netrootbg Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Ми за млад шофер толкоз. Кръстник 1.2 е 78 коня. И гори градско 6.2-7,а извън градско 5.8-6 Моята е къде по - голяма кола и 2 пъти по - мощна и гори по - малко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Хора, дайте някакво мнение за Мерцедес Б170 ? Сестра ми се е запътила да купува такова и подозирам, че аз ще бъда натоварен със задачата да избирам, а идея си нямам от Мерцедес. Единственото, което знам е, че и тя е ще изпита рядкото щастие Балканстар, на който чеп съм и аз от години насам, макар и не с Мерцедес, че цената там е 65лв на час, друго - има сведения, че се появява ръжда горе около амортисьорите на този модел, че двигателя е наврян в десета глуха и е тегав ремонта дори на елементарни неща. Карал ли е някой това чудо, върви ли, друса ли, как се държи на пътя? Двигателя като на А класа ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Моята е къде по - голяма кола и 2 пъти по - мощна и гори по - малко... Да маа твоята е дизел Edited March 1, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Неговата е и на нафта, и на газ, и и на метан едновременно...че даже и военните му плащат горивото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 че даже и военните му плащат горивото. Чак да ми го плащат не, но ми го дават с отстъпка. Миналият месец беше 1,27 лева. Надявам се да видя цени под левче на литър . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Чак да ми го плащат не, но ми го дават с отстъпка. ... Знаех си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Знаех си! То не е някаква тайна. Имаме си бензиностанция и имаме право да зареждаме. На края на месеца получавам фактура и си я плащам. Иначе преди време разни български военни какви неща правеха. Мале, мале. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Хора, дайте някакво мнение за Мерцедес Б170 ? Единствената информация, която имам за В класата на Мерцедес е от Стефанов младши, който заяви, че са много зле.... Защо - не мога да кажа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Ми освен недостатъците, които е изброил, може би стандартното... скъпа поддръжка и трошливи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Моята е къде по - голяма кола и 2 пъти по - мощна и гори по - малко... Колко ти харчи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 По книга около 6, реално около 8, Иван ще ти каже 4-5... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 При служебна нафта на 1лв...майна разхода има ли значение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Колко ти харчи? Средният ми е 5.1-5.2. Извънградско е под 5. От Сараево до Пловдив съм слизал на 4.7 среден разход, но това е само извънградско. Включва обаче планини, много села и доста магистрали + няколко града. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Ето това е бъдещето: https://www.youtube.com/watch?v=LpaLgF1uLB8 Само да имам възможност и веднага бих си взел някой от техните модели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 То възможността едно на ръка, ами къде и как ще я зареждаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Средният ми е 5.1-5.2. Извънградско е под 5. От Сараево до Пловдив съм слизал на 4.7 среден разход, но това е само извънградско. Включва обаче планини, много села и доста магистрали + няколко града. Е как се случва тоя филм?! На магистрала колко ти дава? И на колко км/ч слагаш темпомата? --------------- След пост-а на host-а за секретните болтове в другата тема, май икономия от 20лв няма никакъв смисъл. Някой има ли идея къде в БГ мога да купя такива секретни болтове: http://www.mcgard.com/index.php/automotive-2/wheel-locks Или ще трябва да търся в интернет пак.. Edited March 1, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Е как се случва тоя филм?! На магистрала колко ти дава? И на колко км/ч слагаш темпомата? С дизел. На един приятел авенсиса също даваше подобен разход. Даже по бордовия компютър ми показа един път 4.5 Теб кое те учудва толкова? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 То възможността едно на ръка, ами къде и как ще я зареждаш? Никакъв проблем...поне в близко бъдеще, докато си купи една такава тесла́. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 С дизел. На един приятел авенсиса също даваше подобен разход. Даже по бордовия компютър ми показа един път 4.5 Теб кое те учудва толкова? Моя двигател е 1:1 с неговия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Никакъв проблем...поне в близко бъдеще, докато си купи една такава тесла́. Добре. Аз ще изчакам дотогава, защото засега нещо не ми се мисли. Пък и аз докато се наканя, те ще изкарат още 2 модела и тоя ще поевтинее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Ангеле май няма в България от къде Виж в ebay.co.uk евентуално някоя бройка може да имат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Ето това е бъдещето: https://www.youtube.com/watch?v=LpaLgF1uLB8 Само да имам възможност и веднага бих си взел някой от техните модели. Пожелавам ти го. Впрочем дано има мнооооого такива като теб. Всичките да ги изкупите дано, че да има нормални коли за хората дето искат да бъдат шофьори, а не ватмани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Хора, дайте някакво мнение за Мерцедес Б170 ? Сестра ми се е запътила да купува такова и подозирам, че аз ще бъда натоварен със задачата да избирам, а идея си нямам от Мерцедес. Единственото, което знам е, че и тя е ще изпита рядкото щастие Балканстар, на който чеп съм и аз от години насам, макар и не с Мерцедес, че цената там е 65лв на час, друго - има сведения, че се появява ръжда горе около амортисьорите на този модел, че двигателя е наврян в десета глуха и е тегав ремонта дори на елементарни неща. Карал ли е някой това чудо, върви ли, друса ли, как се държи на пътя? Двигателя като на А класа ли е? защо просто не си вземе една ц класа? във всяко ама всяко едно отношение е по-добре от това недоразумение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 За секретите... дейм ... НИКОГА повече освен ако не си купя ЧИСТАК джанти за 2-3к евро... ама ако имах толко пари щях да имам лекоооо гаражче... и горила да ми пази колите. Да ги крадат, да я удрят ... дейба и колата, дейба и държават.... няма да я мисля, няма да се ядосвам. Вчера така се бях набримчил... и кво, седнах, сипах си едно винце, некоя мръвчица и си гледам един филм ... някав получи инфаркт от нерви (някав случаен по ТВ) ... и кво... инфаркт да получа за няква насрана кочина за 1000 евро... сериозно си осъзнах грешката вчера, че се ядосах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 и кво... инфаркт да получа за няква насрана кочина за 1000 евро... сериозно си осъзнах грешката вчера, че се ядосах. Ако знаеш колко си прав... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts