XMD Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Не е късно. П.П. Цените са за 1 брой крушка, да знаете... Не съм сравнявал цени, но по спомени мисля, че обявената цена е добра. Кога се очаква да пристигнат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ами, всъщност още вчера ми ги доставиха, но не съм споменал, защото реших че са ви скъпи. Има H1 и H7.H4 още няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 това са си като цените в TMT елком. Последно купувах Х7 осрамки найтбрейкър унлимитид плюс балиговече ква буква още имаха. та бяха пак по толкоз там. мераклиите да имат предвид, че това със съкратеният живот на крушките го пишат по кутийките не на шега. въпросните найтбрейкъри въпреки доста приятното си светене при мен живяха точно 7 месеца единия и 7,5 месеца втория. а дори и нямам някакви забележителни количества или часове шофиране за периода. затова аз се отказах и вече карам с най-обикновени крушки H7 без каквито и да е букви, символи, екстри, обозначения и финтифлюшки. светят достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Моят комплект найтбрей h1 е вече на над 2г и си светят все така добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Моят комплект найтбрей h1 е вече на над 2г и си светят все така добре. Е да, ама все пак не караш постоянно със светнати фарове, по спомени. Та не си мерило за останалите, защото нямаме модул като твоя. Брейкърите наистина са със скъсен живот. Да се има предвид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Дневните са ми +50 или нещо такова на осрам пак... Над 3г вече бачкат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Хосте, ти ли беше казал, че си доволен от претапициране на волан? Ще може ли контакт да ми дадеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Дневните са ми +50 или нещо такова на осрам пак... Над 3г вече бачкат. Teach me master Н7 повече от година не могат да изкарат при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 H1 e цокъла, и не забравяй, че drl модула ги пали и гаси постепенно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Хосте, ти ли беше казал, че си доволен от претапициране на волан? Ще може ли контакт да ми дадеш? H1 e цокъла, и не забравяй, че drl модула ги пали и гаси постепенно. Ехоооо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Да ве, идеално ги прави човека, 50лв естествена кожа. Ще ти драсна на Лс телефон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Teach me master Н7 повече от година не могат да изкарат при мен. Той ги минава с маркер и затова! Коста, я кажи какъв ти е модула, че и аз ще трябва да сложа един... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Metodi80 мисля че беше потребителя в bmwpower-bg.net, който ги прави. Вече доооста време го ползвам и не помня не помня даже колко струваше. Сам ги прави пича, доста съм доволен. Като дойде е на 30% настроен, има възможност от 1 до 100% да си го регулираш сам в последствие. Аз съм си го оставил на 30% и никой нито ми светка, нито мрънка. Всички приятели които са карали пред мен само се кефят колко добре изглежда.За боядисаните крушки... ноу комент , няма смисъл да ти се обяснява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Metodi80 мисля че беше потребителя в bmwpower-bg.net, който ги прави. Вече доооста време го ползвам и не помня не помня даже колко струваше. Сам ги прави пича, доста съм доволен. Като дойде е на 30% настроен, има възможност от 1 до 100% да си го регулираш сам в последствие. Аз съм си го оставил на 30% и никой нито ми светка, нито мрънка. Всички приятели които са карали пред мен само се кефят колко добре изглежда. За боядисаните крушки... ноу комент , няма смисъл да ти се обяснява. Можеш ли да му поръчаш един брой? Че не ми се прави регистрация в БМВ форум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Teach me master Н7 повече от година не могат да изкарат при мен. Ти си с Форд, разбираемо е Даже много карат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Мани другото, ами и пали в студовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Мани другото, казва го човек дето Опел караше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Мани другото, казва го на човек, дето преди това Фиат караше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Ще проверя дали има номер оставен човека или някаква друга форма за контакт,да може който иска да си вземе. За мен най-полезната функция на модула е че при слабо зареждане на акумулатора гаси дневните светлини. Така си хванах навреме проблема и си спасих акумулатора, което не е никак малко. __________________________ Metodi ( Metodi80) 0879/80-42-52 0882/61-72-00 Edited February 7, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Мани другото, казва го човек дето Опел караше... К'во стана с тоя опел - изяде ли го ръждата вече? За мен най-полезната функция на модула е че при слабо зареждане на акумулатора гаси дневните светлини... Нямаш ли си стрелка за нивото на заряд/волтажа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 аз карам крайно евтина, крайно обикновена кола... те такива екстри нямат както и температура и налягане на маслото няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Коя година беше? Стори ми се логично, че щом аз ги имам всичките тия "екстри", със сигурност би трябвало да ги имаш и ти, понеже моята със сигурност е по-стар модел от твоята....даже доста по-стар, щом не е и OBDII съвместима... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 1994 Могат да се добавят къстъм тез неща ... но при положение, че няма маслен радиатор... и ще ми легне към 200на лв ... не виждам смисъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Нямаш ли си стрелка за нивото на заряд/волтажа? Такова нещо май имаше Ладата ми едно време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Коя година беше? Стори ми се логично, че щом аз ги имам всичките тия "екстри", със сигурност би трябвало да ги имаш и ти, понеже моята със сигурност е по-стар модел от твоята....даже доста по-стар, щом не е и OBDII съвместима... Чааакай ся, те тея екстри ги слагат на съвсем различен клас коли Примерно Кугър, Прелюд, кОлибра, Камаро и подобни. В наще ежедневни талиги такива неща няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts