Overdrive Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 ще се самоубия - преди 5 мин видях импреза врх със... ГАЗОВА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Ритуално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Тихичко, в друг един форум се обсъжда газифициране на 2.7 BiTurbo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 ще се самоубия - преди 5 мин видях импреза врх със... ГАЗОВА Стига бре. За ненормално ли ти се вижда в Булгаристан? Кой да предположи, че Имрезата ще си иска нейното на бензиностанцията и то 100 октаново Тихичко, в друг един форум се обсъжда газифициране на 2.7 BiTurbo... дано все още има нормални газаджии и откажат ....колко 200, 300 лева печалба преди да съсипят хубавия мотор. иначе всички са тузове :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 (edited) Бях виждал раздрънкан 200сх с изкормено турбо на газ (като няма турбо и се има предвид разредения мотор сигурно е 70-80коня и пак си гори 15 ), а тоя беше някакъв гъзар с марковите дрехи и полирана като огледало кола, по едно време тръгна да завива и виждам капачката да я беше оставил поне в багажника деа ....... Трябва да снимам пред университета спира един 200сх дето бие пернишките голфове по селски тунинг - с евтини плексигласови брони и прагове в стил последните в ъндърграунд2, обаче е с оригиналните 14ки с тесни гуми и естествено на газ Edited June 29, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Тихичко, в друг един форум се обсъжда газифициране на 2.7 BiTurbo... постигнаха ли успех? щото и аз съм го мислил че кат гледам алроудите как са на 20% от първоначалната цена. ама турбините ги брояли за консуматив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Бях виждал раздрънкан 200сх с изкормено турбо на газ (като няма турбо и се има предвид разредения мотор сигурно е 70-80коня и пак си гори 15 ), а тоя беше някакъв гъзар с марковите дрехи и полирана като огледало кола, по едно време тръгна да завива и виждам капачката да я беше оставил поне в багажника деа ....... Трябва да снимам пред университета спира един 200сх дето бие пернишките голфове по селски тунинг - с евтини плексигласови брони и прагове в стил последните в ъндърграунд2, обаче е с оригиналните 14ки с тесни гуми и естествено на газ О дааа. Аз съм на принципа: Или правиш нещо, или не се захващаш. Накичи ли брони, мрони....ама с църни ДЖелезни джанти и гуми 175/65/14 щото мАторЯ е 60, 70 коня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Какво ви е мнението за колите внос от Канада? Има ли нещо специфично, което трябва да се знае спрямо останалата част от световния внос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 (edited) Че имат мито? О дааа. Аз съм на принципа: Или правиш нещо, или не се захващаш. Тоя 2рия 200сх, за който ти разправям си е турбо (има потенциал), но е завършен на 100% селски тунинк - със криви китайски брони ей такъв тип: стоят като грозен бодикит от ъндърграунд, обаче със стоковите 14ки, които са потънали вътре в големите калници (те събират 19ки спокойно). Боята е като на снимката - нещо средно между боядисвано с четка и спрей за 5лв... като го видя ще го снимам-уникат е Не мога да разбера тия, които прават такъв "тунинг" и си мислят че са направили нещо, мен ще ме е срам да се кача в такава кола Edited June 30, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Гледахте ли новия епизод(1) на TopGear? Доста слабо представяне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Не мога да разбера тия, които прават такъв "тунинг" и си мислят че са направили нещо, мен ще ме е срам да се кача в такава кола Всичко опира до 2 неща - финанси и персонален вкус. Едното да липсва и се получава "селски тунинг", а когато липсват и двете, тогава става страшно. :allien Гледахте ли новия епизод(1) на TopGear? Доста слабо представяне... Не съм, но през различните сезони съм попадал на доста слаби епизоди, тъй че - нищо ново. Btw, какво стана с 'петата предавка" - да не са я спрели, че скоро не съм засичал нова серия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 (edited) Безбожно слаб е. Вървят към 5тата предавка. А тя пък... все по-женствено ориентирана. Псевдо тестове, псевдо емоции... толкова е престорена, конкурира чак TopGear ама в женски вариант. __________ Да, вече е престорено и недостатъчно смешно. Edited July 1, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Топ Гиар е едно забавно шоу свързано с автомобили , каравани и т.н. нищо повече. Абсолютни глупости се говорят там и е ултра мега , гига субективно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 постигнаха ли успех? щото и аз съм го мислил че кат гледам алроудите как са на 20% от първоначалната цена. ама турбините ги брояли за консуматив. Точно за Allroad иде реч... Оставил го да го правят. Ще видим резултата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 (edited) Топ Гиар е едно забавно шоу свързано с автомобили , каравани и т.н. нищо повече. Абсолютни глупости се говорят там и е ултра мега , гига субективно! Топ Гиър не е интересно, обаче Пот Гиър е много добро - ето един епизод http://vbox7.com/play:720a1569 Edited July 1, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 :punk :punk :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 И руският вариант на топ гиър не е лош... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 А подобно предаване за последните модни тенденции при автомобилите и украса като за хора с по-меки китки сигурно ще се казва "RearGear" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 А подобно предаване за последните модни тенденции при автомобилите и украса като за хора с по-меки китки сигурно ще се казва "RearGear" В превод - "Задна ръчка"...или още по-точно - "Ръчка отзад". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 (edited) Това лирично отклонение, ли е хахахха Edited July 2, 2010 by CyberHill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 да оставим селския тунинг и гаСта на страна..... Според последните слухове Пагани Зонда R е новият рекордьор на пистата Нюрбургринг. Колата беше забелязана на пистата преди няколко дни и се твърди, че тя е успяла да завърти една обиколка на Нордшлайфе за само 6 минути и 47 секунди. Все още това не е потвърдено, като също така не се знае и кой е пилотът, който е управлявал колата по време на тези тестове. Ако обаче това време е вярно, то Зонда R ще бъде новият най-бърз сериен автомобил, появявал се на Нюрбургринг, тъй като резултатът е с една секунда по-добър от този на Радикал SR8 LМ, който бе поставен преди година. Пагани Зонда R е най-мощният представител на марката. Колата има 6-литров V12 мотор с мощност от 750 к.с. и с негова помощ тя може да развие 100 км/ч за 2,7 секунди и да достигне максимална скорост от 351 км/ч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 ”Тойота” изтегля коли заради двигателя 08:25 / 02 юли 2010 / Японската компания „Тойота” изтегля 270 000 автомобила заради проблем с двигателя. Изтеглят се 90 000 коли от Япония и 180 000 от други страни, предаде АФП, цитирана от БГНЕС. Проблемите са заради дефектни пружини на клапаните в коли от различни модели – от луксозните „Лексус” до седаните „Краун”. В най-лошия случай двигателят може да спре, докато автомобилът се движи. Фирмата няма данни за инциденти или жертви заради проблема двигателя. "Ще изтеглим колите от чужбина според разпоредбите на всяка засегната страна", заяви говорителката на "Тойота" Ририко Такучи. Подробности от кои държави ще бъдат изтеглени автомобили, ще бъдат съобщени по-късно. Дефектните 4,6-литрови V8 и 3,5-литрови двигатели V6 са били инсталирани в 8 от най-продаваните модели, включително някои хибридни - "Лексус" GS350, GS450h, GS460, IS350, LS460, LS600h и LS600hL, както и "Краун". На 26 юни "Тойота" съобщи, че ще изтегли 17 000 луксозни хибридни автомобила "Лексус" заради проблем. Тестове на американските контролни органи установили теч на гориво при удар отзад на модела от тази година HS 250 H тип седан. Изпитанията, извършени от самата компания, не показали обаче такъв проблем. От края на миналата година производителите са изтеглили над 10 милиона коли от марката по цял свят поради проблеми с безопасността. В САЩ "Тойота" е обвинена за 80 смъртни случая и плати глоба от 16,4 милиона долара, за да избегне съдебно преследване за проблеми с педала на газта на някои модели. http://dnes.dir.bg/news/toyota-dvigatel-defektite-toyota-lexus-crown-6658280?nt=6 Какво става с тези хора.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Нещо Тойота започват да губят името си на желязна марка,а основно това поддържа огромните им продажби.Обаче докато четох статията и друго ми изникна-не е ли възможно и другите производители да имат дефекти по колите,но да не изтеглят автомобилите си?Щото все пак 300 хиляди автомобила са си стабилно число Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Гаранция ти давам. Няма кола без дефекти на пазара. Друг е въпроса кой е готов да изтегли коли и при какъв дефект. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 (edited) Абе сега нацъках първия слой от "чудото" ама остават малки следи от кърпичката по стъклото колкото и да търкам. Това нормално ли е? Т.е. още не е минал 1 час дето пише на опаковката. Я дайте малко практически указания, че с тия две мои ръце (дето са само за химикалки) да не засерем на Дедо Авенсиса - :santa: Момчета и момичета...ЧУДОТО РАБОТИ. Не мога да изкажа възхитата си просто. Ходих одеве до Тракия - баш като заваля. Няма такава детска радост като моята. Първо капките си остават капки по стъклото и имате видимост. Дори при спрял автомобил като станат по-големи се оттичат просто и не ви пречат на видимостта. А сега най-якото. Като наближите 60км/ч и капчиците най-чинно и безропотно почват да се ориентират към напускане стъклото ви Над 60 не можах хубаво да пробвам пък и в тоя дъжд и трафик (като влязох в Ценрален) нямаше къде. Но нещото работи, много са любезни хората и чрез запитване от сайта им може да си поръчате директно. _______________ Дедо, в събота времето го дават айляк. Давай инфо кога е възможно и ще обработя и твоята. Моята щом на пияно стана идеалка, то твоята ще е произведение на изкуството Митичния Авенсис е вече на финалната права и ще бъде третиран и той. Сега още малко впечатления от "Чудото". За 5 месеца забелязах само след първите 2 седмици, че ефекта вече не се получава при под 80 км/ч - но и продукта не е обещавал обратното. Преди ставаше и над 60, вече след 75 км/ч някъде. Стъклото се почиства ИДЕАЛНО при пускане на чистачки при под 75 км/ч. Просто дефинира думата почиства този препарат. Никакви следи, никакви мръстии, никакви ивици мокро - НИЩО! Филма от препарата не виждам да е нарушен и на места да липсва, равномерно си седи. Аз лично съм безкрайно доволен и приятно изненадан от наистина перфектното представяне на този продукт. Още повече, че аз не го нанесох в условия, при които би дал оптимален ефект, а при много, много по-ниски температури. Едно голямо браво на такива компании и продукти - реален резултат срещу парите за продукта. __________________ Само да вметна, за мен има смисъл и при градско. Такова "олизване" на стъклото не съм виждал никога като това да пуснеш чистачки на обработено с продукта стъкло. Не знам, ако не ви дразни не дотам перфектното чистене - наистина няма нужда (ама аз съм луд и има). Edited July 2, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts