Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Колата изглежда видимо по-голяма и виж огледалата къде са...

Не се забелязва ръбът на предния капак... Виж под бронята какво е положението...

Не е същото си мисля аз... 

Според мен е тая. От 50те няма такъв модел на БМВ, а след 70 стайлинг-а е друг. 2000cs с намеси от някой пут*о като мен е (и тогава е имало такива).

Възможно е всичко... Но виж, че няма следа от тия процепи за въдух над бронята, примерно. Огледалата поне според мен са доста по-към шофьора, а и най- важното - виж фара каква "вежда" прави отдолу и не е прав като на посочената от теб. Туй не е къстъм. Не и 1981... Просто не уцелваме модела, макар и да сме много близко до него. Според мен търси кола с 4 врати. 

ЕДИТ: Сега виждам, че "веждата" е дефект в кадъра... Но пък остават тия отвори над бронята... 

@host

добре номера си преместил (не мога още да го възприема де) , но защо и си махнал белите мигачи и си сложил оранжеви ? 

Защото ги харесвам жълтите? Всяка е36ца е с бели. Не че е грозно, ама жълтите повече ме радват. И като направя всичко черно, само мигача ще е цветен акцент. Пък и мигачите са 50на лева бели оригинал 2ра ръка, винаги може да се сменят.

Акцента трябва да има по-централна точка в един дизайн. ;)

50лв много ли са за комплект мигачи? Защото за моята кола струват 100лв комплект нови с черно стъкло от другата модификация.

Акцента трябва да има по-централна точка в един дизайн. ;)

50лв много ли са за комплект мигачи? Защото за моята кола струват 100лв комплект нови с черно стъкло от другата модификация.

Не, не са. За това казвам, че винаги може да ги сменя като ми скимне. А нови ако са... Оригинални ще ппдминат 150 лв вероятно. Алтернативни (депо, сонар)... 12лв :D

Мен така ми харесва.

Black-4rdr-E36-on-flush-powder-blue-mesh

А за иновациите... Порш пускат този автомобил като трамплин за истинският им суперкар за след 6-8г. Дори в момента на пускане Ферари и Макларън вече са доста по-напред. Както самият екип от порше казва, това е изследователски проект, който е отворен и за клиентите им.

БМВ пускат i серията само за да докажат и покажат, че имат най-актуалните в момента технологии за хибриди. i8 звучи наистина интересно като компромисна градска кола, но трябва да се види на независим тест до колко защитава заявения пробег и разход.

А и за акцента... И дневните светлини са ми дългите на 30% със моднати крушки светещи в отчетливо жълтеникаво-оранжево. Та залагам си на контраста с акцентите.

Edited by host

Мен така ми харесва. 

Как ви харесва тая "компот" версия, не знам... Като ги видя, все едно виждам половин БМВ...

Най-хваща окото Е30. Е36 стана прекалено масова и я гледаш всеки ден по амнайсе пъти... Докато накипрена Е30 е къде-къде по-добре

Edited by chistacha

някои коли са класики , тва че не ги разбирате си е ваш проблем.... 

:lol: То и висящото CD от огледалото също е класика, ама грам не я разбирам :lol: 

Компот? Кви компоти, компакти и т.н. Тука никой не кара демо версии на коли.

е36 е прекрасно шаси, но комерсиалния му успех му носи лоша слава.

е30 е болестно състояние... имаме си човек във форума който може да свидетелства ама рядко пише.

@host 
принципно Бавареца ти изглежда добре, ако е и толкова стегнат и върви достатъчно - какво повече му трябва на човек.
Рядко се намира читаво в БГ, а дори и навън де - много модификации им правят.

За супер колите няма какво коментираме, там просто е безсмислено да се говори, а само да се плаща > бензин 

Принципно ей това Субару STI бих му се яхнал ако имам възможността да му смогна на лакомията.

8173a779647df633.jpg

Просто не мога да не споделя обявата и текста в описанието:
http://www.mobile.bg/11375955583360343

''колата е уникат няма друга като нея повече на посочениа телефон обслужена кола за ценители! !''

Специално за Виден и годфадър със зарчета на огледалото   :lol:  :lol:  :lol: 

bc145f0ae4c4bbf9.JPG

Не знам колко е опазена колата, но от първия преглед не бих казал че си заслужава парите.

Много хора като продават автомобил включват в цената и сантименталната стойност , да не кажа повечето хора. Просто не могат да разберат, че тя не се измерва с пари и си остава винаги за тях.

............ колко мъка има по света....