w00x Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Просто не съм отварял тоя раздел изобщо. Това не означава, че съм си променил мнението за нещо. И БМВ 3-ка купе да бях взел, пак щях да казвам, че Алфи-те са хубави, а БМВ-тата след 2004/2005 са грозни. Последната серия взеха да ги оправят.И аз знам кой е Катани. Ония от Октопод. Дори скоро го даваха по някой канал пак. Edited August 14, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Стефчо, нЕкои 15Х са красиви отпреди да си се родил. Знаеш ли кой е Корадо Катани, примерно? Да не си посмял да ми гугълваш! ЕДИТ: Ангеле, да си забелязал откакто имаш Алфа как се държиш спрямо Алфа? Хууу, че няма налични камиони Алфа! Че оХтопода го гледах заедно с нашите, когато го даваха. Какво помня обаче е съвсем друг вид бира....общо взето почти нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Просто не съм отварял тоя раздел изобщо. Това не означава, че съм си променил мнението за нещо. И БМВ 3-ка купе да бях взел, пак щях да казвам, че Алфи-те са хубави, а БМВ-тата след 2004/2005 са грозни. Последната серия взеха да ги оправят. И аз знам кой е Катани. Ония от Октопод. Дори скоро го даваха по някой канал пак. Глупости. Че оХтопода го гледах заедно с нашите, когато го даваха. Какво помня обаче е съвсем друг вид бира....общо взето почти нищо. ================= Инак филмът сте го гледали, както аз гледах Джеймс Кобърн навремето. Само дето аз съм запомнил всичко. СЕРИАЛЪТ съдържа бая Алфи, младежи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Глупости. ================= Инак филмът сте го гледали, както аз гледах Джеймс Кобърн навремето. Само дето аз съм запомнил всичко. СЕРИАЛЪТ съдържа бая Алфи, младежи aми разбираемо....с толкова карабинери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Ами че красиви са алфите, няма 2 мнения по въпроса. И мен много ме кефят. Таблото не ме кефи ама това е друга тема. Таблото на infiniti FX ме кефи много обаче. Имаше едно красиво комби на мерцедес CLS Shooting Brake, но то става защото не прилича особено на комби Edited August 14, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Ееееееее. Ето за него става въпрос. От 2 месеца не мога да се сетя.А какво му е на таблото на Алфите? Edited August 14, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Това по-бива. Онова сребристото ме дразни. А и без големия екран някак прекалено ретро ми стои Примерно от тази обява като гледам таблото ме дразни че е такова сиво и че всичко там е кръгло. Друг сигурно ще се кефи - въпрос на вкус. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11364231100584957&f1=details&slink=3r5e5x На Мини Купър-а таблото пък колко отвратително ми стои не ща да ти казвам. Ама ако/когато му дойде времето ще свиквам Edited August 14, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ако мога да си го позволя, следващата ще ми е ей като тая на снимката, но явно от чужбина, че в БГ нито една няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Примерно от тази обява като гледам таблото ме дразни че е такова сиво и че всичко там е кръгло. Ако питаш мен всичко в тази алфа смуче здраво, а не само таблото, но пък аз какво разбирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 За таблото говорехме. Иначе фаровете ме кефят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 И за мен това табло е грозно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 А на мен табло НЕ ми трябва...нито радио, нито ТВ...само оборотомер и червена ламБа...и поне 8мак :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Аматьор... говори ми в нютони :D (аре ся всички нафтогорящи скачайте на клона) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 (edited) Колкото повече, толкова повече...но трицифрено число, не съм извратеняк, а естет . 800/850 мисля, че е добре за идеята :D Edited August 15, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 На 2-литров боксов, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Пас съм това раздаване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 в00кса вече е облъчен алфист , говори точно като такъв .... голям дизайн , другите са грозни блаблабла...... за съжаление обаче хубава кола не е само фарчета и меки извивки.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Но хубавия дизайн е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 1-во - пълен член. 2-ро - до вчера беше фен на BMW, днес си фен на Алфа. 3-то - Du sux. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Някой вЕрно ли каза че ауди правят скучни комбита ?!? МУАХХАХАХА Я дайте да видим някое "не скучно" комби на алфа/рено/ситроен..... сигурно е мноу голям фън с огромният избор на 1 бензинов и 1 дизелов двигател...... Всичките им модели изглеждат скучно преди Б6 / така и не знам как да ги разделя като генерации / , и Б6 поставено до БМВ/Мерцедес изглежда някак си скучновато и сиво, но все пак бива. Да, последните им модели /не само комбитата/ наистина хващат окото и карат човек да се обърне след тях. Това си е моето лично мнение. За мен БМВ винаги са изглеждали по-агресивно и младежки, а Мерцедес по-елегантно. Ауди някак си се губеше м/у двете. Иначе поне алфите не са само с 1 бензинов и 1 дизелов двигател Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 за агресивното бмв съм съгласен , но дизайна вътре е спартански сравнен дори с 1 поколение по-старо ауди. мерцедес не ги коментирам , там в повечето случаи ако не е АМГ дори не ги заглеждам..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 1-во - пълен член. 2-ро - до вчера беше фен на BMW, днес си фен на Алфа. 3-то - Du sux. Кога съм бил фен на БМВ бе, гений? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 преди 1 месец .... обясняваше как от 3ка купе по хубаво нЕма.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Покажи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 (edited) тихо алфист гаден Психара ей ся ще потвърди и той. Други доказателства на кой му трябват? Edited August 15, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts