Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

Е да де...нали пак се върти, все турбина си е...нищо, че се захранва. :grin:  А иначе - не ми 'аресва...като ще е камион - камион да е ; не ми трябва и някакъв мотор до него. :laughing:

П.П. Звука на компресора имам предвид...другото си е наред.

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Смятам, че остро ще си промениш мнението като се качиш в такова. Дори и автоматик да е :-)

Чек'са - първо требе да се доразложи настоящата кошница, па сетне "нова" :grin:  

Ти па като че ли все S-класа караш...то и твоята кошница не е първа младост...че и печка на всичкото отгоре....турист! :lol:

хахахах. днеска съм изпаднал в депресивни мисли ама това ме разсмя...смятам да дръпна едно 10 годишно и да ми мине :D :D :D

Ти мани, ами и е комби за капак. :laughing1:

Чефо, случайно там попадал ли си на някой, който си е запазил пробето 20 години и още си го кара? При тия цени на новите коли предполагам че не, ама питам за всеки случай дали не си виждал някое по улиците...

Ти мани, ами и е комби за капак. :laughing1:

Чефо, случайно там попадал ли си на някой, който си е запазил пробето 20 години и още си го кара? При тия цени на новите коли предполагам че не, ама питам за всеки случай дали не си виждал някое по улиците...

Не. Не съм виждал. Но виждам предимно хора на възраст как като се затопли и прибират новите кочини и вадят старите класики. Предимно кабриолети.

Как да види?!?!? Освен на някой карнавал на ръждавите реликви.... Хората отдавна са претопили и преработили тия недоразумения.... 

Добре бе, отворен....кат' си толкоз горд с тая печка с оня гущер на капака, дай да видим какво ще каже гугъла по въпроса - тъй....ако се водим от този ти пост, твоята катафалка би трябвало да е набор 2003-та ; моята е 10 години по-стара. Така...дай сега да напишем в гугъл моделите и годините и на двете...и да видим какво ще изкара като картинки на моята и твоята: шкода октавия комби 2003 vs ford probe gt 1993. Що ли ми се струва, че като гледам двата резултата, през '93-та дизайнът като че ли е бил доста по-як, отколкото през 2003-та....или май не, това като че ли се дължи единствено на визията на твоята 'принцеса октавиана'...а не ща сега да тръгнем да сравняваме и двигателите, че съвсем ще трябва да спреш да пишеш. :lol:

P.S. И друго забелязвам в двете търсения от гугъла - за разлика от моя линк, в твоя е пълно с "художествени" снимки - шкода на празен фон с огледален ефект.....шкода на фон небе....шкода на фон дюни (с манекенка отзад)....шкода в движение с blur ефект и т.н. Един вид - опитват се малко да замажат реалната ситуация, ама трудна работа.... :laughing1:

Но виждам предимно хора на възраст как като се затопли и прибират новите кочини и вадят старите класики. Предимно кабриолети.

От моя модел за съжаление няма 'отворена версия' , но някои веднага са компенсирали пропуска и чат пат може да се видят и такива гледки. :grin:

Добре бе, отворен....кат' си толкоз горд с тая печка с оня гущер на капака, дай да видим какво ще каже гугъла по въпроса - тъй....ако се водим от този ти пост, твоята катафалка би трябвало да е набор 2003-та ; моята е 10 години по-стара. Така...дай да напишем в гугъл моделите и годините и на двете...и да видим какво ще изкара като картинки на моята и твоята: шкода октавия комби 2003 vs ford probe gt 1993. Що ли ми се струва, че като гледам двата резултата, през '93-та дизайнът като че ли е бил доста по-як, отколкото през 2003-та....или май не, това като че ли се дължи единствено на визията на твоята 'принцеса октавиана'...а не ща сега да тръгнем да сравняваме и двигателите, че съвсем ще трябва да спреш да пишеш. :lol:

Ти пък откога взе да скачаш като 18 годишен джигитин с БМВ 3-ка с бурия от руския пазар отзад? Интересно... Аз никога не съм крил, че колата ми е 2003, напротив - казвал съм го 15 пъти сигурно. Кошницата ти е 10 години по-стара от моята 12 годишна кола. Мисля няма нужда от повече коментари, във всяко отношение - ДВАДЕСЕТ и ДВЕ годишен кютук! Но все пак - тоя дарак на Форд дори чисто технически е по-близо до Лада 1500, отколкото до Октавия. Например дали са чували Форд за шеста скорост в ония години? В смисъл не в трактора....  :laughing:

