Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Едва ли...

Коста - постни де :)

Нищо лошо не искам да кажа, само ми стана забавно. Да не забравяме, че е 1.2 все пак, та не му трябва много. А и от как имАх 1.2 атмосферен двигател, ги проклинам всеки път, кога ги видя...не'а такова мъчение

Edited by chistacha

Не съм казал, че не ми харесват бензиновите. По всяка вероятност следващото ми превозно средство, ще е V8. Бих предпочел електрическата обаче.

НИ? 

Аз лично се целя в големия хибрид на Лексус, някога, някой ден....

Тесла като почнат да правят семейни коли ще съм пръв на опашката.  

Засега обаче най-ми пасва R класата... 

По принцип мога да се възползвам и от разни оферти вече в Европа, но не ми харесват. Ще ти кажа когато наближи момента. Сега първо трябва да завърша едни други неща с които съм се захванал. 

Тоя километраж нещо не е верен.... 

Това много искам да го видя. Нито Пунтото, нито Яриса на сестра ми са способни на тоя разход при тази скорост. Ти виждал ли си оборотомера в кви обороти е на последната предавка? Всъщност Пунтото точно тогава гореше най-много. Виж при 80 км в час е друга бира, ама може да брадясаш и да се избръснеш докато стигнеш от Плд до морето....примерно.

Враца-Сoфия с 4 човека и багаж,и скорост по магистралата 120 км/ч.  5/100 разход :D

Аха, а един мармот завива шоколада в станиол или какво беше там. :lol:

Аха, а един мармот завива шоколада в станиол или какво беше там. :lol:

С около 100-120 на моя приятел дизеловия авенсис вадеше межу 4.5 и 5/100... 

Между 90 и 110 на равен път на шеста мога да ти изкарам спокойно разход между 3.5 и 4. Но това са моментни истории. А на Николчо кошницата нек'си няма как да изкара такива цифри. Това казват хората. 

С около 100-120 на моя приятел дизеловия авенсис вадеше межу 4.5 и 5/100... 

Да ама тва е горивото на дявола. Оризника не беше ли бензин и то малолитражка.

Който не е подготвен... както казах преди, 2 дни сняг = 2 дни на джин.

Весела събота и неделя на всички, и дано не стават инциденти.

Да видим кой ли пръв дес ще почне да реве за "тежка пътна обстановка". :grin:  

Вчера през нощта, в 1:30, обстановката беше тежка - пътищата не бяха чули за почистване... Добре, че сутринта са минали

Пичове забравяте,че тва е джазка с 8 свещи ;)

След първото обслужване и аз не бях сменил само свещите и разхода ми през зимата беше градско 7-7,2л/100 км, извънградско - 6. След като изхвърлих Бош-а от предишния собственик и си сложих 8 чисто нови NGK (както си пише в manual-a), разходът ми падна до 5,6-5,8л/100км градско и на 5,2-5,4л/100км извънградско като колата винаги е пълна и с климатик цяло лято.

Добре,че не тръгнахме.Смолян е зле.Тегниката за почистване в оня район е от 50 години минимум...

Edited by kotora

Ами да, нереален е този разход от 5 на 100 със 4 човека и двигателче 1.2. Това сигурно при 130 с толкова хора ще му излезнат буталата на капака.

По компютър ли ги засякохте или по стрелка.

Оставете го момчето ве, с 8 свещи, с 12 свещи... кво значение има дали е излъгал с 1 литър или 2 за разхода? Нито ние ще му сипваме бенз/газ, нито ни засяга. Похвали се.. нека се радва.

Нз що хората толкова се впечатляват от разхода на ЛИЧНИТЕ си автомобили, при положение, че само ходят на работа с тях и карат доста малко. Повечето даже не им трябват автомобили. Аз нещата ги виждам така... или имаш пари за автомобил и разхода на избрания от теб не те интересува или нямаш пари и нямаш автомобил. Нищо сложно.

ВСЕКИ път като сме някъде с приятели ВИНАГИ се почва тая тема.... "колко малко ми гори, колко много ти гори". Ама тва са някакви комплексарски историйки в стил 9-10 клас в голямото междучасие. Никой нормален човек не го интересува това. Да не говорим какво става ако на масата има някой с дизел... ами ако пък са 2ма.... леле майко. Рибарите се надлъгавали... надали колкото дизелджиите. Почват едни невероятни истории, едни локуми, едни въздишки... Човек вече не може да обсъди някой мач, състезание, хоби ... само тия разходи на коли дейба... добре че поне госпожиците не ги интересува с тях може (ако имат акъл) да си говори човек за нещо различно. Толкова е зле положението.

А може и тва да й е реалния разход, ВСЕ тая

По всякакви сайтове я дават 50mpg че е постижимо... т.е. 5.5-6 ... т.е. напълно нормално.

Edited by host

Виж в мануала колко й дават разхода.

Разход на гориво - извънградско 4.7 л./100 км.

Oт autodata.Мързи ме да търся в манюъла.Борда на джаза лъже макс с 0.5л. 

:grin:  :grin:Хайде слагайте пак зимните гуми :grin: от преди седмица гледам масово до нас в гумаджииницата слагат летни !

Edited by maistor