Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

Така си е бате! :grin: Аз много трудно ще си купя и следващия ми личен автомобил, че знам точно каква марка, модел, двигател и екстри искам. Като цяло излизат много рядко такива за продаване камо ли да избирам.

Аз за това вече ходя само по обяви, че както казах на Горубляне като идем с някой за автомобил с конкретен двигател, модел и марка никога не намираме. Ако намерем подходящ, той е супер барутник продаван за "Уникат". Даже вече като видя такива обяви и ги прескачам.

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ето и тест на Kia как се играе ръгби с нея. 
Здравичка си е :) 

И второ полувреме 

Edited by PiTT BuLL

Бих карал КИА с гоуем кеФ...ама няма да е сега...

Вече съм горд собственик на Ford Focus 1.6i набор '04

Ами айде честито! Искаш ли да ги дърпаме? :D

Абе 1.6 ще е малко слабичко, ама ако обещаеш, че ще държиш въжето изпънато, ще дойда да те дръпна, няма проблем. :D

Честито за Фокуса със здраве да си го карате! С моята може да ги "сборим" някога и аз съм 1.6 ама на алтернативно гориво. :shy:

Честито и безаварийно! :)

Питбул, ти какво направи с твоя фокусник :)?

Аз онзи фокус го изтървах, че имах много размотаване по отпуски и прочие.

После беше продаден. 

А останалите са много дараци и сега си се оглеждам още за някоя сносна колица в която мога да влезна и да е чиста, че не искам в някой дарак като обществен кенеф (много такива видях).

Благодаря за пожеланията  :punk

Първи впечатления - малко по-широк е от фиата, и доста по-висок (и като просвет, и като височина в купето). Сравнително стабиУен в завоите и със съединител на 20к км е много готинко да си бръмкаш. Даже има и някакви глезотии, дето не бях забелязал до сега, като осветление в краката, лумбална опора на шофЕрската седалка, ел. настройка по височина пак на същата седалка, както и разни други дреболии, които са гъделче :lol:  Доста дълги скорости има обаче. Иначе съм много довлен  :))

Ама мно'о яде да го ева...ще го пращам да му слагат газ, олио, оцет, сол или някакви други готварски съставки, ако не се науча как да го карам с разход под 9 градско :)

Ся обаче, като млад ентусиаст, почвам да се оглеждам за разни други гъзарийки и само да въздишам :D Сгъваем ключ, на който да прехвърля електрониката от сегашния - 40лв. Допълнителен модул за да мога да си ползвам дистанционното от волана с друго CD - 65лв...и други, и други... :lol:

Стояне, като ти падне някаква прилична колица, знаеш, че не трябва да се чудиш много, щото отлитат много бързо. Няма значение от марката, по-запазена ли е, заминава за месец време най-много.

Edited by chistacha

По-щастлив ще съм ако се превърне в 4C или 8C. ;)

Понеже от доста време липсвам във форума и се появявам чат-пат да прочета нещо, сигурно съм последният неразбрал, но би ли ми казал все пак каква точно ти е алфата....само разбрах, че е дизелова, но кой модел точно - не беше ли 4C?

Понеже от доста време липсвам във форума и се появявам чат-пат да прочета нещо, сигурно съм последният неразбрал, но би ли ми казал все пак каква точно ти е алфата....само разбрах, че е дизелова, но кой модел точно - не беше ли 4C?

GT ми е Алфата. Тя ако беше 4C, щеше да се разбере. :D

4C

alfa-4c-2.jpg

8C

Alfa-Romeo-8C-Competizione574.jpg

GT ми е Алфата. Тя ако беше 4C, щеше да се разбере. :D

Горното не беше сарказъм или незнание от моя страна, затова не ми цитирай със снимки, знам каква е 4C. :)

Просто в момента където съм, имам интернет веднъж на няколко дена (ако изобщо успея да го хвана на повече от няколко килобайта в секунда). Днес ми е един от щастливите дни, в които съм хванал 'някакъв' интернет, който обаче изчезва периодически през няколко минути и в тези моменти не мога да пиша, редактирам и т.н. Понеже гледам да използвам случая да пусна няколко писма, да влезна в ибей и да почета/попиша във форума, написах по инерция 4С, мислейки си за снимките на твоята кола, които съм гледал преди време в другата тема. Обаче имам друг въпрос - защо се води GT след като е дизелова...обикновено GT не олицетворява само "гран' туризмо"?

щото е Италянска бегачка..... като Пунто ГТ , Браво ГТ и т.н. зверове  :lol:

Айде по-спокойно с тия гръмки изказвания де:

MW-535d-xDrive_1837720i.jpg

@Midex: Не знам защо са я кръстили така. Честно казано не ме и интересува.

Според това определение тук, моята кола се вписва:

grand tourer (Italiangran turismo) (GT) is a performance or luxury automobile capable of high speed or spirited long-distance driving. The most common format is a two-door coupé with either a two-seat or a 2+2arrangement.

Кой е казал, че не може да е дизел?

Alfa GT V6 3.2 бензин е 240 к.с.

Edited by w00x