Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Сигурно много се развалят тея Ролсове. :grin:

А Мерцедес, купувам Мергел, карам Рено. Еми по-добре си купя Реното. Даже Мерцедес Citan е 99% Рено Канго с 1% емблеми Мерцедес.

Корола Версо и то автомат? Трябва да съм слънчасъл да си купя подобно извращение. Както казах, ако някога карам японка то ще е Мазда, определени модели на Нисан или Мицукоши. Другите хич не са ми по вкуса.

А Мерцедес, купувам Мергел, карам Рено. Еми по-добре си купя Реното. Даже Мерцедес Citan е 99% Рено Канго с 1% емблеми Мерцедес.

Корола Версо и то автомат? Трябва да съм слънчасъл да си купя подобно извращение. Както казах, ако някога карам японка то ще е Мазда, определени модели на Нисан или Мицукоши. Другите хич не са ми по вкуса.

Чакай, чакай...Говорим за Мерцедес, не за новите "Мерцедеси"....и то за определени модели....Ся, че гроздето е кисело, това е ясно...ама да кажеш за 6-7 годишна C, E или S класа, че са Рено...

Ае да се ограничим по добре само до йЕС-клас... Иначе ако човек е карал 124ка и след тва я сравни с Рено и му изглеждат близки...

Ама много кисело, няма да съм поредния комплексар седнал в Мерцедес на 15+ години. Хайде мерси, не съм искал Мерцедес не съм си купил. Факт е обаче, че отдавна тая марка не са това, което беще в миналото. Пословичната им здравина отдавна излитна през комина.

Вие сериозно ли се вързвате на глупостите които пише. Още като прочетох, че Меган било спортна кола....  :censored2:  :angel2:  :CryBaby:  :Facepalm:  :Facepalm::Facepalm:  

После се премина през "немските кошници". Гледам днес нови бисери има.

Хората които карат с п*тка на предният капак винаги говорят по един и същи начин и с еднакви аргументи.

Препочитам да карам с п"тка на предния капак, отколкото като спра в гориста местност да чувам молци.

Само да спомена, че Меган до скоро беше най-бързата кола с предно на Нюрборинг. Все още Хонда се перчат, че са подобрили това постижение, ама все още с прототип. Тъй, че не само аз плеща глупости в тая тема. Иване, както каза Стефчо, гледай си компютрите, колите не ги разбираш.

Edited by jozo

Ама добре, че бяхте вие да ми отворите очите.  :grin:

П.П. Като седнем на една маса някой път може да се изпитаме, вие ще ми задавате въпроси и аз ще задавам въпроси. Да видим, кой ги разбира повече. Много са "разбирачите", а като го питаш как работи еди кое си или какво е другото наименование на "биелетка" или "демпферен" маховик и си гълтат граматиката. Ако е по-сложно направо забравят ума и дума, тъй че хайде да не се обиждаме.

Edited by jozo

Жорка, ако бях завършил автото за монтьор - може и да ме изпитва някой. За пореден път приказките ти са абсолютно типични за пейката пред блока. Ама всичките ти приказки на тема коли са точно махленски раздувки - едно към едно. Николчо и той е същия.

Нямам намерение нито да ти отварям, нито да ти затварям очите, достатъчно си голям, пък и твърдиш че си познавач.

Само че глупостите са си глупости, без значение дали ги изрича разбирач или лаЙк - все тая. Тия категорични генерализации и заключения са типични за селския площад и хоремага, но няма как разумен човек да ги приема насериозно. 

И кое им е по-доброто на Маздите от Хондите? Хонда акорд модела от 2006 нататък е доста надеждна и приятна за окото за мен кола

Жорка, ако бях завършил автото за монтьор - може и да ме изпитва някой. За пореден път приказките ти са абсолютно типични за пейката пред блока. Ама всичките ти приказки на тема коли са точно махленски раздувки - едно към едно. Николчо и той е същия.

Нямам намерение нито да ти отварям, нито да ти затварям очите, достатъчно си голям, пък и твърдиш че си познавач.

Само че глупостите са си глупости, без значение дали ги изрича разбирач или лаЙк - все тая. Тия категорични генерализации и заключения са типични за селския площад и хоремага, но няма как разумен човек да ги приема насериозно. 

Бате, ама то за това и в България не се прави секс на улицата. Щото всеки разбира много и ще ти каже, че не се прави така. Да ги разбираш значи да знаеш, кое, как и защо. Да въртиш геврека или да ти харесва нещо е съвсем друго нещо. Или пък да умееш да караш бързо те прави пилот, не разбирач.

Кое са глупости, че Мерцедес ползват двигател от Рено ли, или че имат модел дето изцяло си е Рено? Или пък, че Меган е най-бързата кола с предно предаване на Нюрборинг? Щото това са факти, а точно вашите са приказки пред блока.

И кое им е по-доброто на Маздите от Хондите? Хонда акорд модела от 2006 нататък е доста надеждна и приятна за окото за мен кола

Еми не ми харесват, всичко е въпрос на вкус. За това и има толкова марки, всеки да си избира.

Edited by jozo

Цените на акордите за това са такива.Единствения недостатък е че няма навигация като другите коли от същите години,но пък са меко казано Железни ;) а пък като се чипне става доста приятна за каране.И дизела и бензина.

Но всеки с вкуса си :D

Edited by kotora

Или пък, че Меган е най-бързата кола с предно предаване на Нюрборинг?

И на кой му пука?!?!? Ето типично махленско боботене. Дай всички да си купим Мегани сега... Мога да ти отговоря в същия стил веднага - боклуците на Рено гърмят постоянно тая година в колите на Ред Бул. Следователно Рено са пълен, тотален боклук и никой никога не трябва да ги купува, освен ако естествено не е балък. Логика и чудо, а? 

И не - изобщо не е задължително да знае ной "кое, как и защо" в някакъв двигател, за да си купи здрава и хубава кола. Ама изобщо.

Следователно Рено са пълен, тотален боклук и никой никога не трябва да ги купува, освен ако естествено не е балък. Логика и чудо, а?

Или не иска да ходи да се състезава на Нюрборинг в категория - коли с предно предаване.

И кое им е по-доброто на Маздите от Хондите?

Цената.

Аз така тъста като си купуваше неговата шкода го питам що го взе тоя съпърб ми не си взе новия пасат или авенсиса (понеже помня че и тях ги гледа) и отговора му беше "Абе момче, ти ако не си чувал колите имат различни цени, като при това разликата е близо 2 пъти, а не някой и друг лев само"

Те и субару форестър са хубави,ако случиш на бройка :D

Един приятел имаше такава - първите 5 години почти никакви проблеми с нея. После я продаде

Сега е с една мазда-комби предполагам заради данъчния кредит..

Edited by djadomraz

И на кой му пука?!?!? Ето типично махленско боботене. Дай всички да си купим Мегани сега... Мога да ти отговоря в същия стил веднага - боклуците на Рено гърмят постоянно тая година в колите на Ред Бул. Следователно Рено са пълен, тотален боклук и никой никога не трябва да ги купува, освен ако естествено не е балък. Логика и чудо, а? 

И не - изобщо не е задължително да знае ной "кое, как и защо" в някакъв двигател, за да си купи здрава и хубава кола. Ама изобщо.

Да съм казал всеки да си купува Меган сега? Ама на някой нещо като не му е ясно, да твърди обратното хайде няма нужда. Още повече, че има факти, които сочат точно обратното.

Точно вашето е типично махленско боботене - нищо не знам, нищо не мога ама много ги разбрам. Почва да се обяснява, как не съм завършил автото, та да ме питаш. Това че имаш предпочитания, вкус и мнение не значи, че разбираш. За това и дадох пример горе.

Дай ми дефиниция за хубава кола? Щото ако за тебе Октавия е хубава, за друг Акорд е хубава. Това изобщо пък не е никакъв критерий, кой колко разбирал. Критерей е кой какви вкусове има и какво е избрал.

Жорка, май няма какво да си говорим на тоя тема ми се струва. Ти грам не вдяваш какво се опитвам да кажа и пак отиде в хоремага.... Дълбоко в хоремага при това.... А кой какво и колко знае трудно може да прецениш, като същото важи и по твой адрес. Критериите при избиране на автомобил не са един и два, като почти във всички случаи са строго персонални и свързани с определени ИЗИСКВАНИЯ и ВЪЗМОЖНОСТИ на избиращия. Тъпотии като кой бил пръв на някаква писта не присъстват в уравнението при разумните хора или поне аз разсъждавам така. Някак си подозирам, че не съм единствен. За своя избор на кола няма да говоря, тя сама по себе си е доказала, че е отличен и то не само в моя случай. Но не мога да отрека, че като всеки друг би ми се искало да имам Аудито или Мерцедеса или каквото и да е там според симпатиите на избиращия. Само че ми се губи една цифра в числото ако ме разбираш правилно.... 6-цифрена сума за кола нямам и затова си карам Шкода. И грам не се оплаквам между другото, но това е различна тема. 

Досега не съм забелязал на този свят някой с последен модел Ауди, Мерцедес или БМВ да поиска Рено...... Просто лично наблюдение.

Досега не съм забелязал на този свят някой с последен модел Ауди, Мерцедес или БМВ да поиска Рено...... Просто лично наблюдение.

То и аз не съм забелязал, някой с последен модел бентли да поиска мерцедес. Виж майбах - може :)