Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

Ми за млад шофер толкоз.

Кръстник 1.2 е 78 коня. И гори градско 6.2-7,а извън градско 5.8-6 ;)

Моята е къде по - голяма кола и 2 пъти по - мощна и гори по - малко...

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Хора, дайте някакво мнение за Мерцедес Б170 ? 

Сестра ми се е запътила да купува такова и подозирам, че аз ще бъда натоварен със задачата да избирам, а идея си нямам от Мерцедес. 

Единственото, което знам е, че и тя е ще изпита рядкото щастие Балканстар, на който чеп съм и аз от години насам, макар и не с Мерцедес, 

че цената там е 65лв на час, друго - има сведения, че се появява ръжда горе около амортисьорите на този модел, че двигателя е наврян в десета глуха и е тегав ремонта дори на елементарни неща. 

Карал ли е някой това чудо, върви ли, друса ли, как се държи на пътя? 

Двигателя като на А класа ли е? 

че даже и военните му плащат горивото. :laughing1:

Чак да ми го плащат не, но ми го дават с отстъпка. Миналият месец беше 1,27 лева. Надявам се да видя цени под левче на литър :shy:.

Знаех си! :laughing:

То не е някаква тайна. Имаме си бензиностанция и имаме право да зареждаме. На края на месеца получавам фактура и си я плащам. Иначе преди време разни български военни какви неща правеха. Мале, мале.

Единствената информация, която имам за В класата на Мерцедес е от Стефанов младши, който заяви, че са много зле.... Защо - не мога да кажа... 

Колко ти харчи?

Средният ми е 5.1-5.2. Извънградско е под 5. От Сараево до Пловдив съм слизал на 4.7 среден разход, но това е само извънградско. Включва обаче планини, много села и доста магистрали + няколко града.

Средният ми е 5.1-5.2. Извънградско е под 5. От Сараево до Пловдив съм слизал на 4.7 среден разход, но това е само извънградско. Включва обаче планини, много села и доста магистрали + няколко града.

Е как се случва тоя филм?! На магистрала колко ти дава? И на колко км/ч слагаш темпомата?

---------------

След пост-а на host-а за секретните болтове в другата тема, май икономия от 20лв няма никакъв смисъл.

Някой има ли идея къде в БГ мога да купя такива секретни болтове: http://www.mcgard.com/index.php/automotive-2/wheel-locks

Или ще трябва да търся в интернет пак..

Edited by w00x

Е как се случва тоя филм?! На магистрала колко ти дава? И на колко км/ч слагаш темпомата?

С дизел. На един приятел авенсиса също даваше подобен разход. Даже по бордовия компютър ми показа един път 4.5

Теб кое те учудва толкова?

С дизел. На един приятел авенсиса също даваше подобен разход. Даже по бордовия компютър ми показа един път 4.5

Теб кое те учудва толкова?

Моя двигател е 1:1 с неговия.

Никакъв проблем...поне в близко бъдеще, докато си купи една такава тесла́. :P

Добре. Аз ще изчакам дотогава, защото засега нещо не ми се мисли. Пък и аз докато се наканя, те ще изкарат още 2 модела и тоя ще поевтинее

Ето това е бъдещето:

https://www.youtube.com/watch?v=LpaLgF1uLB8

Само да имам възможност и веднага бих си взел някой от техните модели.

Пожелавам ти го. Впрочем дано има мнооооого такива като теб. Всичките да ги изкупите дано, че да има нормални коли за хората дето искат да бъдат шофьори, а не ватмани.

Сестра ми се е запътила да купува такова и подозирам, че аз ще бъда натоварен със задачата да избирам, а идея си нямам от Мерцедес. 

Единственото, което знам е, че и тя е ще изпита рядкото щастие Балканстар, на който чеп съм и аз от години насам, макар и не с Мерцедес, 

че цената там е 65лв на час, друго - има сведения, че се появява ръжда горе около амортисьорите на този модел, че двигателя е наврян в десета глуха и е тегав ремонта дори на елементарни неща. 

Карал ли е някой това чудо, върви ли, друса ли, как се държи на пътя? 

Двигателя като на А класа ли е? 

защо просто не си вземе една ц класа? във всяко ама всяко едно отношение е по-добре от това недоразумение.

За секретите... дейм ... НИКОГА повече ;) освен ако не си купя ЧИСТАК джанти за 2-3к евро... ама ако имах толко пари щях да имам лекоооо гаражче... и горила да ми пази колите.

Да ги крадат, да я удрят ... дейба и колата, дейба и държават.... няма да я мисля, няма да се ядосвам. Вчера така се бях набримчил... и кво, седнах, сипах си едно винце, некоя мръвчица и си гледам един филм ... някав получи инфаркт от нерви (някав случаен по ТВ) ... и кво... инфаркт да получа за няква насрана кочина за 1000 евро... сериозно си осъзнах грешката вчера, че се ядосах. 

и кво... инфаркт да получа за няква насрана кочина за 1000 евро... сериозно си осъзнах грешката вчера, че се ядосах.

Ако знаеш колко си прав...