gado Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Ама разбира се че Мунчо, дето ти прави монтаж и демонтаж на тротоара е по-пЯкан от сервиз, който обслужва професионално 7-8 автомобила едновременно... Абе.... То не е като да не си ял медена пишка от разни такива проф'сионалисти в сервизи, дет обслужват по амнайсе коли едновременно Да ти напомням ли за перипетиите ти с уж изпаткалия ти компресор на колата или сам ще се сетиш за какво ти приказвам? Щот, нали... - Ама, пич, тия найш с кви компютри работят, дет 'сичко могат и правят сами и дори свирката кат ти я връткат те питат дали да е с гълточка или не (перифразирам твои думи). Ама нищо, де... По някое време и ти ще се научиш, че името и размерът на фирмата не означават нищо повече от това, че някой е налял едни пари и, че всъщност е важно КОЙ точно ти пипа по машинарията. Щото така, както ги редиш тия мисирщини, той и Любчо (примерно) попада в категорията на мунчовците, ама ти спаси сфинктера от едно наистина страстно налюбване, барабар с предхождащата го любовна игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Абе.... То не е като да не си ял медена пишка от разни такива проф'сионалисти в сервизи, дет обслужват по амнайсе коли едновременно Да ти напомням ли за перипетиите ти с уж изпаткалия ти компресор на колата или сам ще се сетиш за какво ти приказвам? Щот, нали... - Ама, пич, тия найш с кви компютри работят, дет 'сичко могат и правят сами и дори свирката кат ти я връткат те питат дали да е с гълточка или не (перифразирам твои думи). Ама нищо, де... По някое време и ти ще се научиш, че името и размерът на фирмата не означават нищо повече от това, че някой е налял едни пари и, че всъщност е важно КОЙ точно ти пипа по машинарията. Щото така, както ги редиш тия мисирщини, той и Любчо (примерно) попада в категорията на мунчовците, ама ти спаси сфинктера от едно наистина страстно налюбване, барабар с предхождащата го любовна игра. Измамници има навсякъде! Именно затова наблегнах на факта, че от години имам личен опит с тези. А там, където ме прати, беше за сефте. И както помниш как само питах и заминах... Говорим отново за нещо съвсем съвсем различно и на светлинни години от едната смяна на гуми. А човек трябва да е луд да се остави на тежък ремонт с 4 цифри без тройна експертиза от различни източници. За гуми говорехме, къде отидохме.... А Любо е пич, сервизът им не е малък и не работи на тротоара. Отделно си ми даде доументи за свършената работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 (edited) Антон е номер едно като отношение и внимание към детайла....Кой е тоя Антон и къде му е сервиза? п.п.Винаги съм търсил малките сервизи,точно щото говоря директно с "Мунчо дето работи на тротоара"...Точно корифеи-те примерно в областа на електрониката няма да ги намериш в никой лъскав сервиз.Еурокатена ги препоръчах заради факта че там си сменяхме гумите 11години на служебните коли,познавам собственика и дясната му ръка.И двамата са много точни хора,персонала дълги години е един и същ,няма текучество нещо също важно за мен. Edited October 20, 2015 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Ня гърба на бившето кино Фламинго на бул 6ти септември Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Антон е номер едно като отношение и внимание към детайла. Никакви еурокатени и лайна. И аз съм ги ползвал еурактената... Далеко са от препоръчано място за мен. Диана.. Винаги съм намирал по-добри цени от техните. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Диана са педали с редовен номер при монтаж на нови гуми - джантата ви е крива, няма да ви дадем гаранция за новата гума, ако не я изправим срещу 20лв. После идиота отива някъде с джантата, чува се някакво думкане, идва весел и щастлив и накрая цената ти е цената на гуми "промоциолналната" + 40лв. за "изправяне" на "криви" джанти. При тея на Панаира съм ходил преди години, не са ми направили лошо впечатление, не са ми на ачик и съм бил там инцидентно. Тоя зад кино Фламинго - бил съм при него с приятел и беше наистина много внимателен, направо педантичен. Аз лично си ходя при най-близкия гумаджия, който познавам от години и нямам проблеми с него. При другите - инцидентно. Последно от някакъв сайт с Gumi си поръчвах. Дойдоха идеални гуми, с DOT месец и половина преди поръчката, тоест нови. Цената беше супер, издадоха ми и фактура. Оттам при кварталния гумаджия и толкоз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Кой е тоя Антон и къде му е сервиза? п.п.Винаги съм търсил малките сервизи,точно щото говоря директно с "Мунчо дето работи на тротоара"...Точно корифеи-те примерно в областа на електрониката няма да ги намериш в никой лъскав сервиз.Еурокатена ги препоръчах заради факта че там си сменяхме гумите 11години на служебните коли,познавам собственика и дясната му ръка.И двамата са много точни хора,персонала дълги години е един и същ,няма текучество нещо също важно за мен. Като се спускаш по Данаил Николаев, гледай зад киното вдясно. Вслиза в един "паркинг", там ще го видиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Ясно,ще ида да хвърля едно око...дали сменя мотоциклетни гуми.Като си говорим за гумета някой поръчвал ли е от http://www.reifendirekt.de ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 (edited) Гуми взимам от Диана, понеже имам мой човек там и после при кварталния на тротоара да ми ги сложи на джантите. Винаги имам 2 комплекта и си ги въртя сам на колата когато си искам. Иначе бих взимал гуми от нета, че се най- тънкана и после пак при кварталния. П.П. Най-мразя на ляти джанти някой да слага "ковани" баланси. Не се научиха, че са само за стоманярки. Видя ли такова нещо ми е ясно какъв гумаджия е..... Edited October 21, 2015 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 21, 2015 Author Share Posted October 21, 2015 Иначе бих взимал гуми от нета, че се най- тънканаНе съм много убеден в това. Тези дни търсих по сайтовете и цените им са по - високи отколкото да ги взема от Бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Ама разбира се че Мунчо, дето ти прави монтаж и демонтаж на тротоара е по-пЯкан от сервиз, който обслужва професионално 7-8 автомобила едновременно... Антон обслужва поне по 2 автомобила едновременно. Има си и правилната техника. Изобщо преди да говориш неподготвен познаваш ли го и изобщо знаеш ли за кой говорех? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Не съм много убеден в това. Тези дни търсих по сайтовете и цените им са по - високи отколкото да ги взема от Бг. Аз имах предвид, по-евтино е да ги поръчаш онлайн от съответната фирма, отколкото да ги вземеш директно от магазина им. За онлайн ти правят отстъпка, някъде има безплатна доставка или тя е символична. В магазина ги няма тея остъпки, кварталния тротоарен си е сложил неговата надценка и т.н. Това за частен клиент, за фирми е друга бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Антон обслужва поне по 2 автомобила едновременно. Има си и правилната техника. Изобщо преди да говориш неподготвен познаваш ли го и изобщо знаеш ли за кой говорех? МНОГО добре знам за кой става дума. Човекът работи на тротоара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Не е точно тротоар, но верно са плочките отпред, а не е някакво хале. Но пък аз поне оплаквания нямам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Не е точно тротоар, но верно са плочките отпред, а не е някакво хале. Но пък аз поне оплаквания нямам. Никой не говори за оплаквания, говорим за фактическа ситуация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Ти лично си говориш за да си проветряваш устата. Ми купи си дъвка бе, човек... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Не, аз казвам, че това никога не може да се сравнява с това па ако ще де що има чоглав мисир на тоя свят да излезе да кряка... Между другото потвърждавам, че Диана не са много за посещение. Не съм ходил там, но съдейки по цените на гумите не бих ги навестил. Говоря за София, но като слушам и какво коментират хората в Пловдив - работата е същата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 По собственият ми опит с Медина мед тия онлайн цени с 20% отстъпка са пълна пунта мара. Разликата в цените онлайн и на място, в центъра им на Кукленско шосе беше 4 лева, колкото е доставката. Тънкия момент беше, че монтажа е безплатен и разликата се изпарява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 С тия гуми са чисти обирджии на много места. За някакви грозни китайски Сирон/Осран - 110лв бройката. Оф.. Тия метори, глупости ми е чудно стават ли за нещо по принцип? Увсе сезонното дали е толкова зле. Ей такива неща ме вълнуват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Хм,Elon Musk създава електромобили,а японците от Тойота и те нещо са подхванали. Toyota Mirai с водородна горивна клетка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 (edited) Когато БМВ и Тойота сключиха споразумение за разработка на водородни клетки Мъск не беше в автобранша май. А ако се върнем към водородните рекорди за скорост... Около 2000г май бяха. Та бая време вече се работи в тази посока. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Edited October 22, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Ами аз едва днес научих за този автомобил покрай долния клип https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xFyY7_hc-14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Офиса ми е точно до този на Ballard и Mercedes за водородни горивни клетки. От доста време имат съвместно не само R&D, но и производство, но не знам защо не се появяват още водородни модели на Мерцедес. Може би основната причина е, че няма инфраструктура. Почти не съм виждал станции за зареждане с водород. Как може човек да ползва този автомобил, ако няма къде да го зарежда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 (edited) БМВ САЩ бяха раздавали водородни 7ма серия на различни избрани от тях партньори знаменитости ... ама БМВ им осигуряваха водород ли какво беше - основно ПР явно. Edited October 22, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Без инфраструктура за зареждане няма как да стане. Тойота ако искат това да го продават, трябва да се напънат и да инвестират малко във водородни станции тук-там. Както и другите играчи, залагащи на тази технология. Иначе е безсмислено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 (edited) Мнение за Dodge Caliber? Случайно видях един, хареса ми, после разрових нета и намерих един купуван от България, с допълнителна гаранция, гаражен, абе гледана кола, че и обслужена скоро. 2.0 дизела на VW, което ми е спирачката донякъде... Не съм особен фен на дизелите, но пък тази е направо като излезнала от магазина. Собственикът няма нищо против да ми я даде за цял ден, да я карам където искам на преглед и каквото искат да ѝ и гледат. Купил си е пак чисто нова кола, но друга марка и тази стои в един гараж. Edited October 23, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts