Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Това е тотална простотия - тоя жълтият разглоби цялата кола за тоя радиатор... Интересно как ще я сглобят после и за колко време. Безумие... 

Аз като гледам ако не троши нещо няма друг шанс да извади радиаторчето за климатика. Както се виждаше то беше леш, идея си нямам как би станало така като има филтри....

Влажността в Япония доколкото знам е доста голяма. А това, че той свали в клипа нови филтри, не означава, че някой преди това не я пердашил 10г със оригиналния или без филтър (че е по-лесно).

Моя в е36цата който е вътре в купето да не ти казвам на какво приличаше като го изкарах.

https://www.google.com/maps/preview?hl=bg#!q=%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0+%E2%80%9E%D0%91%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8F+%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%E2%80%9C%2C+%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2%2C+%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&data=!1m8!1m3!1d3!2d24.734653!3d42.150123!2m2!1f323.38!2f89.74!4f29.86!2m4!1e1!2m2!1sU4BRlEpxYQ-_NAnyJmpqfw!2e0!4m11!1m10!2i19!4m8!1m3!1d30937943!2d-95.677068!3d37.0625!3m2!1i1236!2i911!4f13.1&fid=5

Абе от години седи под този блок едно Порше? Търсих да се свържа да го купя преди време не открих собственика. Някой има ли идея защо подяволите тая кола седи там да прашасва и да не се кара , а и не се продава?!

Нищо не виждам, но ако е едно сребристо сиво, бягай от тая кола. Тая гробница какво е видяла не е истина. Беше на един криминален контингент от махалата. Силно криминален. Аз я знам още от 90-те години. Тя може и да не е в движение тая бричка.

btw ако някой ще си обслужва скоро колата разбрах, че марката ENEOS правят невероятни отстъпки (30%) ако си вземе човек сам маслото от склада им. И не са някаква случайна марка. Аз лично (стига да имам скоро автомобил) ще им пробвам най-високия клас масло 0w50, защото имам много сериозни съмнения към Motul 8100 5w40 и загубата му на качества при къс но интензивен пробег.

Тихо ве алфист, вие само знаете да доливате. Това фен на италиански коли като види мотор с разход под 1л на 10000км и не може да спи от притеснение.

Ся сериозно, ще се минава на 0w50, 5w50 или 10w60. 5w40, 10w40 повече не.

Карам боксеррр...ама не Порше :D. Лошото е, че е в окаяно състояние, а аз съм планувал първото нещо, което ще си купя тука защото го искам, а не защото ми се НАЛАГА да е....мАтор :)

edit: Бъркаш Хюстън и Хаскюу. Аз съм Ферарист, не Алфист. Кво да направя, че единствено е30 и е36 могат поне малко да се доближат до Пининфарина. ;). Тука не говоря за БМВ, а за всички останали марки :D

Edited by DON_CHEFO

...Аз съм Ферарист, не Алфист. ...

Все тая...ти и Ферари да вземеш, с това доливане ще му разкажеш играта по-бързо и от на Алфа. :bgrin:

http://www.netcarshow.com/pininfarina/2008-sintesi_concept/800x600/wallpaper_01.htm

http://www.mad4wheels.com/webpics/hires/00001937%20-%202008%20Pininfarina%20Sintesi/2008_Pininfarina_Sintesi_006_9764.jpg

WOW това е най-красивия автомобил, който съм виждал досега

Този също: http://www.speedace.info/automotive_directory/car_images/pininfarina_maserati_birdcage_concept_car_2005.jpg

Или не... колебая се... все пак моето любимо ламбо е върха:

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201105/2012-lamborghini-sesto-el-1_600x0w.jpg

Edited by djadomraz

Дедо, този може и да е красив, ама нещо не мога да схвана как точно се влиза в него, сигурно се промушваш отдолу някак си. :lol:

Дедо, този може и да е красив, ама нещо не мога да схвана как точно се влиза в него, сигурно се промушваш отдолу някак си. :lol:

Ти пък - 'дедо' и 'промушване'...той специален кран да го спуска ще си поръча даже, ако ще трябва да се муши отнякъде..я не го занимавай с такива тежки трудови дейности.. :laughing1:

Вдига се нагоре всичко заедно със стъклото и влизаш. Имаше го някъде снимано.

http://www.seriouswheels.com/pics-2005/2005-Pininfarina-Maserati-Birdcage-Concept-RA-Raised-Canopy-1024x768.jpg

Ти пък - 'дедо' и 'промушване'...той специален кран да го спуска ще си поръча даже, ако ще трябва да се муши отнякъде..я не го занимавай с такива тежки трудови дейности.. :laughing1:

Кран не, но щях да поискам някаква седалка да се извади за да си седна и докато ме прибира в колата да ми направи и масаж на гърба :)

Edited by djadomraz

Нещо си се объркал. Тия са по дизайн на Италианци. Техните дизайни не струват, както вече се обсъди по-нагоре в темата.

Виж, немския дизайн е върха обаче.

Mercedes_E-W210.jpg

Вдига се нагоре всичко заедно със стъклото и влизаш. Имаше го някъде снимано.

Хм, това е много идиотско решение и изобщо не е за теб (то и за мен не е като се замисля, изобщо не е за нормална ежедневна употреба). Представи си само как ще трябва всеки път да прескачаш корпуса плюс да внимаваш в същото време да не забиеш главата в стъкления покрив. :lol:

955лв оценка на щетата на автомбила от БулИнс... моят скрап отива към към скрап или нов собтвеник и то скоропостижно (ако мога до края на седмицата го изчезвам).

Извода е, че като те намери бабата с бялото Ауди и вече нямаш кола.