Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

Детайла е леко сложен така или иначе не мисля че ще успея да се справя сам.

Пробвах преди време да облепя един айфон 3Г и така и не успях да го направя като хората ...... та за всичко си има хора.

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Имам една лайстна на бронята, щипките й са здрави, леглата за тия щипки и те са здрави на бронята, но не иска и не иска да щракне в единия край. Искам да я фиксирам перманентно (така или иначе никога не се сваля). Въпроса е, че външно не искам да личи интервенцията ми.

Та, насочил съм се към някакъв силикон или лепило за пластмаса. Ама нз какво точно да търся. Бронята е pvc пластмаса(доста мека), а лайстната доста по-твърд вид.

Нз, т.н. "черен" силикон дето лепят огледала ли ми трябва?

Ама то няма нужда да се сваля. Това е декоративна лайстна на предната броня. Под нея няма нито монтажи на бронята, нито място за кука, ни нищо.

Утре ще мина през Маркитата да видя какви варианти има. За сега мисля да се спра на тоя поксипол който казвате. После хем може и някой лаптоп с изпотрошени пластмасови капаци да удари кьоравото.

Имам такова, ако искаш ела да ти дам. Даже имах някакво сребристо на бизон - течен метал ли какво се водеше. Пак двукомпонентно, но е и сребристо освен това и изглежда като с метални частици вътре. Като нищо съм дал за тази простотие 25лв щото ме е кефело и съм мислел да залепя нещо (май даже един път лепих, но не помня какво).

ПС: Не мога да проверя в момента, но съм 90% сигурен че поне една епоксидна смола имам

Edited by djadomraz

Аз ще лепя от вътрешната страна. :D иначе почти ме изкуши с таз реклама. Ще ти пиша лс ако реша да се възползвам от лъскавото лепило.

Брех, тия и сайт си имали >

http://markita.net/lepila-bison.html

Edited by host

Пичуи, дайте ми телефон на някой майстор, който няма да ми смъкне кожата, че нещо гърнето на Хюндая ми взе реве малко по-силно и ме дразни. Отделно трябва евентуално и предни накладки да сменям и 2 грешки да се изчистят по таблото, та се насъбраха няколко неща, които искам да се свършат наведнъж.

Пък ако на някой му трябва свестен боюджия, може да трампим, че имам един +20 скил и -10$ :))

Аре Ангел няма избор, ама това умишлено да го направиш... ГНАС - тотална ГНАС и осрана кола... 

В сектор what in the name of "Are you there God? It's me, Margaret" are you  thinking??? WTF???

EDIT: Че какво лошо има ОСВЕН номера? И не беше така, хич даже, но и сега не е лоша. За такава драга си е супер! Ама НОМЕРА!!!! ААААААААААААААААААААААААА

Нали знаете, имам си правото на лошия ми вкус :D наистина си ми харесва така. 

После ще сложа снимки как беше преди.

Edited by host

Без да се обиждаш, колата си е твоя и можеш да я правиш каквото пожелаеп, но - ГРОЗНО, ПО-ГРОЗНО, НАЙ-ГРОЗНО, ТВОЙТА предница с тоя номер.....

Виж бе, момче, виж КЛАСИКА:

qs5v.jpg

Запазено такова като на снимката струва колкото моята кола с ремонтите по нея, на host-а колата, на Psihar-а бъдещата кола, твоята Октавия, на TAZ Civic-а и на zlobil-a BMW-то.

За БМВ-то говоря. Не за пикапчето или буса.

Пояснителен си ми ти....   :effemine2:

Я поясни на младежите сега от кой филм е кадъра...

Гледайки тая дива класика осъзнавам откъде идва линията на фаровете на седмиците отпреди 10-на години... 

800px-BMW_2000_CS_1.jpg2000cs

__________________________________________________________________________________________________

ПРЕДИ >>>>>
20120516_091332.jpg

СЛЕД >>>>>

20130912_121517.jpg

Съвсем скоро и бъбреците ще отнесат една черна боя и всичко ще си дойде на мястото.

Edited by host