Midex Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 @host, тук порше що само с един педал бе?? Да не е няк'ва дефектна...спирачка и съединител не виждам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 (edited) Поршата и тя е прав шестак Какви шестаци 944S2 was powered by a 211 PS (155 kW; 208 hp) 3.0 L engine, the largest production 4 cylinder engine of its time. И пак е леко като за кола с 3л мотор, обаче как ще смуче не ми се мисли - по добре турбото, по-малко ще гори и освен това е по-лесно да вдигнеш бууста от да тунинговаш атмосферен мотор. Edited June 9, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 My bad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 (edited) Хаха и преди няколко дена като си говорихме за Ultimate Aero вижте малко снимки на българския Вейрон http://vbox7.com/play:1618da94 P.S.Песента е ужасно подходяща-I'm rich bitch Edit:Оо сори тогава-аз не бях виждал снимки Edited June 10, 2010 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Аеро-то беше прясно, прясно...току що вкарано, а Вейрон-ът на Вълка отдавна вече не е новина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Хаха и преди няколко дена като си говорихме за Ultimate Aero вижте малко снимки на българския Вейрон http://vbox7.com/play:1618da94 P.S.Песента е ужасно подходяща-I'm rich bitch Edit:Оо сори тогава-аз не бях виждал снимки McLaren Boss Ron Dennis Vents over Bugatti's Veyron, Calls it "Pig Ugly" and a "Piece of Junk" McLaren chairman Ron Dennis does NOT like Bugatti's Veyron. No really, he utterly hates it. For example, he recently call Bugatti's Veyron a "piece of junk", saying it only beat McLaren's F1 in the famous Abu Dhabi Top Gear race after ten tries. Не мога да повярвам, че съм на едно мнение с Рон Пенис Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 (edited) Бахти и на теб да ти бръкнат в джоба и да ти измъкнат от там няколко милиона и ти така ще говориш. Независимо дали e истина или не. За протокола: и мен не ме кефи особено нито бих тръгнал да я карам дори да имах толкова пари ... както и произволно ферари, порше и т.н. дори да имам парите - аз белята зорлен не искам да си търся - къде по-голям кеф би ми било да се опъна в нещо 9 метра и друг да ме вози ама това е сигурно щото одъртях Edited June 10, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Вярно е невероятно грозно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Вярно е невероятно грозно. Чак пък невероятно.... Верно и мен не ме кефи отвън, но вътре си е красиво, както и да го погледнеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Бахти и на теб да ти бръкнат в джоба и да ти измъкнат от там няколко милиона и ти така ще говориш. Независимо дали e истина или не. За протокола: и мен не ме кефи особено нито бих тръгнал да я карам дори да имах толкова пари ... както и произволно ферари, порше и т.н. дори да имам парите - аз белята зорлен не искам да си търся - къде по-голям кеф би ми било да се опъна в нещо 9 метра и друг да ме вози ама това е сигурно щото одъртях А мен не ме кефи ГРАМ. И нищо не ме впечатлява в тая кола. Има двигател от камион с 4 турбини и 1000 коня и туй то.... + това, че 600-те и малко атмосферни коня така стъпиха на турбо конете на Вейрона, че и аз АХНАХ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Абе по-красива е от лада 5ца все пак За МНОГО красива - не мисля и аз но е уникална кола. То никоя от тези не си струва парите ма това е друга тема. Който има ги да ги дава за каквото му е кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Не говорим за пари. А за показателите. То е ясно, че е скъпа и така трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 След като човек е гледал малко BMI и всички предавания за автомобили (не говорим за развлекателни като TopGear) и техните водещи (шофьори) изглежда карат женската. Почва да се изкривява мисленето, че всеки е длъжен и трябва да кара като лудите японци на всеки тест, на всяка кола. Всеки завой пълна атака, всяка права крака в пода... откачил съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 (edited) Е за тва си говорим (аз съм лут фен на BM, гледам и японските). Лошото е като почнеш да се заглеждаш много в карането им и вземеш и ти да караш така из града всяка кола, особено ако не е твоята реакциите са много интересни. Ако през свободното време цъкаш и малко LFS съвсем става зле - всички ти казват "абе ти нормално не можеш ли да караш" Edited June 11, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Какво е нужно за лизингова кола да пътува в Турция? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 (edited) Директно се обади на лизингодателя Защото в БГ това понятие е твърде странно "лизинг", по-скоро се говори за договор за покупко-продажба с палащане на цената на части и особено преминаване собствеността. Ако имаш данните на лизингодателя наистина е най-добре тях да питаш, да не стане някой фал. _____________ Може ако ти е под ръка да си отговориш и чрез договора - вероятно има клаузи относно свободното движение в ЕС (задължени са доколкото помня) - т.е. ще има и за извън. Ако собствеността е преминала у лизингополучателя при сключването да знаеш, че пак е добре да питаш, тъй като може да има право лизингодателя на забрана на напускане вещта границите на страната "Х" без да е уведомен или нещо от сорта - тъй като тя му е обезпечение. Edited June 14, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Трябва ми заключващо устройство тип бастун за уикенда - става дума за един бъзик. Някои ако има и не му трябва тия дни... ще бъде почерпен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 (edited) Трябва ми заключващо устройство тип бастун за уикенда - става дума за един бъзик. Някои ако има и не му трябва тия дни... ще бъде почерпен Имам , щом е за бъзик пусни едно PM Само се надявам да съм оставил и ключа при бастуна.... Edited June 15, 2010 by CyberHill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Еееее...то какъв бъзик е с ключ? Заключваш и после невинно започваш да търсиш ключа, който се оказва безвъзвратно загубен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 11-годишен канадец е новото попълнение в академията за пилоти на Ферари12.06.2010, Румен Папазов, снимки: Ferrari Точно преди състезанието за Голямата награда на Канада във Формула 1, Ферари обявиха, че са подписали договор с 11-годишния шампион на Канада по картинг - Ланс Щрол. Така той вече е най-младият състезател в пилотската академия на Скудерията. "Много се радваме да посрещнем Ланс в нашата група. Той е много млад, но въпреки това вече показа чрез картинга какъв невероятен талант е", заяви директорът на академията - Лука Балдизери. Роденият в Монреал пилот вече има няколко картинг-титли до момента. На специално организирано от Ферари картинг-състезание на закрито пък, Щрол остави зад себе си Фелипе Маса, след като финишира втори - зад Фернандо Алонсо. Интересен факт е, че Макларън подписаха с Люис Хамилтън, когато той също бе на 11-годишна възраст. Не знам в коя тема да го сложа. Радвам се за младежа. Канадец на 11 години....Един ден може да влезе в сърцата на тифозите както легендарния Жил Вилньов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Хахахахах - Маса пак показва колко е зле - 11 годишното дете го взима за мезе. Без коментар! Да е живо и здраво детето да порасне добър пилот, че като гледам май на такива като него трябва да разчитат от Ферари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 идеята е, че в белите държави можеш да бъдеш забелязан, а в банановите .....600 лв за ПС3 и си ти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Нещо не те ли навежда на мисълта, че тия в банановите не могат да карат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Жена - шофьор и Негър - скиор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Нещо не те ли навежда на мисълта, че тия в банановите не могат да карат? Иде реч за изт. Ойропа . В това число и БГ. Изкочи ми името от глават...имахме едно момче във Ф1 БМВ сериите. Познай защо си прекрати кариерата . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts