Psihara^^ Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Това да паркираш без да блъснеш колата отпред или отзад е много глупаво. Не ги разбирам тия хора. Нали за това са броните?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Друго си е да разпискаш алармите! Споменатият номер обаче се изпълнява САМО с оригинални брони, иначе се събира бакелит в шЪпата след това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Иване, работата е в тръпката дали ще успееш да го направиш....а и на някои от нас броните са пластмасови....трудно се намират поради рядкост на модела....а и съществува още един фактор - категорията "нервен шАфьор", на който жена му снощи не му е пуснала, шефът не му е изплатил заплатата, а в магазина са го прецакали с топла бира и след всичкото това само му липсва да види как някой "нежно" му измества колата броня в броня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 (edited) Ако го видя как някой се паркира по слух, ползвайки моята кола за ориентир като едното нищо ще отнесе няколко шамара. Аз не съм я удрял, някой идиот ще ми я удря, как пък не. Edited May 9, 2012 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Това в Чехия или България? Само за уточнение питам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Това в Чехия или България? Само за уточнение питам. хахаха, ми нито в чехия нито в бг съм си я удрял Та и на двете места ще яде шамари пишман шофьора решил да се паркира така пред мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 (edited) хахаха, ми нито в чехия нито в бг съм си я удрял Та и на двете места ще яде шамари пишман шофьора решил да се паркира така пред мен Не с лошото де... Убедена съм, че ако шАфьорът е от женски пол, вместо шамари ще го /всъщност - я/ отнесеш някъде да пиете бира... Edited May 9, 2012 by avelina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Не с лошото де... Убедена съм, че ако шАфьорът е от женски пол, вместо шамари ще го /всъщност - я/ отнесеш някъде да пиете бира... Само ако е хубава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ако не - пак шамари! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 (edited) :D Тоест, ако е някоя красива девойка с големи... очи, ще отнесе... бира, останалите простосмъртни ще бъдат набити... Edited May 11, 2012 by avelina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Ако си такава девойка ще ми се преди да почнеш да експериментираш "колко коли мога да изтряскам преди да ме набият" да ме извикаш да гледам. Или поне да накараш някой да снима как се тряскаш в поредната кола и после какво се случва. После публикувайте клипчетата и статистиката - колко коли са били ударени и колко шамара са отнесени и съответно колко бири са били изпити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Изпита бира. Интересна метафора за "бой, ебане и сръбска музика". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Вие сте изперкали от агресия, егати :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Добре де, само ебане и сръбска музика.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Аз викам да зарежем и сръбската музика... бането си е напълно достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Тц-тц, не пускайте на девойките сръбска музика, метафората ми не включваше нея!!! Нямах предвид чак такива изтезания... Бийте ги с финес на фона на класика, джаз, или нещо по-хард най-добре... P.S. Майтапът настрана, сигурно си е прединфарктно състояние някоя фльорца да си натресе колата върху твоята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Тц-тц, не пускайте на девойките сръбска музика, метафората ми не включваше нея!!! Нямах предвид чак такива изтезания... Бийте ги с финес на фона на класика, джаз, или нещо по-хард най-добре... P.S. Майтапът настрана, сигурно си е прединфарктно състояние някоя фльорца да си натресе колата върху твоята... еее що така Там ми е една от силите на мен :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Кое бе Стеф, девойките или сръбската музика?Щото за девойките знам, ама за сръПското.... Иначе Midex е прав...да зарежем музиката...направо я мятам на предния капак....ако е останало нещо от него де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Кое бе Стеф, девойките или сръбската музика?Щото за девойките знам, ама за сръПското.... Иначе Midex е прав...да зарежем музиката...направо я мятам на предния капак....ако е останало нещо от него де... српска музика и плескавица да има :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Зависи от колата. Наскоро тъкмо паркирах, тръгвам към кафето и някаква лапетия реши да пробва здрава ли ми е бронята. Като ме видя почна да се извинява, нахраних го яко и това беше... закво да се ядосвам при положение че тая зима се набухах в неизвестен брой преспи и отнесох не по-малко храсти Виж, ако беше девойка с големи... щеше да е много голям проблема няма как - ще отнесе как го казвахе... бира :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Зависи от колата. Наскоро тъкмо паркирах, тръгвам към кафето и някаква лапетия реши да пробва здрава ли ми е бронята. Като ме видя почна да се извинява, нахраних го яко и това беше... закво да се ядосвам при положение че тая зима се набухах в неизвестен брой преспи и отнесох не по-малко храсти Виж, ако беше девойка с големи... щеше да е много голям проблема няма как - ще отнесе как го казвахе... бира :lol: аз така тая зима от едно скандинавско....да пробвам Пунтака и....спрях на няколко санта от бордюра. Припотих се на -20 околна температура :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Някой да знае нещо за автокъща в Труд? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Хахха, в Труд има дооооста автокъщи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 еее що така Там ми е една от силите на мен :D Щом ти е на сърце сръбското, да не ти чупим хатъра, с бира в ръка може да припяваш нещо от Шабан Шаулич или Бобан Здравкович... :D Ако си такава девойка ще ми се преди да почнеш да експериментираш "колко коли мога да изтряскам преди да ме набият" да ме извикаш да гледам. Или поне да накараш някой да снима как се тряскаш в поредната кола и после какво се случва. После публикувайте клипчетата и статистиката - колко коли са били ударени и колко шамара са отнесени и съответно колко бири са били изпити. За съжаление, /или за радост на околните/, още не съм шАфьор; не виждам как големите ми очи ще ми помогнат да стана добър водач на МПС, най-много да натискам с тях неволно клаксона и да отнасям по някоя псувня... :laughing: Сега пак сериозно - съгласна съм, че сигурно е адски дразнещо /много меко казано/ някоя да ти се натресе челно, задно или странично в колата... Мен, ако питат, въпреки, че съм жена и би трябвало да проявявам т.нар. женска солидарност, на много девойки/жени би трябвало с полицейска заповед да им е забранено да доближават шАфьорското място... Разбира се, има и кьопави шАфьори и мъже, но като цяло жените водят тази класация... Както и има жени, които си шофират доста прилично... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Щом ти е на сърце сръбското, да не ти чупим хатъра, с бира в ръка може да припяваш нещо от Шабан Шаулич или Бобан Здравкович... :D След малко на там отиват нещата. :D. Поне от към бира. Останалото в Сикретс...след края на работната седмица :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts