downsoft Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Те всички го пишат и дори акцентират на това, но хората не знаят, че вече не е само двуместна. Цитат "Всички модели може да се поръчат, без доплащане, като товарни автомобили категория N1 с 4+1 места. Ако желаете може да поставим решетка разделяща купето от багажника за 675 ЛЕВА без ДДС." От това по-ясно - здраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 (edited) Гледам се коментират е46... 3ка или 2.5 бензин само те интересуват... Оглеждаш се за тропащ ванус, теч от капака на клапаните, неработеща картерна вентилация, трудно влизащи предавки, четеш на компа задължително че са няма датчик колянов вал за смяна, сонди и т.н. Тясна кола е и според мен. Ако бюджета ти е до 10к.... си викни от чужбина някое с адски много екстри или е39ка от последните и тва е. Ако е по-нисък бюджета... голямо търсене ще има. Ако в Плд ти трябва доверен сервиз за БМВ може да ти обадя нещо. Пропуснах дизелите... М57 3.0д... Отлична кола за возене, и в 5та серия и 3та се справя идеално. Ако търсиш автомат знаеш за какво трябва да внимаваш. Случва се да късат купе при душманско каране, внимателно отглеждане на канал при мотори над 2л. Edited April 22, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Цитат "Всички модели може да се поръчат, без доплащане, като товарни автомобили категория N1 с 4+1 места. Ако желаете може да поставим решетка разделяща купето от багажника за 675 ЛЕВА без ДДС." От това по-ясно - здраве. Директно го счита за подвеждане от страна на продавача и го прескача. Аз му обяснявах 2 дни, че наистина е така и може да се купи и в талона ще го пише и т.н. А е човек висшист и се занимава с доста отговорна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Директно го счита за подвеждане от страна на продавача и го прескача. Аз му обяснявах 2 дни, че наистина е така и може да се купи и в талона ще го пише и т.н. А е човек висшист и се занимава с доста отговорна работа. Разбирам, това е парадокса да знаеш много. Факт е, че е 1 към 1 е както е написано. Реално ползите са 2, които получаваш, ако си фирма по ДДС, връщат ДДС-то и данъка е нисък. Ако я вземеш така на частно лице, само данъка е нисък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 .....Ако я вземеш така на частно лице, само данъка е нисък.Освен данъка(което никак не е малко) имаш възможност да махаш и седалки-примерно ако ще ползваш возилото наистина като товарно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Освен данъка(което никак не е малко) имаш възможност да махаш и седалки-примерно ако ще ползваш возилото наистина като товарно. Това не го знаех, защото моята и да не е N1 така е направена, че има система да сгънеш, пренаредиш или махнеш трите седалки отзад, което го дават като голям плюс в рекламната брошура. Varioflex са го кръстили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Ахаха днеска на какво станах свидетел баш на народното събрание.Има регулировчик и 2 ленти са пълни.Един пич с мерцедес очиларка решава да си кара в насрещното.Полицая му махва да го спре,а оня си избяга.Веднага докладваха по радиостанцията и дано са го хванали боклука долен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Не че се бях засилил ама Е46 отпада, ще си караме пак Ренде. Бях се засилил да взимам един Сценик с уредба слагана от Слави Шишков, ама то наистина беше пълен мъртвец все едно беше 75 коня, а тя 136. Въпреки всичко щях да я взема, ама собственика като се заинати. Да си я кара със здраве, щом му е толкова ценна. Edited April 23, 2015 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Нз що се занимаваш с такива коли ми не си вземеш Е-клас комби... но ти си знаеш. ___________________________Злобил продава ли още ароматизатори? От много време не съм купувал и нещо само у фейса го намирам.... а аз тва не го ползвам, но и там инфото е старо? Edited April 23, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Чичилинка да карам.. Ммм не мерси. Ако ще е немско ще карам БМВ, друга немска кошница не ми трябва. На Рендетата си им знам слабите места, харесал съм си безпроблемен мотор, имам си набор от екстри, които ми трябват и ще карам и ще ми е кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Нз що се занимаваш с такива коли ми не си вземеш Е-клас комби... но ти си знаеш. ___________________________ Злобил продава ли още ароматизатори? От много време не съм купувал и нещо само у фейса го намирам.... а аз тва не го ползвам, но и там инфото е старо? Пиши му на ЛС Тука май всички са решили каква марка ще им е колата и няма да сменят с друга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 А бих сменил с удоволствие ама средствата не стигат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Загледах и Мазди, ама като гледам какви гнилочи са, се отказах веднага. Другите японки хич не ми допадат, е имаше лека чуденка за БМВ ама и там явно няма да е, та си оставам на това дето ми е на сърце. Ако имам повече пари след време ще видим, може да сменим.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 МАздите били мноо зле от към гнило.На един пичага баща му има мазда 6.Скоро са й правили трансплантация заден мост от англичанка,защото стария бил изгнил от много немска сол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 МАздите били мноо зле от към гнило.На един пичага баща му има мазда 6.Скоро са й правили трансплантация заден мост от англичанка,защото стария бил изгнил от много немска сол Мазда 6 само след 2007г. задължително бензинова и не от Германия или Австрия.Колата е страхотна иначе и е много здрава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Жоре, кога ще си купиш кола :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Еми не ми трябва кола, имах машина, дето ме караше, където и когато ми дойде на акъла и палеше винаги, за разлика от едни жълти италиански кошници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Другите японки хич не ми допадат Какво им е на королата и авенсиса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Какво им е на королата и авенсиса? Ми не ме кефят, дървени са ми. Хеле пък РАВ4 2008-ма на вуйчо ми като го карах, му казах че е луд да си купи такава кошница... За вървеното върви прекрасно с тоя D4D, ама ми е толкова неудобна че няма на къде. Тапицерията е някаква дамаска като от НАРКООП, твърда като паве. Както казах не ме кефят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 RAV-a верно вози доста по-зле от авенсиса. Аз за дървеното нямам оплакване нито пък от дамаската, но то вече е до вкус и усещане това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Корола върсо автомат.Но много трудно се намират пущините Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Версото вози адски твърдо, имам спомен в 2 различни да съм се качвал.... И двете бяха така. По-добре рено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Версото мен изобщо не ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Абе Мерцедес е най-якото бре..к'во не разбрахте от последните стотина години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 "най-якото" е доста широко понятие... за всеки влак си има пътници но тва не пречи на някои влакове да са тотални кошници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts