бат Ицо Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 А на Меган 1 не си ли виждал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 И това каква връзка има с темата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 А каква е темата? Защото с ac компресори с променлива геометрия има връзка Меган 1 F7R е с такъв компресор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Не всички F7R са с такъв компресор. Ако не ми вярваш питай Слави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Да се върнем на темата за хафтомобила.4500лв е бюджета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Не всички F7R са с такъв компресор. Ако не ми вярваш питай Слави. Да. Има и такива на които са сменени в някой сервиз. Меган 1 2.0 16в 96-97 се окомплектова винаги с такъв компресор, а дали ще е Делфи или Санден е въпрос на късмет. И Слави да питам, ще го прочете от същото място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Да се върнем на темата за хафтомобила.4500лв е бюджета. Пежо 307, Хонда Сивик, Алфа 147, Мицубиши Колт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 http://www.cars.bg/c943355тия гробници не стават ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Е то сега бензина е евтин ама на тази кола газ не може да и се сложи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Що? Има такива на газ, ако не се лъжа. Или бяха 1.8? Не знам колко стават, ама още ми е мерак за таква, ама комби. Много ми харесва на външен вид. Не знам обаче как е като за наще пътища... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) http://www.cars.bg/c943355тия гробници не стават ли? Трябвало да е с по-малки габарити Те всички коли са по 4метра.Ма ходи обяснявай По-дълга е от сеат-а Edited January 9, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Голяма грешка ще направят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Еми оди обяснявай на човек дето има много претенции.Те така и жилище никога няма да си намерят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Що? Има такива на газ, ако не се лъжа. Или бяха 1.8? Не знам колко стават, ама още ми е мерак за таква, ама комби. Много ми харесва на външен вид. Не знам обаче как е като за наще пътища... 2.0 IDE двигателя е с директно впръскване на бензин в цилиндъра, става газова, но само течна фаза впръскване и те са по 3-4К евро/лева за по скапаните. А за нашите пътища всички коли стават ако ги караш където трябва, но на някой им са по-скъпи частите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Последно, за какво ще я ползват тая кола, основна кола ли ще е, повече сам човек ли ще се вози, нещат голяма само разбрах и да е до 4500 лв. Като за първа бих взел някоя Микра К11 автомат и после ще му мисля, като свикна. Ако искат, малка кола, щото малко да гори или че лесно се паркира, то и двете не са истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Че уж лесно се паркира.За малкото горене в град гори като по-голям двигател. Edited January 9, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Що? Има такива на газ, ако не се лъжа. Или бяха 1.8? Не знам колко стават, ама още ми е мерак за таква, ама комби. Много ми харесва на външен вид. Не знам обаче как е като за наще пътища... Както ти каза Ицо 2.0 IDE е директно впръскване, на газ е трудна работа, въпреки че познавам двама които са монтирали на такава кола, единия каза 1400 лв. другия 1700. Колко обаче е надежно, не мога да кажа. Как да е по нашите пътища, като всяка друга кола. Избягваш 1.9 dCi и си караш с кеф на газ/бензин 1.8 16 клапана или 2.0, но не IDE. Да. Има и такива на които са сменени в някой сервиз. Меган 1 2.0 16в 96-97 се окомплектова винаги с такъв компресор, а дали ще е Делфи или Санден е въпрос на късмет. И Слави да питам, ще го прочете от същото място Ама има и F7R и 98-ма и началото на 99-та и Санден с променлив работен обем няма от тея години, само Делфитата. Edited January 9, 2015 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 А тва http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11322669539209627&slink=8i6m34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Полезно инфо, благодаря за което научих нещо ново! Такъв компресор с променлив работен обем съм виждал на Делфи - Харисън. Охо... Има и на Санден. Що голфчета и аудита съм побългърявал, нимой пита.... Само Денсо запазиха здрав разум и и не започнаха да я правят тази глупост. Е... и те се наиграха, ама с друга простотия. Както ти каза Ицо 2.0 IDE е директно впръскване, на газ е трудна работа, въпреки че познавам двама които са монтирали на такава кола, единия каза 1400 лв. другия 1700. Колко обаче е надежно, не мога да кажа. Как да е по нашите пътища, като всяка друга кола. Избягваш 1.9 dCi и си караш с кеф на газ/бензин 1.8 16 клапана или 2.0, но не IDE. Ама има и F7R и 98-ма и началото на 99-та и Санден с променлив работен обем няма от тея години, само Делфитата. Вервай ми, ИМА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) А тва http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11322669539209627&slink=8i6m34 Тая Шкода съперничи по теснотия на Фиат Панда... И винаги бих избрал Пандата пред Фабията по обясними причини... Прати ги да се качат и да се повозят малко... Още повече, че за същите пари можеш да вземеш доста приличен Голф или Фоус - ако не друго, те са ебаси масовите коли и части ги ринеш с лопатата...И пак ще им е по-удобен. Edited January 9, 2015 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 http://olx.bg/videoregistrator-dod-ls400w-i54391524някой с тоя модел? Да сподели впечатления... че нещо ме обземат идеи да се простя с множество левчета за тая тъпотия която по принцип не ми трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 http://olx.bg/videoregistrator-dod-ls400w-i54391524някой с тоя модел? Да сподели впечатления... че нещо ме обземат идеи да се простя с множество левчета за тая тъпотия която по принцип не ми трябва. Според мен цената е доста завишена за ползван уред. Оригиналните с чип NT 96650 и поддръжка на Full HD & WDR функция вървят около $60 (нови). Проблемът е, че има много фалшиви копия с чип 96220 и липса на WDR, но пак с поддръжка на Full HD - на цени около $30 и с абсолютно еднаква кутия като оригиналите. Дотук добре - ще ги познаеш по цената, но работата е, че някои тарикати продават същите копия пак за $60....а разликата между оригинала и копието е в значително по-добра детайлност на Full HD и прекрасен нощен режим в полза на оригинала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Така и така утре ще ходим до тоя автосалон ще прегледаме и тая http://automitev.cars.bg/c903545 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 15 годишна?!? Със златна поддръжка? За 1-ва кола? Мегана дето го пусна в началото е 100 пъти по добър избор, само му сваляш от цената и си вземаш кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Е да по-нова кола е винаги по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts