Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Мидекс, имаш ли клипче как върви Форделата?

Моят ли? Ами нали някой трябва да ме снима отстрани, докато карам.:f1:

Отстрани нямам, но имам онборд клипче, когато на последната обиколка при 160 км/ч ми отказаха спирачките преди завоя, ама точно това много не ми се показва, че е лош спомен. :ghost

П.П. Даже не ми е в компа, а съм го качил в плеъра и май ще го затрия в скоро време. ;)

Тикотата помниш ли след първата година на какво приличаха?

Не знам от къде си останал с такива впечатления? Лично познавам хора, които са карали тико като такси и имат доста километри. Много проста и много здрава кола, много евтини части, идеална е за такси. Преди беше идеална де, когато бяха от точка до точка за 2.5 колко летяха тези тикачки :D :D

Edited by sasshko

Моят ли? Ами нали някой трябва да ме снима отстрани, докато карам.:f1:

Отстрани нямам, но имам онборд клипче, когато на последната обиколка при 160 км/ч ми отказаха спирачките преди завоя, ама точно това много не ми се показва, че е лош спомен. :ghost

П.П. Даже не ми е в компа, а съм го качил в плеъра и май ще го затрия в скоро време. ;)

Дай едно ускорение... когато направиш :).

Оправданието е че "ама то доста хора возя, естествено че ще се поизтърка и поскъса тук и там" но всичко е направено от възможно най-евтините материали и личи отвсякъде. А масово след 3тата година приличаха на кокошарници вътре всичките тико-такси. 15 годишните опели бяха по-прилични от тях. А по онова време се движех изцяло с таксита знам за какво говоря.

btw всички плюем Опел, но винаги съм имал огромно уважение към Вектра Бе (мисля че така се води сега ще дам снимка). Евтини части, прилични двигатели, има място за багаж, не вози хептен като каруца - за парите си не е лоша кола (като за без хич). Само дето волана им е много лек ама се свиква.

Всъщност за Вектра А говоря >

33253496312858162691269075932BMFpMgPqRLEdn2S0I30g.JPG

Edited by host

host, от къде изкопа снимката на тая Вектра с надписа на задният джам "Щори" :laughing: Познавам собственика ама да запазим конфиденциалност.:tongue

Да, де аз m535i имах предвид просто съм пропуснал буквата :) ама тя пък е най-важна :) Мани, като кажа на приятелите ми, че имам намерение да притежавам точно 2 автомобила за целия си живот и това са m535i и 944 turbo веднага ме почват как нищо не съм разбирал от коли и съм си ги говорел ей така тия работи.

Всъщност дремя и пиша. Горе съм си написал правилно, m535i имах предвид (215 к.с.) , а e28 m5 (286 к.с.) няма да ми стигнат парите пък и толкова рядка, че едва ли ще намеря.

E28 m5 http://blogs.insideline.com/straightline/2010/08/1988-bmw-m5-a-drive-up-the-coast.html

Edited by host

Мечтата ми от адски ранна детска възраст:

http://www.youtube.com/watch?v=DbjFaUhIg08

Разтоварването на блоу-оффа е оргазмично. ЖА ОТКАЧАМ :D....не само модела, ами и точния цвят макя му.

Да, де аз m535i имах предвид просто съм пропуснал буквата :) ама тя пък е най-важна :) Мани, като кажа на приятелите ми, че имам намерение да притежавам точно 2 автомобила за целия си живот и това са m535i и 944 turbo веднага ме почват как нищо не съм разбирал от коли и съм си ги говорел ей така тия работи.

Всъщност дремя и пиша. Горе съм си написал правилно, m535i имах предвид (215 к.с.) , а e28 m5 (286 к.с.) няма да ми стигнат парите пък и толкова рядка, че едва ли ще намеря.

Все накъде е останал някой пишман дрифтър. А "коруба" ще намериш винаги :). Липсва най-важното звено - кинтата ;)

Edited by DON_CHEFO

Мани, като кажа на приятелите ми, че имам намерение да притежавам точно 2 автомобила за целия си живот и това са m535i и 944 turbo веднага ме почват как нищо не съм разбирал от коли и съм си ги говорел ей така тия работи.

Така е не разбираш, яките коли са лъмборжини и мустанг, а и големите лъскави джипове :D

И аз като разправям че искам Е30 323 от 83-85та (понеже е най-лекото) ме гледат странно...

Е аз пък като казах един път,че искам Shelby Mustang 68'' Fastback и тука ме зехте за мезе как тфа било ебати каруцата.Всекио си има вкус...ама почти никой тука няма пари :D

Дам, аз дрифта го пропуснах.

MR2 -ката и жълтия CRX ми напълниха душата. Колкото вървят, толкова ги караха. И тоя MR2 как попиля импрезата ... без думи.

Не се пусна на драг. Имаше >

Toyota Soarer

IMG_0110.JPG

И s14

IMG_0111.JPG

Жълтия ГТ-Р не се пусна на 400м.

Edited by host

Жълтия е GTS-T, което ще рече само задно, затова дрифти яко, а и собственика му кара много добре.

Тая S14-ка съм я виждал из Пловдив, даже собственика и има регистрация във форума http://www.bulforum....st&p=1495387443

А соарера ще е яко ако го дрифтят, големи зверове са грамадните коли на Toyota.

Edited by Overdrive

Тоя е откачалник, имаше и 318is на 1,8 бара, а тая е само на 1,6 бара ако не се лъжа lol.gif

а ревлимитера е брутален

Edited by Overdrive