zlobil Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Мултиплата е трепач. Имах възможност да се повозя и да покарам такова чудо, направо се влюбих. Ако ми изпадне нещо по-сгодно ще го купя. Ако си я купиш, няма да си много на почит в тая тема, което предполагам доста ще те затрудни, защото ще трябва да си го преместиш от единия в другия крачол. Баси що глупости са се изписали в тая тема за 2 дена докато ме е нямало.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Психаре вади парите, продава се в мобилето една 156 селеспийд за без пари. Ся ша диря линк. Ревизийка за 1к на мотора или малко отгоре и после само да й щракаш перата покрай руската гимназия. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11278700216458412&f1=details&slink=3jg3w7 Edited July 21, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Много си е хубаво. Новото Клио е по италиански дизайн (и не само то), те имаха огромни промени след ритнатата задница. Клио РС в основната си цена е 46 900 лв с ДДС. Ако накачиш всички допълнителни работи подминава 50 бона. ] Клио за 50 бона??? Шшшш колегата за по-малко купи Пежо 508 бе.. тия газ ли са пили? Мултиплата е трепач. Имах възможност да се повозя и да покарам такова чудо, направо се влюбих. Ако ми изпадне нещо по-сгодно ще го купя. W T F ? Няма. Просто НЯМА по-грозен автомобил от този! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Това са някви суперспортни коли, както каза злобила екзотики. Не ги карат много. Разговарял съм с хора, които са имали Мултипла и са казвали, че са адски удобни. Какво имат предвид, идея си нямам иначе наистина са адски грозни. Дедо, ти четеш от тук от там. Това е топ версията, има и Клио за много по-малко пари. Едва ли твоя колега си е взел 508 с всички възможни екстри и най-големия мотор от 66 113 лв. базова цена, което е със същата мощност с 4 коня повече от Клиото. Интересно, кое ли ще върви повече. Edited July 21, 2013 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Заеби вървенето, 508 е много яка лимузина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 За 50-на К евро Алфа 4c. 890 кила, 240 кончета. Плюс задното, че всички да са хепи http://images.thecarconnection.com/lrg/alfa-romeo_100342273_l.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Плюс задното, че всички да са хепи Аз като пенсионер предпочитам 4х4. Състезателите да си карат задното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 По-добро 4Х4 от GT-R-а напоследък не съм виждал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Аз като пенсионер предпочитам 4х4. Състезателите да си карат задното Това беше за BMW фенс Пък и колата не е точно пенсионерска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 По-добро 4Х4 от GT-R-а напоследък не съм виждал. A най-доброто е онова дето е малко по-дълго такова, а ти си седиш отзад и си пиеш питието докато друг те вози Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Как стигнахте от Клиото, което струва 30 000 лева и има 1 чанта с екстри и невероятен разход и двигател, до 911-ката?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) 508 е яката лимузина като нямаш пари. Избор от 2 мотора... Айде без смешки - поне при пускането й бяха 2. Това недоразумение е жалка история даже до е60 като го спреш. Колкото и да се самозаблуждаваш 508 се купува щото е евтино, а не щото е най-доброто в класа си. 50хил евро = е46 + стейдж 2 на HPF = 800кс и пари за бензин ум да ти зайде. Edited July 21, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 няма база за сравнение на което и да е пежо с бмв.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Това са някви суперспортни коли, както каза злобила екзотики. Не ги карат много. Говорехме за дизайн и злобил-а каза, че Италианските коли били грозни. Ето, тази не е екзотика. 16 000лв е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 ОК до тука имаме 2 секти - немските и по-специално БМВ евентуално съгласни и на ауди в лицето на host и zlobil и тези на италианските в лицето на DON_CHEFO и вече и на w00x Аз съм от хората дето нищо не разбират и само гледам сеир... ПС: Не казвам, че не бих си взел една 7ма серия или CLS по-скоро ако ги имах парите, даже тези биха ми били първи избор ама скоро не се очертава да ги гледам, още по-малко пък майбах - него само мога да го сънувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Аз нямам нищо против другите. Просто казвам, че италианските са по-красиви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) То така се почва Ама ей го сега Чефо други не зачита. Иначе тези алфи и аз ги гледах... преди да им видя цената... 2но над тойотите бяха (говоря за нова). И хонда акорд ме кефеше много ама не като за 2но повече кинти... A CLS-a пък колко ме кефи... ама 105 хилки без ДДСто... ------------------ В тоя ред на мисли защо е толкова евтино CLA-то? 60к е 4х4 варианта... Edited July 21, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) Говорехме за дизайн и злобил-а каза, че Италианските коли били грозни. Ето, тази не е екзотика. 16 000лв е. ти до преди 2 седмици обясняваше как бмв 3-ка купе е върха на дизайна , купи алфата и рЕзко обърна в друга посока мен тая кола не ме кефи , никога не бих си купил алфа принципно или друга Италианска фурия , освен ако не е екзотика ..... там вече говорим за друг клас коли като цяло но масовите талянки не ги харесвам. ОК до тука имаме 2 секти - немските и по-специално БМВ евентуално съгласни и на ауди в лицето на host и zlobil и тези на италианските в лицето на DON_CHEFO и вече и на w00x Аз съм от хората дето нищо не разбират и само гледам сеир... ПС: Не казвам, че не бих си взел една 7ма серия или CLS по-скоро ако ги имах парите, даже тези биха ми били първи избор ама скоро не се очертава да ги гледам, още по-малко пък майбах - него само мога да го сънувам аз съм немски сектант харесвам немски коли , другите като цяло не ми привличат вниманието , може да са много хубави коли но като цяло на могат да се сравняват като комплексни качества с немското трио. ся сигурно ще наскачат да ми обясняват как рено/пежо и т.н. не отстъпват по нищо на бмв/ауди/мерцедес ама тва и малките деца знаят че не е вярно...... Edited July 21, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 (edited) И аз не съм сектант, и аз харесвам други коли, но не ги представям за неща които не са. Има си премиум марки има и "други" . Има и такива искащи да са премиум - инфинити. Има и екзотики - ферари, астън мартин, зонди и т.н. Има и бързи Рена-а, бързи Нисани, и бързи Шкоди... ама те са алтернативи на вече установили се класически концепции. Както Порше си е Порше и толкоз, много хора им искат дял от пазара ама не го дигат - включително и БМВ. Както каза един човек... БМВ правят от седана купе, а Порше от купето седан. Но нека не бъркаме кое, кое е. _________________________________И както и преди съм казвал, за мен един от най-добрите автомобили е Е-клас комби. Идеална концепция за мен. Edited July 21, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 ти до преди 2 седмици обясняваше как бмв 3-ка купе е върха на дизайна , купи алфата и рЕзко обърна в друга посока мен тая кола не ме кефи , никога не бих си купил алфа принципно или друга Италианска фурия , освен ако не е екзотика ..... там вече говорим за друг клас коли като цяло но масовите талянки не ги харесвам. Нещо се бъркаш. Никъде не съм го твърдял това. А и Брера-та винаги ми е харесвала. Още след първия път, когато я видях. Просто не ми е по възможностите, а и отзад могат да се возят само хора, които нямат крака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 както кажеш.... браво Хосте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 По-добро 4Х4 от GT-R-а напоследък не съм виждал. Порше Панамера го отупва отма. Новото Ферари 4х4 е по-добра система. Общо взето не се превъзнасяй толкоз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Абе май други хора напоследък се превъзнасят на автомобилна тематика, ама карай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 И както и преди съм казвал, за мен един от най-добрите автомобили е Е-клас комби. Идеална концепция за мен. Е класата също е яка, само че лимузината. Комбитата не ме кефят изобщо освен за работен автомобил. Сега гледам Е-класата също е учудващо евтина въпреки, че е по-скъпа от CLA-то с поне 20к, гледам имат 4matic модел за 80 хилки... интересно... определено това е далече по-добре от инфинити-то за 100к... за съжаление все още не ми е по джоба (човек трябва да е оптимист обаче, един ден сигурно ще бъде) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts