Psihara^^ Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 18 годишна, а бащата на 32... Добър е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Мидекс, имаш ли клипче как върви Форделата? Моят ли? Ами нали някой трябва да ме снима отстрани, докато карам. Отстрани нямам, но имам онборд клипче, когато на последната обиколка при 160 км/ч ми отказаха спирачките преди завоя, ама точно това много не ми се показва, че е лош спомен. П.П. Даже не ми е в компа, а съм го качил в плеъра и май ще го затрия в скоро време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Това ще е другата седмица на Калояново, жалко че няма да мога да отида... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 (edited) Тикотата помниш ли след първата година на какво приличаха? Не знам от къде си останал с такива впечатления? Лично познавам хора, които са карали тико като такси и имат доста километри. Много проста и много здрава кола, много евтини части, идеална е за такси. Преди беше идеална де, когато бяха от точка до точка за 2.5 колко летяха тези тикачки :D Edited August 27, 2010 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Моят ли? Ами нали някой трябва да ме снима отстрани, докато карам. Отстрани нямам, но имам онборд клипче, когато на последната обиколка при 160 км/ч ми отказаха спирачките преди завоя, ама точно това много не ми се показва, че е лош спомен. П.П. Даже не ми е в компа, а съм го качил в плеъра и май ще го затрия в скоро време. Дай едно ускорение... когато направиш . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Оправданието е че "ама то доста хора возя, естествено че ще се поизтърка и поскъса тук и там" но всичко е направено от възможно най-евтините материали и личи отвсякъде. А масово след 3тата година приличаха на кокошарници вътре всичките тико-такси. 15 годишните опели бяха по-прилични от тях. А по онова време се движех изцяло с таксита знам за какво говоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 (edited) btw всички плюем Опел, но винаги съм имал огромно уважение към Вектра Бе (мисля че така се води сега ще дам снимка). Евтини части, прилични двигатели, има място за багаж, не вози хептен като каруца - за парите си не е лоша кола (като за без хич). Само дето волана им е много лек ама се свиква. _______________ Всъщност за Вектра А говоря > Edited August 27, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 host, от къде изкопа снимката на тая Вектра с надписа на задният джам "Щори" Познавам собственика ама да запазим конфиденциалност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 "вектрафорум" или нещо от сорта. Просто ми попадна от гугълУт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Много здрави машини са, аз карам такава от няколко месеца. Като за първа кола съм доволен. Не че не ми се кара, Е46, ама какво да се прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 (edited) Абе то и аз искам e28 535i ама само да сме живи и здрави пък макя му! http://www.youtube.com/watch?v=mg9JFbK-YcY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=uT_mSBb9ftI&feature=related Edited August 28, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 (edited) Че кой би отказал да кара това (може и направо Е28 М5, по-///М e) http://www.youtube.com/watch?v=dzz4KRDiMiA&feature=related Edited August 28, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 (edited) Да, де аз m535i имах предвид просто съм пропуснал буквата ама тя пък е най-важна Мани, като кажа на приятелите ми, че имам намерение да притежавам точно 2 автомобила за целия си живот и това са m535i и 944 turbo веднага ме почват как нищо не съм разбирал от коли и съм си ги говорел ей така тия работи. ___________ Всъщност дремя и пиша. Горе съм си написал правилно, m535i имах предвид (215 к.с.) , а e28 m5 (286 к.с.) няма да ми стигнат парите пък и толкова рядка, че едва ли ще намеря. E28 m5 http://blogs.insideline.com/straightline/2010/08/1988-bmw-m5-a-drive-up-the-coast.html Edited August 28, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 (edited) Мечтата ми от адски ранна детска възраст: http://www.youtube.com/watch?v=DbjFaUhIg08 Разтоварването на блоу-оффа е оргазмично. ЖА ОТКАЧАМ ....не само модела, ами и точния цвят макя му. Да, де аз m535i имах предвид просто съм пропуснал буквата ама тя пък е най-важна Мани, като кажа на приятелите ми, че имам намерение да притежавам точно 2 автомобила за целия си живот и това са m535i и 944 turbo веднага ме почват как нищо не съм разбирал от коли и съм си ги говорел ей така тия работи. ___________ Всъщност дремя и пиша. Горе съм си написал правилно, m535i имах предвид (215 к.с.) , а e28 m5 (286 к.с.) няма да ми стигнат парите пък и толкова рядка, че едва ли ще намеря. Все накъде е останал някой пишман дрифтър. А "коруба" ще намериш винаги . Липсва най-важното звено - кинтата Edited August 28, 2010 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Мани, като кажа на приятелите ми, че имам намерение да притежавам точно 2 автомобила за целия си живот и това са m535i и 944 turbo веднага ме почват как нищо не съм разбирал от коли и съм си ги говорел ей така тия работи. Така е не разбираш, яките коли са лъмборжини и мустанг, а и големите лъскави джипове И аз като разправям че искам Е30 323 от 83-85та (понеже е най-лекото) ме гледат странно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Е аз пък като казах един път,че искам Shelby Mustang 68'' Fastback и тука ме зехте за мезе как тфа било ебати каруцата.Всекио си има вкус...ама почти никой тука няма пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 (edited) http://picasaweb.google.com/KostadinDelizhanski/NewFolder2?authkey=Gv1sRgCLS345_DvamliwE&feat=directlink Edited August 29, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 А ти кво изпусна в Розенхофааа :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 host с теб май сме били на едно мероприятие На скайлайна дрифта беше голямата атракция на събитието ако питаш мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Кой скайлайн беше там, жълтия R33 ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Дам, аз дрифта го пропуснах. MR2 -ката и жълтия CRX ми напълниха душата. Колкото вървят, толкова ги караха. И тоя MR2 как попиля импрезата ... без думи. _____________ Не се пусна на драг. Имаше > Toyota Soarer И s14 Жълтия ГТ-Р не се пусна на 400м. Edited August 31, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 GT-R нямаше ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Жълтия е GTS-T, което ще рече само задно, затова дрифти яко, а и собственика му кара много добре. Тая S14-ка съм я виждал из Пловдив, даже собственика и има регистрация във форума http://www.bulforum....st&p=1495387443 А соарера ще е яко ако го дрифтят, големи зверове са грамадните коли на Toyota. Edited August 31, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 http://www.vbox7.com/play:5b26c99c :wir :wir :wir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 (edited) Тоя е откачалник, имаше и 318is на 1,8 бара, а тая е само на 1,6 бара ако не се лъжа а ревлимитера е брутален Edited September 4, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts