djadomraz Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Също така докъде ми се простират възможностите - това е и причината да карам Авенсис, който взех на промоция, защото се очакваше новия модел и ми излезна с едно 30% по-евтино. Иначе и аз щях да карам шкода Edited April 27, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Немските коли били каруци Тия думи в 99% от случаите са изречени от собственици на пежо/рено/алфа/фиат.... както и в момента Иначе за здравината е факт, ма тва е при почти всички марки, минат ли се едни километри и/или гаранционният пробег и се почва филма..... Edited April 27, 2015 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Цената. Аз така тъста като си купуваше неговата шкода го питам що го взе тоя съпърб ми не си взе новия пасат или авенсиса (понеже помня че и тях ги гледа) и отговора му беше "Абе момче, ти ако не си чувал колите имат различни цени, като при това разликата е близо 2 пъти, а не някой и друг лев само" Един приятел имаше такава - първите 5 години почти никакви проблеми с нея. После я продаде Сега е с една мазда-комби предполагам заради данъчния кредит.. Разликата между Мазда 6 и Хонда Акорд 2006 е почти никаква в цената Аз затова я дадох за пример, а не пасат или БМВ 5... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Ми то пасат вече не е евтина кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Не можете да се сбиете в кал по монокини обаче :-D:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Не можете да се сбиете в кал по монокини обаче :-D:-D Що да не могат, при едни добре заформени бирени цици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Недей... На нЕкои хора, това с циците им е болна тема..... ---------------------------------------------------------------------------------------------- Начи, най-ми е забавно кат чета или слушам фенски приказки на тема коли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Ами трябва да има забавни мисири все пак!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Не можете да се сбиете в кал по монокини обаче :-D:-D Що да не могат, при едни добре заформени бирени цици. Недей... На нЕкои хора, това с циците им е болна тема..... Хахахахахаха ей това ми оправи настроението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Централна към Сточна гара... в секцията за завой към Тракия... отново съм ударен... тоя път отзад... както си бях спрял в задръстването. Пак не бил разбрал какво става виновния шофер. Утре сме при застраховател. Ще постна и снимки после или утре. Аман. Явно шанса да си ме утрепят на пътя без нищо да съм направил е огромен в БГ. ВСЯКА година по един удар. Дали докато е паркирана, дали в движение... няма значение. Винаги "не те видях" , "не разбрах какво става" и т.н. Edited April 29, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Заеби Аз май няма да мога тая седмица да си сменя лагера на главината,че майстора имал прекалено много работа Дано все пак да се отвори няква възможност,но ме съмнява силно.Поне дисковете ще сменя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Централна към Сточна гара... в секцията за завой към Тракия... отново съм ударен... тоя път отзад... както си бях спрял в задръстването. Пак не бил разбрал какво става виновния шофер. Утре сме при застраховател. Ще постна и снимки после или утре. Аман. Явно шанса да си ме утрепят на пътя без нищо да съм направил е огромен в БГ. ВСЯКА година по един удар. Дали докато е паркирана, дали в движение... няма значение. Винаги "не те видях" , "не разбрах какво става" и т.н. Тва твойто е някъв нечовешки карък! Ако съм на теб ще направя курбан или нещо от сорта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Не съм фен на тия неща. И не считам че съм карък или че колата е "прокълната" , просто съм заобиколен от ЖИВОТНИ. Щото това не са хора. Винаги като ме ударят и после като ги погледна в очите са с един празен лишен от мисъл поглед. Най-хубавото в случая е, че още като си купувах колата си търсех кола която да НЕ е с перфектен вид. За да не ми пука за нея и да не ми я заглеждат за кражба. За 3г подхода ми се оказа крайно правилен. Също така скоро возих мои приятел от Тримонциум по източен към Тракия и обратно до Евмолпия .. авера горкия остана стресиран ... то не бяха засичания, опити да "дърпане" и кво ли не от всякакви разни и разнообразни водачи. Определено видят ли БМВ отношението им се променя коренно. И не си внушавам, просто защото карам доста често и Пасат 2ка и все още понякога Волво с40 ... и никой не ме засича, никой не иска да се състезава и т.н. Тва го отчитам като грешка, че си купих БМВ... трябваше пак за същите пари да си купя някой Нисан 200SX или нещо сходно около 200кс на задно... просто простотиите свързани с тая марка и отношението към нея са нечовешки. Да не говорим, че за един ден 5 пъти са ме питали "колко вдига тва БМВ" , "кви пари му искаш" , "върви ли доволно тая кола" и т.