все пак се имам с някои рацери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Хах! За Венци Райчинов ли става въпрос Я, Пламен се е прибрал - най-после мога да поотдъхна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Хах! За Венци Райчинов ли става въпрос Я, Пламен се е прибрал - най-после мога да поотдъхна. Не му знам пълното име . И лично с него не се познавам . Други хора познавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Я, Пламен се е прибрал - най-после мога да поотдъхна. Току що ти открих 4 пропуска...ама хайде, от мен да мине - не всеки може да е перфектен. Сега обаче ще използвам общата автомобилна тема да попитам нещо, дето смятах да го задам в темата за нестандартните въпроси, но в крайна сметка реших все пак да е тук, понеже знам, че тук има много по-големи естети, съдейки по изказванията в другите 2 теми за най-грозните & красивите коли. Взех си едни нови тасове за джантите, че старите нещо не ми харесват...и се чудя каква ориентация да им дам, понеже си имат посока на въртене, а няма как да ги видя в движение. Представете си таса напр. на предна лява гума, гледана отстрани: Дали ще е по-добре да ги сложа все едно "загребват" --> Или пък да са обратно ориентирани и да "разпръскват" --> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 (edited) Midex първото , което ми идва на ум е как може да си го причиниш и да слагаш тасове ? Като ги смениш 3-4 пъти и ще ти излезнат колкото комплект летни джанти , но ти си знаеш . На мен повече ми допада да "разпръскват" . Edited February 18, 2009 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Midex първото , което ми идва на ум е как може да си го причиниш и да слагаш тасове ? Като ги смениш 3-4 пъти и ще ти излезнат колкото комплект летни джанти , но ти си знаеш . На мен повече ми допада да "разпръскват" . Няма проблем...от горните вече съм си взел 8 бр. да имам да подменям. А за цената...ако добавя всеки път и смяната на по 3 свински опашки на тас...сигурно не само на "летни", ами "зимни" джанти ще мога да си взема. Не ми е проблем да си взема и 4 бр. лети джанти, освен оригиналните ми, още повече че идеята ми е да имам постоянно монтирани най-различни гуми (грайфери, височини и т.н. за различни приложения), но търся само 2 определени модела лети 14" или 15" и досега все още не съм ги видял някъде...все на разни техни подобия попадам, които не ми вършат работа. П.П. А относно ориентацията на тасовете...аз пък клонях по-скоро към загребването...само дето все още не мога да си ги представя в движение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 П.П. А относно ориентацията на тасовете...аз пък клонях по-скоро към загребването...само дето все още не мога да си ги представя в движение. Анимирай картинката през 2-3 градуса и й дай повече скорост и ще я видиш , мързи ме ужасно иначе бих го сторил вместо теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 С един приятел така един ни светеше и му примигвахме... той взе че и той ни примигна ма се оказа някакъв тир с толкова много лампички че все едно ни снимаха 3-4 пъти едно след друго... приятеля ми караше - наби спирачки и по усет отби отстрани докато почне да вижда и на мене ми се е случвало това с тир , давам му дълги той пак ме заслепява , пак давам дълги нищо накрая се изнервих и карам срещу него на дълги и като се изнерви тоя като взе да пуска - дълги , халогени , за мъгла , отгоре фарове , по решетката фарове и накрая незнам кво става , отбих щото бях останал полу сляп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Или пък да са обратно ориентирани и да "разпръскват" --> Така ще дават илюзия за по-бързо движение обаче ако има кой да ги анимира и 2те ще е върха Много ми е любопитно ама не знам как да ги анимирам като gif-че с photoshop-a иначе бих го направил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 хващате си бързо мониторите и ги въртите на на която страна пожелаете :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Току що ти открих 4 пропуска...ама хайде, от мен да мине - не всеки може да е перфектен. Как пък не те е срам такива глупости да ми говориш... Ще има голби. Да не разправям аз след тебе кво метене правя, че ще се червиш като ученичка. Чакам да ми пратиш да ги видя де са тия "пропуски". Между другото тия пластмасови тасове ги отказах още преди години - само беля на главата. Тези, които си взел както и да ги сложиш, няма значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts