djadomraz Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 (edited) V8 джип не е джип, Каптива не е джип ... Не знам на какво му викате джип тогава Разлика между сув (suv) и джип правиш ли? Не се карайте, ето това е истински джиБ. Това е monster truck, а не джип Edited October 29, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Има само един джип на тоя свят и това е JEEP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Повече ми допада на Лъки джипчето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Мдааа - иди обясни на някой американец как точно те кефи тоя "джип" Ленд Крузър, та да видя какъв поглед ще ти метне.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Ти гледай ИСИС с какви коли се движат и си прави сметката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Гласуваха ли задължителните зимни гуми или още не са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Не са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Тогава какви проверки щели да правят? Че не само за зимни гуми ами и за зимна течност за чистачки и нови чистачки. И това по новините са го казали!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Какъвто ще погледа да мята Тогава какви проверки щели да правят? Че не само за зимни гуми ами и за зимна течност за чистачки и нови чистачки. И това по новините са го казали!?!? Проверките ще са буря в чаша с вода. Тоест ще опитат да изкрънкат лев от незапознатите. Могат единствено да ти мерят грайфера. Интересно как ще разберат дали течността за чистачки е зимна /ще я пият ли или си носят полеви тестове за течност за чистачки?/ и още по-интересно е как ще разберат колко нови са ми чистачките... Преди 2 години ме спряха ноември на надлеза - гледа гуми, казват "с летни си". Аз казвам да, с летни съм. Ми трябва да си със зимни и ще пишем... Казвам пишете, ето документите, чакам в колата... Полицаят отиде при колегата си, мота се 10мин., дойде и ми каза: "Айде, сигурно имаш зимни, но още не си ги сменил... Другия път, да си със зимните...". Аз че имам зимни - имам, че ги сложих 2 седмици след това, защото даваха, а и заваля сняг - сложих ги. Но никой не може да те задължи да караш със зимни гуми, поне не на този етап. А че трябва - трябва! Но навън да ми е 12-15 градуса като тогава, аз да си сложа зимните гуми... Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Целта на тези оповестени проверки е точно с цел водачите да си подготвят автомобилите, ест. няма кой да ти проверява течността, но с това припомниха, че вече сутринта температурата става около нулата и може да стане авария с казанчето. Светлините за мъгла да си провериш, ей такива прости работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Тогава какви проверки щели да правят? Че не само за зимни гуми ами и за зимна течност за чистачки и нови чистачки. И това по новините са го казали!?!? По новините обичат да преувеличават Доста! Ще мерят само дебелина на грайфера на гумата. От къв пък зор ще ми пишат глоба,че съм с лятна течност. Аз пък може да искам нарочно да ми замръзва в казанчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 От къв пък зор ще ми пишат глоба,че съм с лятна течност. Аз пък може да искам нарочно да ми замръзва в казанчето Заинтригувах се! Защо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Щото рано сутрин най-обичам да ми замръзна стъклото като си пръсна п.п. Тва ставаше и със зимната така,че е все едно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Е как със зимна ще ти замръзне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Обледява, докато вътре се затопли и темперира стъклото. Не замръзва самата течност, защото не е наред, а външната температура е по 0 градуса и се получава обледяването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Това се получва като тръгна изчистил съм стъклото и пръсна. Целия прозорец замръзна. при -15 става тва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Нема шанс... Зимна течност + първак... Няма замръзване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 http://www.uab.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%B3%D1%83/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Сменяйте течността докато е време, че аз първата година като взех колата, така от отлагане, не я смених и замръзна. Като замръзна не само, че не можех да я ползван, а и ми се пукна единия маркуч. После ходене по мъките заради тая глупост... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Ще гледам да я изпръскам тия дни и ще я сменя. А какъв спирт можеше да се сипе вътре ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Ще гледам да я изпръскам тия дни и ще я сменя. А какъв спирт можеше да се сипе вътре ? Просто долей концентрат вместо да гледаш да я изпръскаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Или патоки. В купето мирише около минута на джибри, но пък мие по-добре и от най-скъпия препарат! Аз лятото наливам малко дестилирана вода и концентрат Медикс или Аякс за прозорци. Зимата концентрат и патоки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 А какъв спирт можеше да се сипе вътре ? Чист спирт около 200-250 грама на казанче до 5 литра. Работи безотказно. Лъки, как не съм се сетил за тая работа с препарата за прозорци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Разлика между сув (suv) и джип правиш ли? Колега, ако искаш да поспорим малко и на тема дифове и раздатки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Колега, ако искаш да поспорим малко и на тема дифове и раздатки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts