Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

825kg, 550PS bei 10.700rpm lol.gif

Кой квото да разправя по-добре звучащ мотор от високооборотен атмосферен няма...

Дам, гледам го аз тоя клип - а преди това няколко серии за N път на бестмоторинг - и си мисля "какъв е тоя "отговор" от двигателя, каква е тая еластичност на моторЯ"... и погледнах и аз статистиките под клипа... :beer: за турбините и техните фенове. Егати и колата. Дърпа на правото като ... всъщност не знам като какво - днес гледах пак за N-ти пъти и драгтайм.инфо клиповете от Москва Ънлимитид 500+ ... еми имаше коли там, които не дърпаха така (до 200км/ч да речем).

Брутален.

Поклон пред човека (екипа) стоящ зад този автомобил.

_________

И ако ще се отнасяме по темата - този клип е като по учебник какво "на какво е способно" добре настроеното FR шаси. Ама да не се уливаме, че ще дотегнем на публиката със сектантството си.

Edited by host

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

заради тия мъртво родени намразих марката.....освен е30. :)

Мислим тука на едно фирмено е36(комби) да му лепнем точно надпис 318tds (това е по-зле от 316i) - естествено запазвайки агрегата 2.5 I6 :) Според нас може да има доста интересни изпълнения с разни "батки" по разни светофари така :)

Edited by host

Мислим тука на едно фирмено е36(комби) да му лепнем точно надпис 318tds (това е по-зле от 316i) - естествено запазвайки агрегата 2.5 I6 :) Според нас може да има доста интересни изпълнения с разни "батки" по разни светофари така :)

дано не попаднеш на палав рекс ;) или малко турбо легенче ;) па и да не е малко :) заради това:

........ отношението тегло/мощност...

Edited by DON_CHEFO

192 к.с. служебна кола на газ, с клима, ел. пакет... бъркаш концепцията. Концепцията е да има шоу. Да има легени и рексове, нека да точкуват и те хората. После пускаме музиката и климата в служебната и отиваме за 4 кашона Глен - пък CRX-а сипва още 1.5 литра масло, че го е изпапал.

Въобще тия надъханите "рексове" ги видЕх на Дракон-а и един MR-2 ги попиля ВСИЧКИТЕ! Извод? Смешна работа. Ама и той беше изкорубен целия.

(и турбинираните "припадаха" да ти кажа само ;) )

Edited by host

Това с тдс е много добра идея - един път бях на светофара зад черна Е30 с надпис 316 и някакъв до него взе да си форсира хондата, като светна зелено обаче се чу развъртане на турбина от БМВ-то и стана много интересно biggrin1.gif

Иначе относно 318тдс-а имам познат с touring и няма по-мъртво BMW (с 518i може би се конкурират laughing.gif )...

Edited by Overdrive

192 к.с. служебна кола на газ, с клима, ел. пакет... бъркаш концепцията. Концепцията е да има шоу. Да има легени и рексове, нека да точкуват и те хората. После пускаме музиката и климата в служебната и отиваме за 4 кашона Глен - пък CRX-а сипва още 1.5 литра масло, че го е изпапал.

Въобще тия надъханите "рексове" ги видЕх на Дракон-а и един MR-2 ги попиля ВСИЧКИТЕ! Извод? Смешна работа. Ама и той беше изкорубен целия.

(и турбинираните "припадаха" да ти кажа само ;) )

Да не е един син MR2, че нещо се надъхваше веднъж?

Да не е един син MR2, че нещо се надъхваше веднъж?

Същия, само 1 седалка има, няма стелки... и момчето, което го кара (на не повече от 26 ми се видя) стабилно го напъва и не е "позьор". Уж стоков бил, вероятно 2.0 агрегата 200 к.с. Та той ги попиля ВСИЧКИТЕ 4х4 "батки" на JAPAN феста на Дракон. Ама един не остана не наказан.

Същия, само 1 седалка има, няма стелки... и момчето, което го кара (на не повече от 26 ми се видя) стабилно го напъва и не е "позьор". Уж стоков бил, вероятно 2.0 агрегата 200 к.с. Та той ги попиля ВСИЧКИТЕ 4х4 "батки" на JAPAN феста на Дракон. Ама един не остана не наказан.

Значи друг е бил, щото в тоя се возиха 2ма и имаше много умрял звук.

Аз пак ще се включа с различен въпрос :D :D Колата няма никакъв касетофон.Къде мога да си купя някаф за 20 лева?Изискването е да му работят всички копчета и естествено да няма проблеми с радиото :) Ако някой от вас има излишен на г/д такава цена казвайте !

Edit:Ох...май обърках темата...

Edited by xXx

Този същия в неделя от Билата на МотоПфое се захапаха с една голф единичка , на която джамовете ми заприличаха от плексиглас . От Билата към Метро какви звуци вадеха . Продължиха към Тракия , а аз свих . Определено и двете понавървяваха и имаха хубав звук .

4-ки, 4-ки... нищо сравнение с v6 , I6, v8 ,v10 & v12. Нищо против, и аз карам I4, но това са си миксерчета и миксери ще си останат. Да, ви-тека има добър звук във високите - после палиш правия 6так и се чудиш как си търпял оня редови 4 цилиндров ад.

Строго за звук говорим.

Поне да е 5 цилиндрова "груба Б" класика - по-става.

Променя ли се градуса на ракийчицата като се омешат няколко вида ;)

Не се променя, но може да те заболи глава :laughing: Питам, защото в момента имам някъде към 5-6 литра 95 обикновен, още толкова 95 V-Power и днес сипах 10 литра 96 Еxtra Force, та ми е чудно дали няма да се получи някаква странна комбинация.