Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Та трябваше да си взема нисанче.

Що не си взе Ситроен С15 и да мирясаш? Гаранция никой няма да те погледне, даже и ти трудно ще се гледаш сутрин в огледалото... :lol:

Верно е, добитъкът е много, ама ти с тая кола си като магнит, харабийка...

11111.jpg\
обикновена стара кола... точно както Раптора каза... въпроса е че няма хора като раптора само да си карат ами само се чудят каква тъпотия да направят.

Хосте, искаш да ми кажеш, че имаш 200 коня на задните гуми(което не е нещо нечувано, но все пак) и караш като току що взел книжка. Не мога да ти повярвам най-малкото защото аз не бих карал така. Всяко кръгово щеше да е дрифт отсечка. :D. Aко не искаш такива изпълнения - 316-ка или друга тромава бангия като моя ФОРД. Все едно да ти кажа, че аз не опитах да въртя Челинджъра в кръг и не съм правил бърнаутове(няколко). Нищо и няма на колата, тя си го желае. Рядко естествено и няма повече, че все пак търсим да я продадем :)

Edited by DON_CHEFO

караш като току що взел книжка

Карам като човек... аз съм си взел кола за да я използвам като кола, не като совалка или дрифтачка и т.н. Тва ми ежедневен, обикновен автомобил, ходя на работа, "возя" се натам-насам. Тва с въртенето в кръг като хамстер и т.н. не ми е било никога цел. Важно е колата да има добро пътно поведение, да има приятен звук, да може да се разчита на нея, че няма да те зареже насред пътя , да бачка климатика, да не скърцат чистачките, да има парно - тва не са качества на състезателни коли.

Авенсис НИКОГА няма да си взема, по ред причини които няма смисъл да излагам, просто не е моят тип кола. 

Авенсис НИКОГА няма да си взема, по ред причини които няма смисъл да излагам, просто не е моят тип кола. 

Ти каза ли го го това ?! :D :D :D

Тука усещам 8-9 страници яко спор на тема кой е по- по- най... Или аджеба моята вектрачка си е най- добре, ама и москвето си е москве батко

Edited by sasshko

Alfa Romeo is best. Никой не ме притеснява по пътя. Можеби и защото не изглеждам като някой, който би им обърнал внимание. Въпроси ако има са само по 1. Какъв модел е, коя година е или колко к.с. е.

Та - Alfa Romeo = best car in the world.

Абе, сега се замислих. Само аз ли карам Алфа в тоя форум?!

Това би трябвало да ти говори нещо..... :laughing:

И на мен рядко ми заддават тъпи въпроси, но пък вчера едно леке с нЕк'ъф Гоуф се опитвА да ми се пъне... Най-често разпитват за аерографията и я снимат.  

Alfa Romeo is best. Никой не ме притеснява по пътя.

И мен никой не ме притеснява по светофарите...може би защото си мислят, че аз ще ги притесня. :evil

Абе Стефчо кви пари вървят  хонда акорд купе V6  :D

Едит:Видях, след 2 години ще са още по-евтини :D

Edited by kotora

И мен никой не ме притеснява по светофарите...може би защото си мислят, че аз ще ги притесня. :evil

Вероятно са по-учудени как е възможно кошница Форд на 30 години да е още на пътя... Вероятно се притесняват, че при по-силни вибрациии от форсаж може да се разпадне и да стане куп ръжда.... :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Шшшш, ей - глей си увехналия дракон да не избяга от предния капак....ръжда по купето нямам грам, а ще ми е интересно твоята като стане на годините на моята, пак да ми я покажеш....ако тогава изобщо е жива де. :laughing1:

Alfa Romeo is best. Никой не ме притеснява по пътя. Можеби и защото не изглеждам като някой, който би им обърнал внимание. Въпроси ако има са само по 1. Какъв модел е, коя година е или колко к.с. е.

Аз имам  2 алфи :) 159 SW и GTV 

Иначе ситуациите описани от хоста са ми толкова познати, докато карах GTV–то из Пловдив все ми ръмжаха разни дебилчета, свирене на гуми и т.н...

Разбира се когато си идвам с комбито много по-рядко виждам подобни дивотии, там го отдавам повече на чуждите номера и желанието на рацерите ни да си покажат дивотията. 

Абе Стефчо кви пари вървят хонда акорд купе V6 :D

Едит:Видях, след 2 години ще са още по-евтини :D

оризници не гледам ако не е с2000 или нсх. Мисля, че другите не съвпадат с европейските варианти и следователно не ми вършат работа, но ако си толкова голям мераклия, ще ти направим цена.

само така. Пожелавам ти да си купиш 4ц

само ще цитирам застрахователния агент от днес при огледа

"тоя дето те ударил е голям образ ве... преди да дойдеш ни разправяше как ги късал по светофарите с кангото и как всички ги минавал... голям състезател" ?! ?! ?! ?! 

Мерси. 8C Spider направо. :)

Ако можеш вземи няколко :D :D. Аз съм на вълна американски мускули. Искам да карам възможно най-големия двигател, който мога да си позволя. И ще го направя ако ще да си продам душата на шибания дявол :D

Ако можеш вземи няколко :D :D. Аз съм на вълна американски мускули. Искам да карам възможно най-големия двигател, който мога да си позволя. И ще го направя ако ще да си продам душата на шибания дявол :D

Стефчо, пак се отклоняваш от Правата линия.  :laughing:

Стефчо, пак се отклоняваш от Правата линия.  :laughing:

Няма такова нещо, но да те дърпа 8смак с бая въртящ момент си е много гот. Искам да ти кажа, че и аз бях скептик към тия американски простотии, но с новия Hellcat избиха рибата. Не всеки има по 200, 300 бона за правилните 8смаци. Докато забогатеем - youtube :D :D :D

Ский за кво иде реч. Камарото само предницата му ми харесва. Новото е окипазено според мен, но Челинджъра е страхотен.

Edited by DON_CHEFO

Дизел....ти забрави с кой говориш :D :D. Нямам нищо против R35ци, ГТ3РС, 458 и други подобни. Нямам спомен някое от тия да струва 60к долара ново. Нито ще влезна в спорове или защити на американските мускули. Но това какво мечтая да карам и това, което е някак си по-позволимо с малко късмет и повечко работа са две много различни бири, на много различни цени ;).

Да не забравяме, че "американците" отдавна не вървят само направо както преди...и те влезнаха в правия (пардон - в кривия) път. А и на осмаците им имам чувството, че някакси изкуствено им подсилват баса или пък просто защото са си с голям обем, та затова. Хелкета наистина кърти мивки, само турбината не ми ми 'аресва как пищи на втори тон, ама ако някой ми даде едно такова...ще го преживея някакси. :evil А иначе това им е хубаво на 'американците' - големи камиони са...може да не са кой знае колко пъргави, но предостатъчно...и....са ЕВТИНИ! :thumbsup:  Да не говорим пък един народен Мустанг колко струва...а усещането вътре е почти-почти същото...айде да не е съвсем, ама пък на каква цена. ;)

P.S. В последното изречение нямах предвид новата окомплектовка с екобуст-а - стандартен осмак, като на Тодор.