Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Днес сутринта докато отивах на работа видях ето това ЧУДОВИЩЕ 

abt_audi_as8.jpg

бааааах тая криза.......

С8 АБТ..... май даже леко се надървих

Edited by zlobil

Нз... аз всеки ден гледам CLS, S-Class, 7маци... 5чки новички... одеве 750 със спортпакет индивидюъл... нз къде живеем... перкат си хората... на магистралата на връщане към Пловдив една руса какичка караше с колкото може да върви на тоя път G55 AMG...

Мда, там (Слънчев Бряг) видях 2-3 мансорита, SLS AMG, и още к'ви ли те ефтинийки... Любопитен съм от къде хората имат толкова пари...

Ами че много богата държава сме. Не сте ли го разбрали още? При толкова крадене все още има какво. Други държави отдавна да са предали богу дух, нашата има още ехееее

Абе някъде в Прослав имало морга/сервиз с бая части за БМВ... някой има ли идея къде точно е? Само един преден капак ми остана да си взема и колата ми е готова до края на седмицата ама пусти тъпи БМВ-та... все челно ги удрят и не мога да намеря.

ама пусти тъпи БМВ-та... все челно ги удрят и не мога да намеря.

Не знам да се смея ли да плача ли на горното изказване :)

Викаш BMW ударено отзад няма, а ? :)

Само казваш каква част искаш задна и веднага ти я намирам ДНЕС!

Само челно или странични удари (ама яката). Или за нищо не стават или само предниците са им помляни.

Абе някъде в Прослав имало морга/сервиз с бая части за БМВ... някой има ли идея къде точно е? Само един преден капак ми остана да си взема и колата ми е готова до края на седмицата ама пусти тъпи БМВ-та... все челно ги удрят и не мога да намеря.

На Пещерско шосе на излизане от Пловдив от дясно има една морга с много бмв-та.

На околовръсното на Пловдив също има морга за бмв-та.

А най-голямата която знам и е само за бмв-та е до Хасково - 0898 579805

В повечето обяви за коли пише "Качваш се и караш"

И разбира се на няколко подобни се качих и карах - няма лъжа няма измама, ако се качиш ще караш ако не се качиш няма. Но защо го пишат това като се почне след качването с проблемите - няма спирачки (дискове и феродо за смяна педала вибрира да си ....мамата и не спира), турбото не работи или работи само на високи обороти, прозореца на вратата трака (счупени повдигачи), Гърне за смяна (самолет), Ама тя втора скорoст така си влиза - иска малко чалъм и сила :D.

Хората май просто го пишат това вече ако случайно колата изобщо върви и в пряк смисъл ако изобщо можеш да караш кола, че ще се качи и ще я покараш поне малко.

Егати пародията!