Дизайнът е нещо много относително, така че там също няма какво толкова да се дискутира. Има хора харесват Фиат Мултипла и антиколата Ка от същата дърварска марка като твоята, какво да ти кажа. Така че "як" е мнооооого относителна приказка....  :grin:

Двигатели какво да сравняваме... Освен че зареждаш на всяка бензиностанция, друга файда от твоя двигател няма, може би някаква доза пърдеж и боботене за стимул на чурката. Ама никаква файда. А - с Пазу на светофара също така, може би. На практика тая кошница на тема практичност и функционалност не може да стъпи на малкия пръст на Октавия, пък и на коя да е практична кола по принцип. И това отделно от факта, че си платил повече за бензин, отколкото за нея... Тук може отново да вметнем въпросчето за 6-та скорост... Поне да я беше взел от магазина като мен, че да я усетиш нова.... Фактически не става за абсолютно НИЩО, освен за пишкомерене на хлапаци. В тия дни има и нумизматична стойност предполагам... Много рядко може да се види такъв дарак в движение. Ако я покараш още 10 години може и да спечелиш некой лев от нея ако не се е разпаднала и я вземат в музей. Аз лично не смятам да карам моята повече от още 2-3 години максимум. Не че нещо й има, но вече е време за по-нова. А тази ще си я запазя, както пазя на дядо ми Мерцедеса. Та така - кошницата ти е набор на нЕкои съфорумци, това е положението. Просто бидейки на хиляди години, явно имаш различно възприятие за 22 броя.... :laughing:   

От всичкото дето каза, единствено съм съгласен за 6-тата скорост, за липсата на която искрено съжалявам. А за останалото...сори, казах вече - ти си турист и си си взел семейна печка за ходене по хижите. :))

Няма лошо, всеки с ежедневието си...а аз може и да зареждам по-често от тебе, но най-вече заради стила ми на каране, защото колата я взех точно по тая причина - да изпитвам удоволствие от карането. Не гледам като тебе постоянно да съм на 6-та с 1500 оборота, че да изкарам 1000 километра с един резервоар...пътувам най-често сам или най-много с жена ми...малки деца нямам да возя на задната седалка, а ако пък случайно ми трябва да натоваря някой хладилник или шкаф - не ми е никакъв проблем да пусна напред задните седалки и да го вкарам от задната врата. :thumbsup:

П.П. И ти се обяснявам единствено, защото ти започна някъде по-горе....и дай да спрем вече, че ставаме смешни. ;)

От всичкото дето каза, единствено съм съгласен за 6-тата скорост, за липсата на която искрено съжалявам. А за останалото...сори, казах вече - ти си турист и си си взел семейна печка за ходене по хижите. :))

Няма лошо, всеки с ежедневието си...а аз може и да зареждам по-често от тебе, но най-вече заради стила ми на каране, защото колата я взех точно по тая причина - да изпитвам удоволствие от карането. Не гледам като тебе постоянно да съм на 6-та с 1500 оборота, че да изкарам 1000 километра с един резервоар...пътувам най-често сам или най-много с жена ми...малки деца нямам да возя на задната седалка, а ако пък случайно ми трябва да натоваря някой хладилник или шкаф - не ми е никакъв проблем да пусна напред задните седалки и да го вкарам от задната врата. :thumbsup:

П.П. И ти се обяснявам единствено, защото ти започна някъде по-горе....и дай да спрем вече, че ставаме смешни. ;)

Само да поясня, че никога не съм се занимавал целенасочено да пестя гориво. По никакъв начин. типичният ми разход е двоен на този "от книжката". Карам точно както си ми е кеф на мен.  

Инак съм турист точно толкова, колкото и ти. Сори, както казваш. Може да се събереш с други дядовци и да си припомняте времената, в които кошниците ви са били модерни....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Е па то за смях е цялата закачка де. Между другото ТИ започна, не аз. Аз нямам такива навици, но не оставам длъжен. 

Инак съм турист точно толкова, колкото и ти.

Извинявай, че не мога да намеря ония отвратителни огромни емотикони, които постоянно ползваш, но ще се задоволя и с нормалните: :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Между другото ТИ започна, не аз. Аз нямам такива навици,.....

Между другото - покрай главоболните лекарства, искаш ли да ти поръчам и малко гинко билоба? :laughing:

Извинявай, че не мога да намеря ония отвратителни огромни емотикони, които постоянно ползваш, но ще се задоволя и с нормалните: :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Между другото - покрай главоболните лекарства, искаш ли да ти поръчам и малко гинко билоба? :laughing:

Няма проблем, надъхвай се с кошницата. Простичко е да се види колко Октавии и колко Проуб има по улиците... Всъщност тоя модел сърф дъска едва ли го познават повечето съвременни хора... Ти може и да си вече единствен в Пловдив поне... :laughing:  :laughing:  :laughing:

А гинкобилоба ти приемай редовно и не ме карай сега да ровя месеци назад къде ми се правиш на остроумен закачливец по отношение на моята кола.   

ЕДИТ: Емотиконите ги има в админския раздел, в темата със същото име. Ползвай я тая гинкобилоба по-често. 

От кое колко бройки има из улиците е най-малкият критерий, който може да ми изтъкнеш....а за ония емотикони - те са си само за твое ползване....никога не бих се осмелил да ги доближа. :lol:

От кое колко бройки има из улиците е най-малкият критерий, който може да ми изтъкнеш....а за ония емотикони - те са си само за твое ползване....никога не бих се осмелил да ги доближа. :lol:

Абе аз за всеки случай да ти припомня къде са. И не забнравяй тая пуста гинкобилоба. Пий я по-често, отколкото я предписваш. 

post-12-1234437141.gif

Шшш тва да караш стара, обикновена кола и да си вярваш.... Момчета спрете се.

Кажи го тва на дядо ти Пламен... Аз претенции нямам, нито боботя на светофара, нито БМВ-та засичам...  :grin:

И което е по-важно - наясно съм, че колата ми е стара и обикновена....  :beer:

Светофар?? Кой ти говори за светофари - удоволствието от карането се усеща най-вече на самотни пътища с множество завои...ама всъщност ти това няма как да го изпиташ. :)

На практика тая кошница на тема практичност и функционалност не може да стъпи на малкия пръст на Октавия, пък и на коя да е практична кола по принцип.

Така е! Абсолютно!

Законът за практичността гласи, че никоя кола не може да бъде практична ако не отговаря на следните две условия! А - Ако не е Октавия. Б - Ако не е собственост на Практика Иванов (същият, дето е извел закона).

А според първото разширение на този закон (от Неделчев). Ако колата отговаря на тези две условия, то тя може да стане още по-практична ако и се изрисува патладжанен гущер на предния капак. Защото той (гущерът) дава още 50 пойнтс за практичност и минимум още 300 за диксайз....

Светофар?? Кой ти говори за светофари - удоволствието от карането се усеща най-вече на самотни пътища с множество завои...ама всъщност ти това няма как да го изпиташ. :)

Щом казваш.....  :grin:

Аз оплаквания нямам за момента.

Така е! Абсолютно!

Законът за практичността гласи, че никоя кола не може да бъде практична ако не отговаря на следните две условия! А - Ако не е Октавия. Б - Ако не е собственост на Практика Иванов (същият, дето е извел закона).

А според първото разширение на този закон (от Неделчев). Ако колата отговаря на тези две условия, то тя може да стане още по-практична ако и се изрисува патладжанен гущер на предния капак. Защото той (гущерът) дава още 50 пойнтс за практичност и минимум още 300 за диксайз....

Мисир Неделчев, какво точно каза в момента? И не караш ли ти Мондео комби в тоя ред на мисли???  :laughing:

Карам... Ама моята от нийде не може да се промъкне в съвременните схващания за практичност, ако и да може да превозва по един багажник куци и пияни мисири. С голяма доза комфорт (за мисирите) при това!

П.п. И... А, да!

Карам... Ама моята от нийде не може да се промъкне в съвременните схващания за практичност, ако и да може да превозва по един багажник куци и пияни мисири. С голяма доза комфорт (за мисирите) при това!

Е как да не може! Тя дори е уникат - баш мисир я кара и мисири вози - къде куци, къде пияни, къде и двете.... :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Чшшш много сте изагресили бе. Тва споровете кой кара по-по-най кола не бяха ли за тийнейджъри? :lol:

Ъъъ... Балига... Питай Виден, той ги разбира тия работи....