host Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Именно щото знам кви са коптори за тва се изненадах за имат нещо читаво в тях. Моторита са им тотален боклук и те... Няма кво да ги гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Шевролетите се развалят всеки трети/четвърти вторник или четвъртък - зависи от фазата на луната (цитирам колега от щатите) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Тукашните са по-зле принципно. Ма един дизел га го запалиш, трудно спира, ако няма "Йелетроники" от Москвич корпорейшън... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Бягай от Опел като дявол от тамян!!! Приказваме си за F не си приказваме за сегашните!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 (edited) Днес пак ми удариха колата, предната маска сгъната. Без думи. Пак паркирана, тоя път до офиса... Дава си на задна човека... Прас. Маската и капака малко. Без думи. Хвърли някви пари и по живо по здраво. В тоя град нз как може да ти оцелее колата. (за 3ти път за една календарна година я удрят, все паркирана, без да пречи на никой и на позволено място) Edited October 6, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Дарак като другите. Ваньо Стефанов я фърли и се качи на джип Шевролет. Просто му писна за всяка миниатюрна тъпотия електрониката да изключва тотално колата и да го оставя на пътя. Не че другото не е дарак, ама поне е здрав и прост мотор. Тва да се качиш от Опел на Шевролет Каптива е точната илюстрация на приказката "От трън та на глог"..... Днес пак ми удариха колата, предната маска сгъната. Без думи. Пак паркирана, тоя път до офиса... Дава си на задна човека... Прас. Маската и капака малко. Без думи. Хвърли някви пари и по живо по здраво. В тоя град нз как може да ти оцелее колата. (за 3ти път за една календарна година я удрят, все паркирана, без да пречи на никой и на позволено място) Моята има 5 детайла за боя, като я взех нямаше драскотина. Още на 2-ят ден някой байчо ми надра багажника с ключ, 2-3 отваряния на врати в моите, надран капак пак с ключ, надрана врата (няам идея с кво е надрано но има 3 черти по 1 педия.....) в момента обмислям изобщо дали да я правя или да я карам така....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Фолиото и те така Моята също е зле.Еле след градушката направо ми се дорева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 За това една маска 2ра ръка цвят като моя... слагам и чакам следващия удар. Никав смисъл от боядисване, нови панели и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 (edited) Много съм се влюбил в Merc W220 S320 и S500 бензините, че за същите пари около 10к. До сега гледах БМВ-та Е39, ама не си заслужават парите. За 10-12к мисля, че може да се намери такава С-ка не мисля, че има база за сравнение с Е39. Питането ми е да ме насочите към някой монтьор, който да си разбира от работата и по възможност да се занимавал с такива машини. За да мога да я закарам там преди покупката... балканстар опция ли е или ще ми одерат кожата? Защото в БМВ форума видях, че си имаме в града 1-2 такива специалисти, ама те за БМВ. Edited October 6, 2014 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Мнение за TSI моторите и по-точно 1.2, 105 коня, оборудван с шестстепенна скоростна кутия? Говорим за Октавия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 за толкова стара С-ка (щото тва е С класа и си се поддържа като С класа макар и на 15 години) гледаш задължително бензинов двигател без air matic, демек С320/500 и т.н. това което можеш да поддържаш. За 10-12К най-вероятно ще е гробница но всеки си знае...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Аз бих си взел е38 с 2.8 мотор ... супер евтин мотор за газ, добри цени на частите, много масова (ако трябват панели) ... верно не гъзарска и т.н. ама ще си се возиш като човек. И няма много ел модули. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 щото тва е С класа и си се поддържа като С класа макар и на 15 години Именно. А да и провери цените на гумите, да не ти се дореве после като купуваш нови. И не ми казвай, че ще караш със стари или регенерат, че по-голяма тъпотия трудно може да свърши човек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Днес пак ми удариха колата, предната маска сгъната. Без думи. Пак паркирана, тоя път до офиса... Дава си на задна човека... Прас. Маската и капака малко. Без думи. Хвърли някви пари и по живо по здраво. В тоя град нз как може да ти оцелее колата. (за 3ти път за една календарна година я удрят, все паркирана, без да пречи на никой и на позволено място) Когато си късметлия и вързано куче те хапе нали знаеш. Моята кола пред родителите ми за 1 година ми сгънаха 3 пъти калника, после ми се качи камионче с безалкохолни на капака...... От 3 години не живея при родителите ми, на това място което спирах всекидневно има кола, дори одраскана кола няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Съгласен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Сестра ми е решила да ми купува зимни гуми тъй като ще взима книжка скоро и иска да е сигурна като кара Кажете каква марка да избера ? Видях в примекс някви ханкок 4 за 336лв. Цената не е фактор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Като не е фактор търсиш Мишлен или Гуд Иър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Ок тогаз ще са мишелин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Сестра ми е решила да ми купува зимни гуми тъй като ще взима книжка скоро и иска да е сигурна като кара Кажете каква марка да избера ? Видях в примекс някви ханкок 4 за 336лв. Цената не е фактор. Гледай UTQG индекса на гумите. Колкото по-близо е до 100 толкова е по-гумена и по-малко пластмасова. Верно износват се по-бързо, но пък е доста по-стабилна колата. Само че това го намирам само за разни гуми, които се продават в щатите. Тука може да гледаш скоростния индекс и взимаш тези с най-висок, като изобщо не слушаш глупостите "ама ти нали няма да караш с 280 км/час, защо са ти - недей да си хабиш парите". Дори с 60 се усеща по-стабилен автомобила - завива по-добре, спира по-добре... при това чувствително по-добре. Runflat аз не ги харесвам - вози по-твърдо и ми е некомфортно. Edited October 7, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Сега съм с едни мишелин алпин 4,но точно какъв им е дота не съм гледал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Ако е над 4г е принтеснително - в общия случай, има си изключения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Сега съм с едни мишелин алпин 4,но точно какъв им е дота не съм гледал. Я дай параметрите да видя в дианата от любопитство какъв ти е избора (според тях) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) не са на 4 години.Утре сутринта ще ги погледна На колоната вратата Размера е 195/70/15,но аз карам със 195/65/15,защото има по-голям избор. Edited October 7, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Не са ли много ниски? Аз зимата карам с 195/65/15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts