JDFU Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Готов съм за бас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Недей, ще го загубиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Значи, ако до 5 години още не са пуснали масово производство, аз ще пусна! Трябват още 5 за да изядат хляба на останалите, и още максимум 5 да се сетят да оправят законодателството. Иначе прототипите на големите корпорации са готови и се справят от прилично до супер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 От прилично до супер, на празен тестов трак с перфектни условия, огромни знаци и пешеходци, които очакват умната кола да мине, за да скочат пред нея и тя да спре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Мдааа, скоро едва ли ще видим безпилотни коли масово по пътищата, а някои едва ли ще ги доживеем... Иначе аз ще купя от първите и ще си монтирам кег и инсталация за бира.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Спирачките са добре,но пак ми тече гарнитурата на картера...За 1200км навъртяни тия дни ми цоцна към 1/2 литър от тая дупка долу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Е кви са тия неща ве? Крив ти е картера ли, капака ли?! Как така 1/2 литър за 1000км Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Ем а де...Нямам време сега.Другата седмица ще ида в един хондов сервиз тука в София.Така или иначе трябва да сменям лагер на главината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Ти тая кола само по сервизите я караш бе Которе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Ами кой на каквото случи - аз на моята за последните 5 години съм й сменил само един маншон на полуоската, а я карам доста хайдушката по не много добри пътища....друг пък постоянно виси по сервизи щото това протекло, онова избило....на трети пък час през час все се намира по някой, който да го удари я отстрани, я отзад, докато си чака на светофара...абе...късмет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 (edited) Аз един накрайник, тампоните отзад, накладките... 3г само каране по павета всеки ден все едно съм тестови автомобил. Но в най-скоро време всичко гумено по задния мост ще се сменя, та може да се каже, че трябва да го броим и тва. Всякакви други намеси са си били по мое желание щото така ми е дошло на акъла. Edited May 7, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Аз по-добре да не казвам, че ще се засрамят нЕкои... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 (edited) Ти тая кола само по сервизите я караш бе Которе... Ами Ангеле не е баш тъй 3 пъти е ходила в сервиз за 40к изминати.И то за дребни работи лагер главина,Скъсани шпилки,защото идиотите от Диана са много големи.Сега просто исках да не доливам масло на всеки 5к км.Рано или късно щеше да се наложи да я сменя гарнитурата на картера,защото си беше спечена.Не съм си купил нова кола.Ясно ми беше,че все нещо няма да е наред А аз искам всичко да е ок. едит:Скоро трябва да ида да ми операт тапицерията Edited May 8, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Недей да я переш сега трябва да е поне 30гр и то минимум 3 дни. Вервай ми. Познат ми е давал оборудването си да си мия салона - първо че излезе адската гняс - , съхна 2 дни при положение, че съм минавал 2 пъти само на изсмукване за да не остане влага в плата, но все пак си иска слънце и време. Видене, сподели колко $ е боята на един детайл в сервиз Тракия, че моя бояджия е невъзможно да го ползвам в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 (edited) Е няма да е сега.Като се стопли.За боята мога да питам един приятел в Труд,но май имат доста работа в момента Edited May 11, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 (edited) За боята съм готов до 100лв за 1 детайл да платя, но искам детайла да е направен "истински", а не да му избие ръжда след 6 месеца щото "не му се занимава" на бояджията да го направи. И кофтито е, че е елемент точно между багажника и бронята... а там вода има винаги застояла. Edited May 11, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Немо е за такова нещо говорех http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=97348Че е като фрв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Това е по-дълго от ФРВ, за вътре не знам дали е по-голямо. От класа на Шаран е. Обаче е 5 местно, а ФРВ е 6 местно. За мен това 6-то място би било голямо предимство, ако сега избирах кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Коста 70лв на Детайл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Не знам в коя тема спорихме спорихме по въпроса, но да кажа, сега минах покрай училището на Родопи, където Виден излиза до него. Излее, че знак за забранено паркира ИМА. Катилите са го скрили зад дървото, в клоните, а на самото кръстовището седи само знак-а за неравностите и скоростта ли беше. Та там няма право да се спира. Който спре там да си прибира детето е педерас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Видене, сподели колко $ е боята на един детайл в сервиз Тракия, че моя бояджия е невъзможно да го ползвам в момента. Принципно 150. Ако е обаче някаква дреболия, иди на място се пазари. Колата ти е голяма веселба без задна броня... Не знам в коя тема спорихме спорихме по въпроса, но да кажа, сега минах покрай училището на Родопи, където Виден излиза до него. Излее, че знак за забранено паркира ИМА. Катилите са го скрили зад дървото, в клоните, а на самото кръстовището седи само знак-а за неравностите и скоростта ли беше. Та там няма право да се спира. Който спре там да си прибира детето е педерас Шсъ сетиш..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Като ти е фалшива камерата и не показва знаците зад дърветата така е! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Еми нямам избор утре след тенекеджията директно отивам в сервиз Тракия и ако са ок нещата я оставям. Мястото е 10 на 10см,грам не ме интересува дали ще личи че е боядисано, важното ми е да не тръгне ръжда. А впрочем даже ми казаха да съм си карал без броня и без тва по-грозна няма как да стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Днес пак ме удариха....един заспал чичак даде назад с изгнилото си паджеро и ми счупи стопа и задра прясно боядисаната броня..... явно никога нЕма ме сполети тоя късмет да имам кола без външни забележки за повече от 3-4 месеца, това е....предавам се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Еми аз кво приказвам, имам чисто нова предна маска с ОЕМ боя ... и за кво да я сложа... някое прасе да ме лепне пак. Къде си боядисвал до сега колата или си ползвал доверен сервиз на застрахователя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts