host Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 и най-лошото е като нацелиш заседял бензин .... е тогава вече не върви грам... преди като пътувах всеки ден до Кючука след влизането на бензиностанции Газпром сипвах от една и съща само 95... беше почти като 100 октана на ШЕЛ - много натоварена беше тая бензиностанция.... сега ми казват познати, че вече в Газпром не го бива бензина сега вече зареждам почти винаги на Петрол на В. Априлов... отново страшно натоварена бензиностанция, техния 95 отново е доста добър, но на предната страница съм писал какво се случи като сложих 96 - и да колата ми е достатъчно чуствителна (и компютъра й) към бензина за да знам какво става ... даже се усещаше как на светофара работи на празен ход... а това никога не е било, след 20мл добавка КАСТРОЛ ТБЕ на около 1/2 резервоар вече пак 95 от същия обект колата не се разбира дали е загаснала или работи, няма трудно вървене в ниските и т.н. ... личното ми мнение е, че тоя Кастрол продукт понеже е 1:1000 съотношение , не е лоша идея (15-17лв е опаковка 250мл) и цяла година на всеки 2-3 месеца да се слага, до момента съм ползвал други добавки който се слагат на 1/2 или цял резервоар и са били към 10лв ама са еднократни, а този кастрол излиза бая на оферта а за бензина и нафтат тук и ОТВЪД ... скоро познат си докара кола (мерцедес дизел 2007) и разликата в разхода тук и чужбина е почти 2л на градско каране... тва ако не е от нафтата нз от кво е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Значи като зареждам бензин ще знам и няма да сипвам 96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 то ти нали си на газ? какъв е смисъла да сипваш нещо различно от 95? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Никога не зареждам на бензиностанции, различни от ЕКО и ЛУКОЙЛ. Досега проблеми с горивото не съм имал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 то ти нали си на газ? какъв е смисъла да сипваш нещо различно от 95? Ми карам рядко на бензин.Та е по-добре да е по-качествен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 За бензина изгубих вече преценка, но за газта, мога да препоръчам ЕКО. 99% там зареждах, за 15 000 км, филтъра на газта беше като нов. Явно е добре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 За газ само Газпром преди коматевския. Точно количество и качественна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 (edited) Именно там зареждах преди бензин и беше идеален. Edited December 19, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Ми аз моя филтър тряа да го сменям,че направих 30к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Аз зареждам на Петрол-а на Васил Априлов (98 обикновенно сипвам) и за момента нямам оплаквания. Или поне не съм се усетил да има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 ... качественна. ... обикновенно сипвам Мнного "нн", мнного ннещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 От русския се бъркам! Така сме полиглотите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 А скакауците? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 А дънкиту? Дето си ги накиснал в мийката... // упс не видях, че темата е за автомобилите.... сорри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Трябват ми уплатнения за врата от Меган 1... идеи къде може да има? И също така ми трябва на тънка цена (около 3л за 1/2л) силикон(или някакъв такъв продукт) за мазане на гума - писах силикон, щото пробвах с силикон W5 на флакон и върши работа. Предполагам обаче, че 100% има по-евтин вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Трябват ми уплатнения Айде и ти....идва от "плътно", не от "платно". Силиконов спрей не върши ли работа...имах май някакъв дето не съм го ползвал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 (edited) даммм уплЪтниха се работите спрея не ми трябва за тва, а за гумите като вакса/гланц ама май намерих от онея в Труд (индустриална химия или нещо такова се казваха) трябва ми да не е водоразтворим, че иначе не държи, пред 2г си бях купил някакъв български с помпа ... супер беше ама хвърлих опаковката и не помня какъв е http://www.himia.bg/product/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%86-3/ Edited December 21, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Виждам, че сте се разговорили за бензиностанции и никой не похвали мястото където аз зареждам и съм доволен. Да видим дали някой ще го наплюе след като отворя наново темата Става въпрос за SNG на кукленко там зареждам, че ми е близко и съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Когато отвориха, зареждах там газ и не останах впечатлен. Газта на Лукойл на SPS е най-добрата, като че ли. Поне според моята бивша кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Някой с преки впечатления от LED крушки? Има ли смисъл да дам 200 лева за нещо подобно - http://led-krushki.com/product/h7-avto-led-svetlini-40w-kasi-ili-dalgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Някой с преки впечатления от LED крушки? Има ли смисъл да дам 200 лева за нещо подобно - http://led-krushki.com/product/h7-avto-led-svetlini-40w-kasi-ili-dalgi 2850 лумена не изглежда зле...повече от халогенна крушка и малко по-малко от стандартния (35W) ксенон ; притеснява ме единствено малката гаранция от 6 месеца и ако на седмия месец ти изгори едната.... Иначе ако са добре изработени би трябвало да изтраят доста повече от ксеноните, ама знае ли човек.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 То не, че имам някакъв проблем с фаровете де, ама ми се иска да си подаря нещо за Коледа И се чудя кое е по-добре, ксенон, LED крушки или направо един комплект лупи на Morimoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ако не са китайски взимай лупите http://led-krushki.com/product/h1-vision-avto-krushka-philips-55wтука няква промоция А аз се чудя за nightbreaker,но пък съм си доволен и от сегапните осрамки,които са обикновени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Нещо не ме кефи описанието. Ако са 40 Вата трябва да светят като на влак прожектора Или имат товарен резистор да не пищи компа на колата, че са изгорели лампите, което пък се изключва софтуерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Аз бих си взел лупи нови, с ново рефлелторче или бих си възстановил моя рефлектор за тия пари. С измит и почистен фар в момента е идеално положението, само ксенон или подновен рефлектор /нови лупи може са е по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts