Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Поршата и тя е прав шестак wink.gif

Какви шестаци 944S2 was powered by a 211 PS (155 kW; 208 hp) 3.0 L engine, the largest production 4 cylinder engine of its time.

И пак е леко като за кола с 3л мотор, обаче как ще смуче не ми се мисли - по добре турбото, по-малко ще гори и освен това е по-лесно да вдигнеш бууста от да тунинговаш атмосферен мотор.

Edited by Overdrive

Хаха и преди няколко дена като си говорихме за Ultimate Aero вижте малко снимки на българския Вейрон

http://vbox7.com/play:1618da94

P.S.Песента е ужасно подходяща-I'm rich bitch :D

Edit:Оо сори тогава-аз не бях виждал снимки :)

Edited by xXx

Хаха и преди няколко дена като си говорихме за Ultimate Aero вижте малко снимки на българския Вейрон

http://vbox7.com/play:1618da94

P.S.Песента е ужасно подходяща-I'm rich bitch :D

Edit:Оо сори тогава-аз не бях виждал снимки :)

McLaren Boss Ron Dennis Vents over Bugatti's Veyron, Calls it "Pig Ugly" and a "Piece of Junk"

McLaren chairman Ron Dennis does NOT like Bugatti's Veyron. No really, he utterly hates it. For example, he recently call Bugatti's Veyron a "piece of junk", saying it only beat McLaren's F1 in the famous Abu Dhabi Top Gear race after ten tries.

Не мога да повярвам, че съм на едно мнение с Рон Пенис :D

Бахти и на теб да ти бръкнат в джоба и да ти измъкнат от там няколко милиона и ти така ще говориш. Независимо дали e истина или не.

За протокола: и мен не ме кефи особено нито бих тръгнал да я карам дори да имах толкова пари ... както и произволно ферари, порше и т.н. дори да имам парите - аз белята зорлен не искам да си търся - къде по-голям кеф би ми било да се опъна в нещо 9 метра и друг да ме вози ама това е сигурно щото одъртях

Edited by djadomraz

Вярно е невероятно грозно.

Чак пък невероятно.... Верно и мен не ме кефи отвън, но вътре си е красиво, както и да го погледнеш.

Бахти и на теб да ти бръкнат в джоба и да ти измъкнат от там няколко милиона и ти така ще говориш. Независимо дали e истина или не.

За протокола: и мен не ме кефи особено нито бих тръгнал да я карам дори да имах толкова пари ... както и произволно ферари, порше и т.н. дори да имам парите - аз белята зорлен не искам да си търся - къде по-голям кеф би ми било да се опъна в нещо 9 метра и друг да ме вози ама това е сигурно щото одъртях

А мен не ме кефи ГРАМ. И нищо не ме впечатлява в тая кола. Има двигател от камион с 4 турбини и 1000 коня и туй то.... + това, че 600-те и малко атмосферни коня така стъпиха на турбо конете на Вейрона, че и аз АХНАХ.

Абе по-красива е от лада 5ца все пак :) За МНОГО красива - не мисля и аз но е уникална кола. То никоя от тези не си струва парите ма това е друга тема. Който има ги да ги дава за каквото му е кеф.

След като човек е гледал малко BMI и всички предавания за автомобили (не говорим за развлекателни като TopGear) и техните водещи (шофьори) изглежда карат женската.

Почва да се изкривява мисленето, че всеки е длъжен и трябва да кара като лудите японци на всеки тест, на всяка кола. Всеки завой пълна атака, всяка права крака в пода... откачил съм.

Е за тва си говорим (аз съм лут фен на BM, гледам и японските).

Лошото е като почнеш да се заглеждаш много в карането им и вземеш и ти да караш така из града всяка кола, особено ако не е твоята реакциите са много интересни.

Ако през свободното време цъкаш и малко LFS съвсем става зле - всички ти казват "абе ти нормално не можеш ли да караш" laughing.gif

Edited by Overdrive

Директно се обади на лизингодателя ;) Защото в БГ това понятие е твърде странно "лизинг", по-скоро се говори за договор за покупко-продажба с палащане на цената на части и особено преминаване собствеността.

Ако имаш данните на лизингодателя наистина е най-добре тях да питаш, да не стане някой фал.

Може ако ти е под ръка да си отговориш и чрез договора - вероятно има клаузи относно свободното движение в ЕС (задължени са доколкото помня) - т.е. ще има и за извън.

Ако собствеността е преминала у лизингополучателя при сключването да знаеш, че пак е добре да питаш, тъй като може да има право лизингодателя на забрана на напускане вещта границите на страната "Х" без да е уведомен или нещо от сорта - тъй като тя му е обезпечение.

Edited by host

Трябва ми заключващо устройство тип бастун за уикенда - става дума за един бъзик. Някои ако има и не му трябва тия дни... ще бъде почерпен wink.gif

Имам biggrin.gif , щом е за бъзик пусни едно PM xmas.gif

Само се надявам да съм оставил и ключа при бастуна....

Edited by CyberHill

Еееее...то какъв бъзик е с ключ? Заключваш и после невинно започваш да търсиш ключа, който се оказва безвъзвратно загубен. :laughing:

11-годишен канадец е новото попълнение в академията за пилоти на Ферари

12.06.2010, Румен Папазов, снимки: Ferrari

Точно преди състезанието за Голямата награда на Канада във Формула 1, Ферари обявиха, че са подписали договор с 11-годишния шампион на Канада по картинг - Ланс Щрол. Така той вече е най-младият състезател в пилотската академия на Скудерията.

"Много се радваме да посрещнем Ланс в нашата група. Той е много млад, но въпреки това вече показа чрез картинга какъв невероятен талант е", заяви директорът на академията - Лука Балдизери.

Роденият в Монреал пилот вече има няколко картинг-титли до момента. На специално организирано от Ферари картинг-състезание на закрито пък, Щрол остави зад себе си Фелипе Маса, след като финишира втори - зад Фернандо Алонсо.

Интересен факт е, че Макларън подписаха с Люис Хамилтън, когато той също бе на 11-годишна възраст.

Не знам в коя тема да го сложа. Радвам се за младежа. Канадец на 11 години....Един ден може да влезе в сърцата на тифозите както легендарния Жил Вилньов.

Хахахахах - Маса пак показва колко е зле - 11 годишното дете го взима за мезе. Без коментар! Да е живо и здраво детето да порасне добър пилот, че като гледам май на такива като него трябва да разчитат от Ферари laughing.gif

Нещо не те ли навежда на мисълта, че тия в банановите не могат да карат?

Иде реч за изт. Ойропа ;). В това число и БГ. Изкочи ми името от глават...имахме едно момче във Ф1 БМВ сериите. Познай защо си прекрати кариерата ;).