Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Преди малко покарах електрическото Рено Twizi. Интересно беше и мисля, че става за втора кола. Основния проблем са пешеходците, които не те чуват и на метър от теб.

Двуместна е :) Аз бих го оприличил на мотор с кош. Отзад се сяда като се разкрачиш около седалката на шофьора...не е твърде неудобно. Под и зад задната седалка има място за багаж колкото за дамска чанта или раница. Като цяло вътре е доста семпло, което го намирам за плюс. Имаш волан, дисплей, ръчна спирачка, бутони D, N, R, това е. Има още колонки и микрофон за телефон. Все пак за ходене до работа и обратно ми се вижда супер, стига да поработят още над цената.

Edited by JDFU

Мммм дааа, "това" определено не може да се нарече кола, а само "средство" за евтино придвижване на сам човек (+ още един със зор) в града.

За мен по-скоро е странно решението да оставят колата без странични прозорци стандартно. В някои от базовите модели дори вратите са екстра. Сега лятото е супер, ама есента си представям как те изправарват през гьола :)

Имало Формула-Е. Интересно ми е на Чефо мнението :)

Същото като за тролеите. По пистите може да чуеш как пилотите ги псуват и те така....на такова нещо НЕ искам да присъствам - мълчанка на колела

Edited by DON_CHEFO

Кое бъдеще? За по-малко вредни емисии или за глупавото им вкарване в спорта, където оборотите са всичко. Буквално. Не мисли, че всички фенове са членове на грийпийс и приемат с усмивка електрифицирането на спорта ;). Заеби тая хава. Дори дедо ти Бърни малко се по притесни като чу новите двигатели във ф1. Дано наистина пистите се опразнят, дано се случи нещо, че да спрат да оризиляват спорта.

fuck на вредните емисии и парниковият ефект , развалят целият кеф ...... заради тях ще изчезнат големите двигатели и ще почнем да караме 1.0Т и тролейчета..... 

Дойде ред да сменям и турбина.

Толкова коли са минали през семейството а турбо до сега не бях скапвал.

За всичко си има първи път явно  :grin:

Вкарах колата за лек невървеж и с майстора малко по малко за близо две седмици подменихме почти всички гумички, датчици , оплътнения по двигателя и турбо пътищата , смених си тампони по окачването , смених водната помпа , претапицирах си скъсаната кожа на едната седалка , боядисах си пластмасовите детайли които някой малоумник е взел решение да са с гумирано покритие което просто пада , утре отиват да се боядисват двете брони които явно са невидими щото редовно ги зажулват...... няк'си сърце не ми дава да я продам на някой за смешни пари......  :censored2:

Днеска в сервиза влиза един младеж със нещо което беше съвкупност от кит , тенекии и свински опашки и приличащо на пежо 207 , спря се пред бмв-то , изцъка с език и речИ "Тия бйе ем вйета ни ги поддържате мноу мноу а" :wtf:

Edited by zlobil

Ей за това много хора намразват БМВ покрай е60. Твоето на колко км го взе и имало ли е до сега рециклаж на турбото?

Ми доколкото знам не е имало , по сервизните документи като го взех беше на 130К в момента е на близо 260К , дали са реални един бог знае , губят и се само 2-3 месеца сервизна история в БМВ базата .... нормално общо взето някои агрегати просто си имат живот. 

Рециклирането е неудачен вариант ако не мислиш да караш колата още поне 3-4 години , аз си намерих от блъсната 5-ца в доста добро състояние..... ново е 3154лв с ДДС ....  :nugget:

Иначе за 3 години почти никви ядове , само дреболии, беше момент да се дават малко повече пари ама пак разделено на 3 години  е доста по евтино от това да притежаваш старо дизелово ауди..... 

Но това е ако приемем че моята се оказа сравнително здрава , такава кола над 300К почва да крие мноооого скъпи ремонти ... а повечето по салоните са на толкова та от там и тръгва слава на е60-то.

Edited by zlobil