н. и то хора от 12 до 60г ... аман от фенове. Edited April 29, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Страшни фенове.... Коста, лично аз коли като твоята ги забелязвам само като осерат пътния пейзаж.... Иначе са фон с останалите незабележими дараци от всички възможни марки... Представям си какви са задаващите подобни въпроси... Имам един познайник в тая зона, дето "Говорете квото щете ама аз две БМВ-та съм имал в тоя живот"... Освен че от двете едно не ставаше и общата им стойност трудно стигаше 5 бона, едното свърши смляно под терасите на един блок, а другото май се саморазложи... Героите от селски вечеринки.... My favourite.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Да не говорим, че за един ден 5 пъти са ме питали "колко вдига тва БМВ" , "кви пари му искаш" , "върви ли доволно тая кола" и т.н. и то хора от 12 до 60г ... аман от фенове. Хахахаха, култово! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Незнам, верно че карам основно баничарки и бусове, но не съм срещал такова поведение, каквото описваш ти, освен чат пат някой по-нахален който да се включи по-рязко в движението и да ме накара да намаля незначително. Може би щото колите са нови и ме пазят. Пътувам си редовно до Чирпан, Стара Загора, Нова Загора, Сливен, Ямбол, Хасково, Пазарджик, Панагюрище, Велинград, Пещера и т.н. и в последните 3 години не помня да съм имал някъде проблем или негативно впечатление, може и да е, защото съм винаги по избрани маршрути и си познавам пътната обстановка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Хахахахах това е супер преекспонирано И аз не съм забелязал такова отношение. Единствено може би от водачи на Е36 316и, които ръмжат се едно са 700коня и само дразнят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 А вие 2мата БМВ-та ли карате? Защото и host каза, че когато кара другите 2 автомобила няма подобно нещо, но когато е с BMW-то и се редят на опашка идиотите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Е поне аз не съм с БМВ, ама странна е някакси тая агресия, която се описва към марката. Имам познат с БВМ, не ми се е оплаквал, жена му също го кара, няма оплаквания и от нея, редовно се возя в колата им и не съм забелязал нищо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Освен да е до модел нещо или просто той да си е карък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Може да е от конкретния модел. Но определено има такова нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Никога не гледам кой каква кола кара - гледам си пътя, пешеходците и останалите говеда, дето ходят чат-пат по пътя. Не съм забелязал някой да ме засича, да ме заслепява нарочно нощем (а пътувам много по тъмно) и изобщо не виждам някакви особени ексцесии. Това разбира се не изключва разни идиоти тук-там, но пък чак да са навсякъде...или пък да нападат само БМВ-тата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Доооообрее айде да ви кажа конкретен случай от вчера... Карам си по бул. 6ти Септември, посока съдебната палата. Изпреварва ме някакъв, но долу на кръстовището на тунела (ще продължаваме по 6ти Септември) го хваща червеното, както и мен). Има две ленти за направо. Аз съм в дясно от него, и двамата сме първи коли. Човека закъсня малко с тръгването, аз си продължих пак в дясната лента... и той демонстративно ме застигна и без мигач ме засече (не просто да влезе пред мен) и влезе в моята лента и продължи с мръсна газ надолу. Следващото кръстовище на Житния пазар ... пак сме направо и аз пак си заставам в дясната лента, онзи пак е в лявата. Пак тръгваме, аз нормално той на цялата газ... надолу преди светофара на ТЕД той попада на трафик в лява лента... пред мен е празно... застигам го защото просто той набива спирачки зад колата в лява лента... видях почва върху разделителната лента да кара и му свирнах преди да се изравним ... и си минах с 50км/ч... и така пак в дясната лента до кръговото долу ... от там завих по Източен ... и ае познайте какво виждам в огледалото... ЧИЧОТО идва пак на цялата газ ама се засилил АДСКИ от кръговото за да ме догони ... разбира се ... го изчаках да се изравним и после се срещнахме чак на светофара ... свирих му, сочих му ... да го питам... КАКЪВ е проблема конкретно с мен ... познаваме ли се, лошо ли съм му сторил... що не върви опела и такива нормални неща... гледаше в другата посока. После до Метро някакъв шофьор с Тойота двуместна ... на светофара като видя колата ми и се почна някакво пърдене, многократно ... после аз си карам с 50 в най-дясната лента на булеварда ... той демонстративно ускорява и намалява да се изравним (той в средна лента).... !? ако ми кажете че аз си въобразявам... Това в рамките на 15 минути, нито в час пик нито нищо. Да не говорим, че НЕ може да се отиде на всяка автомивка и да си оставиш колата... щото се почват едни безкрайни разговори кво й е правено, каква е и т.н. Да не говорим, че съм си оставял колата и след 30сек чувам как някой я форсира и само се обръщам и виждам ухилени типажи с мозък колкото на котарака ми. Та трябваше да си взема нисанче. Edited April 29, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 ... ако ми кажете че аз си въобразявам... Ееее, значи тогава остава да е това: ...че съм карък или че колата е "прокълната" .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 или че сме заобиколени от ДОБИТЪК който "не вижда", "не разбира" и "не знае" кое, как и що било станало... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts