host Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 и да се смееш и да не се смееш, нов волан от магазина и правен от тоя не се различават... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Добре бе, ПАПИ, няма да се смея... А аз си мислех, че Джи Джи чупи гипса..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Само аз ли съм успял да си взема абсолютно приличен калъф за няма и 10 лева? И то май от магазин тип МЕТРО беше, вече не помня... Пламене - викаш кефи те дебел да го държиш.... Дам...щото стискам много силно....ама май с Гадин вече сме си говорили с тебе за кайсии и орехи. А читав калъф от Метро и подобните му ще си вземеш, когато цъфнат налъмите...че и за 10 лева...я си спомни, да не би от Метро да са ти ги дали тия 10 лева, че си ги освободил от нещо, дето не става за нищо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Майтапа настрана - за 10 години го смених веднъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Точно евтините се оказват по-здрави, незнайно защо. На едната кола, която карам е от някакъв такъв магазин, като аз я взех с него и касовата беше при документите. Цената беше 10-12лв. Не е мръднал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Пак ще се вмъкна, щото много калъфи съм изгледал...тия с горепосочената цена дето са в Метро, Практикер, Алати, и всякакви други хипермаркети са всичко друго, но не и приятна на допир естествена кожа (изключвам варианта с телешката кожа от първия линк на Хоста по-горе, при който сам трябва да си зашиеш кожата по волана). Става дума за онези, дето просто ги нанизваш - с много, ама много леки изключения от всичко продавано тук, като пипнеш такъв калъф усещането е за винил или за много твърда изкуствена кожа...или изобщо за всичко некомфортно на допир дето може да се сетите (този от втория линк на Хоста е точно такъв - гаден ). Сега...има и друг момент - ако ви харесва да си карате с такъв втвърден (особено зимата) калъф - няма проблем, въпрос на вкус ; аз обаче взимам пример от дедо и искам като седна в колата да се чувствам максимално добре и нищо да не ме нерви. А между другото ако не ми беше тънък волана, вероятно щях да си остана с обличането на втората кожа върху първата от снимката по-горе, защото въпросната кожа е доста мека и приятна - вид може и да няма, но пък доста удобно се усеща докато караш. И като се разприказвахме за удобства като цяло - някой от вас кара ли с HUD? Щото от сумати време се каня да си взема един, понеже основно карам нощем, пък и да си призная като няма коли по малките часове, често се увличам със скоростта....има 2-3 модела с GPS модул и доста красива (и ясна дори през деня) прожекция, но се чудя дали няма да е повече за гъзария, отколкото за удобство... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Вчера ходихме до Диана в София и взехме на сестра ми 4 зимни гуми за Джаз-а. Тя искаше Мишелин,но нямаше налични и взехме континентал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 (edited) из. "На kotor-а блогчето." Скъпо дневниче, Вчера ходихме до Диана в София и взехме на сестра ми 4 зимни гуми за Джаз-а. Тя искаше Мишелин,но нямаше налични и взехме континентал. XOXO, kotora. Edited December 14, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 ЙОXOXO, kotora....и бутилка р...андъм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Как я правят тази врътка македонците с дизела, хайде с бензина няма разлика? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Как я правят тази врътка македонците с дизела, хайде с бензина няма разлика? Не знам за македонците, ама ми е интересно как правят врътката украинците, след като цяла война изкараха, че и още не са я приключили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Още ли не сте се досетили, че хората не правят врътки, а НИЕ сме тия, дето все се въртят на врътката и си траят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Няма такъв акциз, вероятно. Нямат изискване за био компонент и т.н. Но... Остави макетата, на мен цените в табличката за Русия, много ми допадат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Цените на производители на суровината не ме интересуват... интересува ме защо в Австрия е по-евтино от колкото в България? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Щото тука има парса за Тиквата, толкова ли не мож' да се сетиш. Вальо Златев е пръв приятел с Тиквата, която пък, чрез агенция "Митници" му гарантира почти 100% монопол и чадър за врътките, за което пък Златев се отчита... Затова... Що да е заради друго?! Как Марешки бута цените и им бърка в задниците на гореспоменатите?! Имам впечатление от всичките горива на Марешки, от мои приятели и са си супер. Пълнят си резервоарите и си карат и дизели и бензинки. Във Варна по 1.70, но от Румъния, тоест има и транспорт, а тук 2.00лв., ако щеш. Само газта при Марешки е на същата цена почти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 В Кичука открих наскоро тази мивка точно до "Симид" отстрани на ОМВ-то на надлеза. Имат някакви четки, които мият не лошо спрямо цената от 2.50. Интересува ме дали драскат много боята и дали ще има сериозни последствия от често миене... Ето това червеното вдясно от СИМИД https://goo.gl/maps/9iXGff11vvj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Миенето на мивка с четки е сред най-малко агресивните методи за измиване... само ръчното миене по системата "2 кофи" или "3 кофи" от профи или ентусиаст може да е по-малко вредно безконтактното е 3-то място някъде... ръчното миене на мивка е преди него, ако обаче накрая не се подсушава със силиконови пера... ползват ли се силиконови пера за посдушаване това е най-опасния за лака и боята метод...ако се подсушава само с микрофибър е ок или така наречената гюдерия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 (edited) кОр за Еурокатена... без да свалят джантата и да я видят само спрях в халето и "минимум 50лв момче". Човека до гръбната, е супер съвестен натиснат предупреди ме след като я прегледа че е 30лв цената. Препоръчвам го и аз. В пресечката на пазарачето на гребната е, бившия полигон. Edited January 12, 2016 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 кОр за Еурокатена... без да свалят джантата и да я видят само спрях в халето и "минимум 50лв момче". Човека до гръбната, е супер съвестен натиснат предупреди ме след като я прегледа че е 30лв цената. Препоръчвам го и аз. В пресечката на пазарачето на гребната е, бившия полигон. Защо изобщо приемаш съвети от човек който не си сменя маслото на автомобила? Знаех си, че ще останеш доволен. На много места съм ходил и по - добър и компетентен до момента не съм виждал. При това работи и доста бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 кОр за Еурокатена... без да свалят джантата и да я видят само спрях в халето и "минимум 50лв момче". Човека до гръбната, е супер съвестен натиснат предупреди ме след като я прегледа че е 30лв цената. Препоръчвам го и аз. В пресечката на пазарачето на гребната е, бившия полигон. Защо пък 50 лева??? Ти ме хвърли в тъча. На мен ми изправиха алуминиевата джанта за 15 или 17, едно от двете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 при човека до пазара изправяне + заварка на пукнатина която не мисля всеки би видял, +боя на заварката 40лв направено за 2ч...сори, Еурокатена са селяци... Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 при човека до пазара изправяне + заварка на пукнатина която не мисля всеки би видял, +боя на заварката 40лв направено за 2ч...сори, Еурокатена са селяци... Не виждам как реши че са селяци, аз за 10 години нищо селско не съм видял при тях, но щом казваш... Аз такава помляна джанта не съм поправял... Моята алуминиева джанта я изправиха точно за 5 мин. Как да е, ти продължавай с тия джанти да караш и може и всяка година да правиш такива ремонти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 (edited) що не си мълчиш нз... тва да обявиш минимална цена без дори да си видиш работата ако е професионализъм... Евала. Джантите са оригинален ББС и надали щях да мога с друга джанта да се прибера дори без да сложа резерва ама си говори тия селтаци в Еурокатена един път взеха на баща ми 40лв за изправяне изправени преди 1 седмица джанта... а днес само като видяха колата ми сметнаха цената, бях се зарекъл там да не ходя ама... акъл Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Edited January 12, 2016 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ясно, явно аз съм нещо специален клиент, чиито джанти изправят за 15 лв/бр... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Те на всеки със шкода взимат по 15 лева...просто сърце не им дава да им вземат повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts