djadomraz Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Нямам спомени. Я разкажи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Аз да ти разкажа от денс: Добър ден, имате ли капак за е36 купе? Имаме 2 даже. ________ След 30мин в Асеновград : Добър ден, за капака идвам. А... за БмВ? Да, е36 купе. Оу... Ми то те били за седан за купе нямаме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 ... А после жена ми като взема да се обяснявам се нервира че съм третирал хората като малоумни... докато не и се случи и на нея същото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 моята лична статистика сочи че всеки 5-ти човек който срещнеш по улицата е или малоумен или луд.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 В Кючука е всеки 2ри _______________________________ Е*ба си майката ... какви хора познавам... ще ме мъкнат 3 часа и нещо до Шумен да гледаме неква скрап за 5хил лв... Господи помилуй ... защо ... защо!??!?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Скрап = BMW, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 В Кючука е всеки 2ри _______________________________ Е*ба си майката ... какви хора познавам... ще ме мъкнат 3 часа и нещо до Шумен да гледаме неква скрап за 5хил лв... Господи помилуй ... защо ... защо!??!?!?!?!?! Кичука е изключение.... бтв май никой не го харесва тоя квартал ? Скрап = BMW, нали? не точно щото все пак е немска машина по-скоро всичко различно от немско е скрап Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 За огромно съжаление... да. УНИАКАЛАНУТУ БИЛО!? В ШУМЕН?! Нз... тия хора изперкаха... тотално. И тва за кола за 5хил лв , при положение, че като нея има 100000000000 бр и в Плд, Хасково, София и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Пътуването до Шумен колко пара ша излезе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) грешка Edited August 20, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Нз, не ми пука. Не е с моята кола, с газ ли ще е, с метан ли ... не разбрах ама човекоооооо ... 3 часа и 15 минути го дава гугъл до там.... като хванеш 3-4 бясни селски екземпляра с камиони (не тирове, а камиони) каращи в средата на извънградския път и отидоха 3 часа и 1/2.... и ако отидем там и скрапа е такъв какъвто си мисля... (е46 )... ще се напия поне да ми е весело по пътя на обратно... барем в Шумен не разреждат джина много (аз няма да карам). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) Кичука е изключение.... бтв май никой не го харесва тоя квартал ? не точно щото все пак е немска машина по-скоро всичко различно от немско е скрап Аз си го харесвам квартала. Нищо му няма. За огромно съжаление... да. УНИАКАЛАНУТУ БИЛО!? В ШУМЕН?! Нз... тия хора изперкаха... тотално. И тва за кола за 5хил лв , при положение, че като нея има 100000000000 бр и в Плд, Хасково, София и т.н. За 9000лв имаше едно е46 купе в Шумен. 2003, М пакет. Ако ще ходиш до там, направо виж и него. Edited August 20, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Нье... ти не разбираш за какво иде реч...аз намерих ПЕРФЕКТНА кола за 6000лв купе, с газ, абе бонбон беше вътре - само джантите бяха някаква гняс ама човека иска да си запази неговите... СКЪПА БИЛА. Трябвало да е до 5000лв... еми каквото си харесат това ще получат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Тя не е ли за теб? Или ти просто ходиш с някой като услуга, да погледнеш колата?6000лв за купе е46 само преди фейслифта 2003. Нали? Освен ако за 1 месец не са паднали драстично цените. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Преди фейса. Аз само отивам да я "гледам". Обяснил съм, че само с гледането съвременна кола след 2000г не се купува ама човека си е оптимист. Разлика между автоматик и ръчка не прави като ги гледа на снимка... мисля че вече ме разбирате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) за 5к има голяма вероятност да е гроб.... да не кажа огромна вероятност даже... пък и от Шумен , заеби Edited August 20, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 В БМВ форума имаше една много хубава червена 2002 за 6000лв. Покажи я на тоя твоя човек, ако не я е виждал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) Вие не разбирате... човека иска да е бензин , на газ ако може, да е евтина, да е седан, да не е черна, да не е червена, да не е синя, да няма дърво вътре... абе ебало си е майката ... няма смисъл да предлага вече ... предлагах какво ли не. Отивам където ме откарат, гледам, цъкам с език и тва е. ___________________ 316-ка не може да е, много лош е тоя мотор, 320ка не може да е... много гори...323 не може да е данъка е висок... 325ца абсурд, ламя... дизел... не може .... 318ка искал нашия това била колата. Какво да споря с него. Опитах един път, втори път ... не мога. Ще я вземе, ще си кара градско с разход 15 (2 литра над моя) и ще се радва. Edited August 20, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) я му плясни 2 шамара , тва 318 е най-голямото недоразумение върви 2 пъти по-малко от 320 и гори повече от 325.... след близо 3 седмици ежедневно преглеждане на всички обяви останових а4-ка б7 с 2.0Т или 1.8Т които да не са тотални гробове просто тук няма..... почнах да гледам и а3-ки спортсбек с 2.0Т и там същата работа..... незнам кой им ги купува тия коли на тия нещастни търгаши.... Edited August 20, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Вие не разбирате... човека иска да е бензин , на газ ако може, да е евтина, да е седан, да не е черна, да не е червена, да не е синя, да няма дърво вътре... абе ебало си е майката ... няма смисъл да предлага вече ... предлагах какво ли не. Отивам където ме откарат, гледам, цъкам с език и тва е. Този е по-зле и от мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Я ми намерете Мазда 6 комби дизел, 2004++ г., която да ви харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) 200 евро по сметка и цЕл ден твой роб да ти търся кола до края на седмицата. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ае стига с тва комби бе > http://www.cars.bg/c318943>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Ето и рейс >http://www.cars.bg/c394812 Edited August 20, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 40 евра на ден...а гаранция да му намериш нещо читаво даваш ли все пак.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 И 1-вородният ми син да се казва Коста, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Читаво, читаво.... да сметнем... Добавка за дизел да замажа пушенето за 500км ... 20евро Да напълня с черен силикон тампоните или да им набия по една видия да не скърцат докато я гледа ...10евро Да изпера салона ... 30евро Да я пастирам ... 50евро Бай Иван може да идва да я гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts