Midex Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Всичко за което се сетиш - все едно е с 3D принтер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Аз намерих. От 15лв/кв.децНе знам как го смятат и колко ще излезе една джанта обаче.. http://vasvalauto.com/map.php?page=3&lang=1&viewcategory=14&product=60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Споделете като разберете че така на кв. дец. някак не мога да се ориентирам аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 (edited) Споделете като разберете че така на кв. дец. някак не мога да се ориентирам аз накратко - 1500лв на квадратен метър Или голф 2-ка за 2 джанти Edited December 27, 2013 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Една джанта горе-долу квадратен метър ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Една джанта горе-долу квадратен метър ли е? 15"=15 Х 0.0254 = 0.381m /*диаметър 0,381 / 2 = 0,1905m /* радиус площ на кръг: S=Pi X r^2 = 3.1416 Х 0,1905 Х 0,1905 = 0.114m2 но всъщност не се боядисва двуизмерна площ с формата на кръг, а триизмерна структура, така че сметките са само за ориентация. най-вероятно се пресмята по площта на печата върху водната повръхност, а тя пък неясно как се предвижда от бояджията, но едва ли е квадратен метър на джанта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Давайте и ние да си правим такъв shop. Да ставаме милионерчета и Стефчо да ни завижда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 на какъв принцип се нанася "боята" във водата и после как се задържа на джантата ? става ли здраво , принципно не бих го ползвал като услуга просто ми е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 На химичен принцип се нанася "боята". Пръска се препарат на повърността на водата, пръска се препарат на повърхността на елемента и после се сливат...За издръжливостта не мога да ти отговоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Днес в селото на Виден, 20 годишно момче изгоряло в колата си - тя била газифицирана, ама нещо не щяла да запали, оня не се отказал да пробва, а в това време газта си излизала и по някое време се чуло силен взрив, последвал пожар и от колата останал само металния скелет. П.П. Ей това е и една от многото причини досега да не слагам газова на нито една от колите си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Къде, какво?!?!?! Я дай повече подробности. Току що си закарах дядо и се прибирам в Пловдив. Нямах нито минута да чуя новости... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 (edited) студент загина нелепо при взрив на газова бутилка Edited December 29, 2013 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Дядо Пламене, това е СЪСЕДНОТО село, научи моето кое е най-после. Знам, че е трудно на тая възраст, но опитай Жалко за момчето, аз също по никакъв начин не желая бомба в колата си.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Дядо Пламене, това е СЪСЕДНОТО село, научи моето кое е най-после. Знам, че е трудно на тая възраст, но опитай Не е от възрастта - идвал съм отдавна само веднъж и явно просто трябва да идвам по-честичко на F1 сбирките, та да го науча. ....а и май го бърках с Крушево като че ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Така, така - туй второто е правилното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Преди малко се върнах от данъчното и най-накрая си регистрирах колата Данъка за миналата година ми беше 23лв и някви стотинки. Тъй като имам само централно без аларма и дистанционно ,и трябва да си отключвам с ключа.Чудя се къде да отида да ми сложат един модул за централно с дистанционно? Някакви идеи ? Или да не се занимавам с глупости в момента.За каското предполагам,че ще ми трябва аларма задължително ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Сложи си направо аларма, така или иначе ще ти трябва скоро, та няма смисъл да правиш такива разправии два пъти. Колкото до джантите - мисля, че се смята така - една джанта 15" е с диаметър грубо 40см. За да се случи печата, ти трябва квадрат с размери 40х40см. Иначе казано - 16кв. дец. За 4 джанти - 64кв.дец. или 960лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Преди малко се върнах от данъчното и най-накрая си регистрирах колата Данъка за миналата година ми беше 23лв и някви стотинки. Тъй като имам само централно без аларма и дистанционно ,и трябва да си отключвам с ключа.Чудя се къде да отида да ми сложат един модул за централно с дистанционно? Някакви идеи ? Или да не се занимавам с глупости в момента.За каското предполагам,че ще ми трябва аларма задължително ? За каското трябва аларма и/или имобилайзер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Отиваш в ЕМК, слагаш една чудна, родна аларма за около 160 лева и си решаваш всички проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 При цялото ми уважение ... 160лв аларма ... тва са си 160лв за централно с дистанционно. Има тука един в Кючука до НАП близо ги слага по 60-100лв бг-тата... не виждам смисъл от по-скъпа. Толкова хора вече знам с отмъкнати коли (всякакви). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Ее аз централно си имам.Само ми трябва аларма.Мисля,че ще е под 100лв.Имам имобилайзър,но ГО ми изтича март мисля та тогава ще правя каквото и да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 (edited) Ъм, тъп въпрос. Върху покрива на Ланята си имам едни надлъжни... балиго как се казват, релси? Искам да сложа напречни. (дано ме разбрахте). Имате ли идея от къде мога да си взема напречни релси, дали мога да си ги монтирам сам, или ако не къде може да ида и да не ми смъкнат кожата. Искам да си монтирам багажник за колелета за покрива. Edited January 2, 2014 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Аз си купих от тук , но моят се монтира отзад и е за три велосипеда.За монтаж отгоре излиза скъпичко.Поне за мен де.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Не, аз за багажника съм го измислил и от къде да го взема имам. Въпроса са напречните греди, върху които да се сложи. Тях от къде да ги взема и дали ще мога сам да ги монтирам е въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 те са плуг енд плей , монтажа е елементарен. от къде да ги вземеш зависи от сумата с която си готов да се разделиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts