Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Закво изобщо ми показваш спортна модификация, при положение, че аз слагам снимка на съвсем стоков модел?
Още повече, че тва е с 8 години по-ново. Я дай Ауди-то от преди 8 години бе, отворко.

Не, Ангеле - сега е момента да спреш да се излагаш. Нямам намерение да пускам Вентилатора. 

НЯМА по-красиво комби от АУДИ, дали ще го проумееш - изобщо не ме интересува... 

Красиво и комби?!?!?!?!?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  Тея две думи никога не могат да седят в едно изречение като става дума за катафалка.  :))  

Споко, скоро ще обсъждаме най-крависа баничарка или микробус?  :laughing:  Подобен род автомобили са произведени за практичност, не за красота.

Красиво и комби?!?!?!?!?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  Тея две думи никога не могат да седят в едно изречение като става дума за катафалка.  :))  

Жоре, ти на тема коли си много бос бе миличък, че и Рено караш и го хвалиш. Да беше поне от новите...

Един вид на нас косури недей намира, че да не подхванем по домова книга .... :laughing:  :laughing:  :laughing:   

Гробаря.... извинявам се - Коста - и ти недей хич се обажда. Смешно е.

Взе ми думите от устата :)

Ники, ти пък си един автомобилист.... ум да ти зайде ....  :laughing:

Добре поне, че си пораснал, щото с децата просто няма как да се говори. Сеир требе да се гледа... 

Абе Васко, и Алфата не е лоша (но тя е една), а Аудито на Ванчо верно не е от класиките, най малкото защото това не е оригиналната визия. 

Жоре, ти на тема коли си много бос бе миличък, че и Рено караш и го хвалиш. Да беше поне от новите...

Един вид на нас косури недей намира, че да не подхванем по домова книга .... :laughing:  :laughing:  :laughing:   

Гробаря.... извинявам се - Коста - и ти недей хич се обажда. Смешно е.

Бате, поне карам оригинала не бракуван Фолксваген. ;) 

ОО нека се мъча аз с тея гадни Рена. С удоволствие ще се "мъча" и със следващо такова.  :grin:

Бате, поне карам оригинала не бракуван Фолксваген. ;)

Глупости от тоя сорт показват на коя гара си.... 

А за Реното - да си жив и здрав да дойде ден да си купиш от хубавите. 

Добре.....

Кво е тва червено недоразумение ..... ослепях...... 

2014 Audi RS4. Не е чак толкова грозно. Преувеличаваш.

Готино е, но Алфа-та е по-хубава.

Глупости от тоя сорт показват на коя гара си.... 

А за Реното - да си жив и здрав да дойде ден да си купиш от хубавите. 

Специално за тея марки такова ми е мнението. В Шкода всичко било ФВ, е да ама си остава Шкода. Тя и Дачиата е с части на Рено ама си е Румънски боклук. Не случайно и цените им са различни и има защо.

Да сме живи и здрави, не съм от хопрата дето ще си оберат последните стинки в джоба и да ми седи колата пред нас. Тая мога да подържам, тая карам 5-та година всеки божи ден. До сега не е отказвала 1 път да пали камо ли да ме остави някъде, пък е на незнаен брой километри. Може би само в Италия могат да имат представа, отдвана съм спрял да вярвам на това което пише на таблото.

Ангеле, тук говорим за традиция в дизайна. Пак повтарям - тази Алфа, дето си я показал е рядко попадение. Има много жабешки бутчета да рупат, докато стигнат Ауди. Преди време един друг "разбирач" се беше изказал "мъдро" как дизайнът на Ауди не бил мръднал Х години. Ами защо да мърда, като е уникална класика и пълна красота!!! Хората само доукрасяват шедьовъра си! 

И между другото не бъди "хлапакът, който вчера си купи Алфа и се влюби в марката". Мисля поне на възраст си минал тоя период.

Специално за тея марки такова ми е мнението. В Шкода всичко било ФВ, е да ама си остава Шкода. Тя и Дачиата е с части на Рено ама си е Румънски боклук. Не случайно и цените им са различни и има защо.

Ръсиш глупост след глупост, спри. 

Не, не. Аз отдавна съм харесвал Алфи-те. Просто не съм смятал, че някога ще си купя. 145,146,156 не ми харесва, но тези след моята са страхотни. Особено Brera-та. Трябва да си сектант, за да кажеш, че Brera-та не е хубава.

Всякакви коли харесвам. Преди 10 години харесвах такова рено купе като на jozo, но времената се променят.
И Peugeot 406 Coupe много ме кефи също, но е старичко вече.

Имай предвид, че става въпрос и за години на производство тука, а не само за някви си модели. Казах ти, сравни стандартния модел A4 комби от 2006-2007 с Alfa-та 159 от по-горе и пак ми кажи, че Ауди-то е по-хубаво.

Ръсиш глупост след глупост, спри. 

Ти си имаш мнение, аз си имам мнение! Не мога да разбера, защо моето и твоето трябва да съвпадат, че да е истина? И аз не съм съгласен с теб, ама не пиша, че ръсиш глупости.

Каквато ще да е, комби ли е - не ме кефи мен. Вас като ви кефи - вземете си. Формата ме дразни по същия начин, по който доста BMW-та от по-новите ме дразнят. Въпрос на вкус в случая. Не отричам колко е удобно комбито и колко багаж можеш да сложиш в него. Мислейки в тази насока аз бих си взел джип защото освен това ще е и по-проходим. Но в никакъв случай G-класата на мерцедес - отново по естетически причини. Колкото ще да е добър като автомобил, за мен това е с форма на тухла и не бих карал подобно нещо.