w00x Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Sesto Elemento ми седи пресилена на мен. Нещо не и е наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Цената! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 !!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Кво мислите за тая мазда ? Доста странно ми се струва да не е продадена за толкова време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Няма газ, май е с обикновена клима, а не климатроник... слончето изглежда чисто. Ходи я гледай ако имаш предвид кой лев за газова не е лоша така на снимка. Не виждам разминавания по панелите и прочие нередности. Ама иди я вижда, врътни й едно кръгче. Може да излезе добра непретенциозна колица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Кво да мислим, бре, Николчо!?!?! Седнали ли сме у тая каруца, че да ти дадем наклон да я платиш? Не! Цакат ли те с топла бира - най-вероятно. Ако искаш - ке додеме форомните капацитети на оглед, но само ако е у Плоудиу... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 А и й пусни климата докато караш и виж как са оборотите като си изключил от скорост. Ако мени и не може да ги задържа... По-добре си помисли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Я на какъв тест попаднах. http://autobild.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%B0-renault-grand-scenic/a6260?photo=6&_t=114 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Колко дизели след 2004 не могат да минат 100хил км? Ако някой си мисли,че френските автомобили са останали в 1980г... Много греши. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Идеята според мен не е дали може да мине 100к км., а какви проблеми има до тея стойности и след това. Че ще ги изкара е ясно, но гледам там са смятали разходите като цяло. Единия долу в карето се оплаква от Шаран, че имал много проблеми каквото и да значи това и го бил върнал. Добре са я разкостили след теста, та даже подредили и частите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Та изпадна ми един голф 4 1.8 в петък може да се похваля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Виж му корите на вратите да не са подбити или да тракат. Не е като да не се случва просто вчера бях по разни джамбази с един приятел да му търсим здрави, та знам че рядко се срещат. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Кво мислите за тая мазда ? Доста странно ми се струва да не е продадена за толкова време. Аз си взех подобна мазда http://www.mobile.bg/11382435193905798 вече 10 дни я карам , като цяло съм доволен, но имаше малко инвестиции тази която взех, като преден прозорец, гарнитура на капака, гуми, масло а може би и обслужване на ГазИнж. Човека ми падна от цената, но мисля че добре се сприятелихме де, та той я продаваше поради наличност на няколко автомобила и.... След като мина 10 000 км ще изкажа мнение, но за сега е добре, а върви доста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Аз си взех подобна мазда http://www.mobile.bg/11382435193905798 Айде честито и безаварийни километри И твоята сага приключи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 (edited) Честито Ами аз като си правя сметки без кръчмар така става Голфа някой го е отнесъл миналия понеделник.Иии май ще се оглеждам за А4 или сходно.Колата основно ще се ползва за пътувания от Пловдив до София,а с някаква малка кола не мисля че ще е много удобно пътуването Edited November 18, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 (edited) Ако голф и а4 са комфортни или големи коли ... fuck me!!! __________________и моята е некомфортна и неголяма Edited November 18, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 От Пловдив до София с каквато и кола да си, нема да ти е удобно. По тази красива магистрала... 3-токласна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Тъкмо щях да му кажа и аз това ама ме изпревари. Помисли си колко ще ти е разхода ... и тогава си мисли каква кола ще взимаш, смятам аз щото тия км си се трупат, трупат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 котор , я първо се спри на това какво искаш. почна от мазда 323, мина през 626 , голф3 , голф4, фиеста и накрая завърши на ауди а4...... а а4-ката е далеч от евтина за гледане кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 (edited) Еми то това е глваният проблем,че не знам какво искам.Със сигуност няма да е поло и клио и 206.От там нататък не знам едит:А разхода не е такъв проблем,защото ще се сложи ГИ. Edited November 18, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 котор , я първо се спри на това какво искаш. почна от мазда 323, мина през 626 , голф3 , голф4, фиеста и накрая завърши на ауди а4...... Предвид наблюденията през годините, Никола в един момент ще се обади, че си е купил Тата Нано (примерно) и това ще да е... Едно е сигурно - всички ще са изненадани, като вероятно анонсът ще се появи посред дискусия за катализатори (примерно)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 днес бях на оглед на това : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381333457789870&f1=details&slink=4tmdup отидох да погледна едно 2.0Т и по стечение на обстоятелствата и с4-ката беше на същият салон. 2.0Т-то е прекрасно но след като покарах С4-ката не успях да взема решение и се прибрах без хафтомобил..... в момента съм в бахти дилемата. напълно осъзнавам че С4-ката не е разумният вариянт за евридей кар ама от друга страна тайничко си се надъхвам да я грабна поне за 3-4 месеца да си начеша крастата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Т'ва колко харчи? С flappy-та ли е? Сигурен ли си, че ще можеш да я разкараш след 3-4 месеца, след като ти скъса джоба? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Което е по-важно - Васко гледа кола в български автосалон, за която се твърди, че няма 90000км на около десет години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 (edited) Да, и това е вариант Ваньо просто ме изпревари - взимай я, начеши си крастата за няколко месеца и след това я продай. Не е толкова лесно да продадеш такава кола де, но пак е вариант. А и сега си имаш кола за евридей, в краен случай ще имаш 2 - една за кеф и една за работа Иииии да, с флапита е...ииии харчи 20 градско.... Абе заеби тея километри, цялата идея е за крастата то е ясно, че шансът да е на 90к km е много малък... Еми то това е глваният проблем,че не знам какво искам.Със сигуност няма да е поло и клио и 206.От там нататък не знам едит:А разхода не е такъв проблем,защото ще се сложи ГИ. Ти като сложиш ГИ, тя тая кола да не почне да зарежда от въздуха газ? Разходите по горивото са ти половината от нещата, които трябва да плащаш за една кола. С газов инжекцион, за да ти е вярна сметката, го смятай, че излиза .1.5 пъти по-евтино от колкото само на бензин. Горе-долу така ще добиеш представа за разхода. Edited November 18, 2013 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts