Mockingbird Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Хах, знаеш ли ги.Те в последно време така са се извратили всички, че правят всякакви недоразумения наречени автомобили.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Някой може ли да ми обясни тая селяндурия: Като тръгнах видях отстрани лепенка Bentley design или нещо подобно... Направо ми падна шапката като го видях тоя. И отпред на решетката е с емблема на Бентли.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Това показва за ПОРЕДЕН път, че вкус с пари не се лекува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Не. Това е селски тунинг от Асеновград. 300c превърнато в Биентли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 (edited) Споко, де. Ние знаем какво е Ши дойди Москвича от морето с двигател от Мазерати и ще го точкува и него (Москвич Алеко, да бъдем точни). __________________ Ако помня правилно даже в САЩ има една реклама на студио за такива преработки единствено. Нещо ЛУК-с-не-знам-си-какво. Много класна работа, гарнирана с рапЕрска музика... само колажи от ПерникО липсваха. __________________ Ето и шерифа на местния бустан какво прави > http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-nso-kortezh-7835615 Edited January 21, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 че си купим MR2 и че го правим Ферари, ама трява да е с най-малкия мотор че да му сложа газова - някой ако знае такова до 1000лв да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Налях спирачна течност DOT-3 вместо DOT-4. На шишето на течността пише, че може да се смесва с DOT-4, но сега се чудя дали няма да има някакъв проблем. Някакъв съвет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Налях спирачна течност DOT-3 вместо DOT-4. На шишето на течността пише, че може да се смесва с DOT-4, но сега се чудя дали няма да има някакъв проблем. Някакъв съвет? Няма да се пресекат (ако е имало остатъчна течност)...ама внимавай ако лятото се спускаш по дълги наклони с постоянно използване на спирачки, че тройката кипва по-бързо. А ако си налял изцяло, би ли ме осветлил каква е била идеята да сложиш DOT3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Няма да се пресекат (ако е имало остатъчна течност)...ама внимавай ако лятото се спускаш по дълги наклони с постоянно използване на спирачки, че тройката кипва по-бързо. А ако си налял изцяло, би ли ме осветлил каква е била идеята да сложиш DOT3? Идеята беше, че в бензиностанцията имаше само DOT3, а вчера ми изтече почти цялата спирачна течност и трябваше да сложа някаква, за да мога да се довлека до сервиз. А се оказа, че е изтекла защото челюстите на барабана са паднали и цилиндъра е изпуснал, което се е случило защото е карана колата, на ръчна дълго време и феродото се е отлепило от топлината. Общо взето това бяха думите на майстора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Така и предположих...че си бил притиснат от обстоятелствата. А иначе по бензиностанциите все още държат наличности от DOT3, най-вече за съвместимост с най-старите модели...не че DOT4 няма да свърши дори по-добра работа от DOT3, на същите стари модели, тъй като са на една и съща основа + бонусите за DOT4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ако колегата който караше зад мен сиво Паджеро след надлеза на влизане от Цариградско чете... Извинявам се. Напълно съм сериозен. Човека му бях затворил лявата лента (карайки с малко под 60км/ч), а дясната имаше някакъв син автомобил каращ 2-3 км/ч по-бавно от мен. Изпреварих леко синия за да пусна колегата, той ускори още и продължи в ляво и в този момент изкочиха (150-200м на обичайното място) преди светофара за Столипиново палкаджиите в моята лената (средната, те бяха спряли зад спрял в дясната лента автомобил) и го отбиха Паджерото. Съжалявам за колегата, но там винаги има "дебнещи". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ти пък, защо се извиняваш за това, че онзи с Паджерото си е виновен. Като иска да кара бързо ще си носи последствията за това. Пък и ти не си карал с 25 км та да се изнерви и да те изпревари с мръсна газ и тогава да го спрат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Именно. Аз карах с малко под 60, а не с 50. За това човека сигурно вместо с 62-3км/ч го щракнаха докато ме минаваше с 70+ при ограничение 50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Трябва ли да носим касовата бележка, където пишат номера на колата заедно с новите винетки, защото аз си я купих преди нова година и имам обикновена касова бележка, а не от тези които издават сега (приличат на ръчно написана фактура)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Трябва ли да носим касовата бележка, където пишат номера на колата заедно с новите винетки, защото аз си я купих преди нова година и имам обикновена касова бележка, а не от тези които издават сега (приличат на ръчно написана фактура)? Не не трябва. Трябва да носиш само втората част от винетката.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1391.snc4/164349_1562372782822_1340414938_31424638_8338053_n.jpg Признавам си, че го краднах от един съфорумец. Ма па кефа е голям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 http://auto.fishki.net/comment.php?id=17519 такова до ся не съм виждал при нас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 такова до ся не съм виждал при нас Е к'во толкова...мацето изглежда готино, като гледам как последователно чисти снега - и работливо ми се вижда...че даже и аварийните се е сетила да пусне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 http://auto.fishki.n...nt.php?id=17519 такова до ся не съм виждал при нас Тая патка е тръгнала без да бутне снега от предницата и впоследствие като е започнал вятъра да й го мята по стъклото се е сетила колко точно е сбъркала (а може би и колко точно е тъпа). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Тая патка е тръгнала без да бутне снега от предницата и впоследствие като е започнал вятъра да й го мята по стъклото се е сетила колко точно е сбъркала (а може би и колко точно е тъпа). Аз пък залагам на това че като е набила спирачки снега от покрива се е сурнал напред. Виж каква хубава купчинка се е пльоснала точно пред джипката. Иначе мацето правилно забеляза бат' Пламен - не е зле. И хубаво палтенце носи, голяма жипка кара - въобще оборотна е, пък колко е умна не е много важно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Шофьор помете 6 коли на паркинг 25 януари 2011 / Лек автомобил „Фолксваген Голф” с пернишка регистрация удари 6 паркирани автомобила в столичния ж.к. „Надежда”. Инцидентът е станал около 2.45 часа. Шофьорът е бил неправоспособен и се е движел с висока скорост, съобщиха от пресцентъра на МВР Очаква се огромно завишение на цената на застраховките на гореспоменатия автомобил. П.П. Особено с пернишка и бургаска регистрация. Надеждата на пловдивските застрахователи сега е изцяло в ръцете на Пазу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 П.П. Особено с пернишка и бургаска регистрация. Надеждата на пловдивските застрахователи сега е изцяло в ръцете на Пазу. Поправка - на Бургаските - той нали се задоми там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Някой сменял ли е маркучите на спирачната система с такива с метално оплетени? Интересува ме колко излиза схемата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 "Някой сменял ли е маркучите на спирачната система с такива с метално оплетени? Интересува ме колко излиза схемата. " А спирачна течност и сервиз за смяна, препоръки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ми за алфа са към 300лв комплекта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts