Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

Неее. Аз ги различавам. Нооо видях X-Bow на Тримона. Викам да не е бил той. Като му зададе и умрях от кеф... :) Шумахер много бие с такива неща :) :) :).

А сега като се замисля по-обстойно..... Оранжево беше - досущ с разцветките на ROC.

Кога ще ви бия на карт :D...само след работно време трябва да е. И кажете 1 месец по-рано....за да смъкна 40 кила :D :D :D :D

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да не стане като на пазу да му даваме уроци как се кара? После да се оправдаваш че това картовете не били като истинските коли (което верно е така ама все пак).

Щото ако аз взема че те мина ще е голям срам - все пак баш "пенсионер" като мен...

Да не стане като на пазу да му даваме уроци как се кара? После да се оправдаваш че това картовете не били като истинските коли (което верно е така ама все пак).

Щото ако аз взема че те мина ще е голям срам - все пак баш "пенсионер" като мен...

Няма да се очудя... с мойто проблемче дето го имам. Някои съфорумци знаят...но да не говорим за това.

Кога ще ви бия на карт :D...само след работно време трябва да е. И кажете 1 месец по-рано....за да смъкна 40 кила :D :D :D :D

'А, че то тогава ще трябва преди да се качиш, да се напишкаш, наакаш и да сложиш две туйли (четворки) в джобовете за баласт, та да не те отвее по завоите...

А аз съм навит, но с тия 100 кила нямам шанс.

Няма ли някъде истински коли за левче на обиколка laughing.gif

Между другото забелязали ли сте, че тия слабите картове са им супер раздрънкани - последно като карах газта беше толкова хлабава, че трябваше буквално да ритам педала, имах чувство че ще го изкъртя. Може и нарочно да е така, понеже се карат от всякакви, но не ми се струва нормално - аз си давам няколкото левчета и искам да изтормозя карта максимално...

Не знам последно колко са раздрънкани но преди и с най-малките и с малко по-големите правех почти едно и също време. Имаше малка разлика но нищо кой знае колко драстично нито някакво усещане за по-голяма "мощ". Единствено онези другите картове за които искаха 200 кинта гаранция и освобождаваха цялата писта само за теб но на такъв ме е шубе да се качвам още като им гледам обезопасителните съоръжения

А аз съм навит, но с тия 100 кила нямам шанс.

...

Между другото забелязали ли сте, че тия слабите картове са им супер раздрънкани - последно като карах ...

За тебе е новата придобивка на Лаута - двойния карт...в него няма начин да не се побереш. :laughing:

349078a7389ed65c.jpg

Не знам кога за последно си бил там, но поддръжката им е добра. Вярно, не са равностойни (особено е видно при състезания), но няма и как да са, тъй като това са клиентските картове и всеки ден се карат (и блъскат) от най-различни индивиди.

Предлагам да спрем с темата за картинга, тъй като разводняваме темата за общи приказки. Ако някой все пак иска да продължава, нека си изрови онази тема и да си пише на воля.

Не е фотошоп - с 2 бр. волани и 2 комплекта педали - за теб и "любимата". :P

А иначе сме побирали човек от форума, тежащ над 100 кг. без проблем, дори и в 200 кубиковите. Вярно, че беше на опашката в класирането, но определено не се чувстваше чак толкова натясно. :bgrin:

Ай' стига вече с тоя картинг де...

Аз се побирам, въпроса е че ще съм последен както и да карам ;)

Споко бре. Аз съм карал 5 пъти. Като в последния стигнахме до ниските нива на 0:55 с малките картове и на другия ден отиваме на вила. И ни звъни една любезна мадама на мен и на авера дето е вилата: ще участвате ли в седмичния финал или нещо от сорта? На езика ми беше да кажа, че от обяд сме се подкарали на тая вила, но събрах сили и обясних, че сме извън града. :D :D

Мидекс ще се кара ама ще го черпим КАМЕНИЦА

Edited by DON_CHEFO

230,000 км, 89та година... 21 годишно е и ако наистина е на 230,000км пак добре... поне е в Германия... и все пак 21 годишно е - резервни части ако ти се наложи откъде? Или ще го ремонтираш някак и после ще го продадеш след още 10 години като антика?

Не забравяй каква марка е - винаги ще има стойност, въпреки че не е чак като 911.

На мен не ми харесват боята и тапицерията (особено тапицерията), но това са дреболии.

Мен ме кефи тапицерията. И като антика ако я излъска и всичко ще има доста по-висока стойност от тази. Един познат беше продал мерцедес на около 30 години на цена доста по-висока от тази на която го е купил но я гледаше колата много и прави няколко сериозни ремонти (двигателя го разглоби нацяло, почисти, шлайфа, прави не знам какво още но беше като нов). Но това е кола за маниаци а като го знам host-a ще я подкара из града да разхожда някоя и друга руса кака с нея :lol:

Мен ме кефи тапицерията. И като антика ако я излъска и всичко ще има доста по-висока стойност от тази. Един познат беше продал мерцедес на около 30 години на цена доста по-висока от тази на която го е купил но я гледаше колата много и прави няколко сериозни ремонти (двигателя го разглоби нацяло, почисти, шлайфа, прави не знам какво още но беше като нов). Но това е кола за маниаци а като го знам host-a ще я подкара из града да разхожда някоя и друга руса кака с нея :lol:

Аз каките не ги разхождам, да си вземат куче да се разхождат с него.

Ако ми падне в ръцете съм обещал впрочем на една руса наборка (която много се забавлява на слизането от Банско тази зима в мъглата и колоните от автомобили) да я закарам до Банско и обратно пак ама с FR машина - естествено след 3-4 седмици свикване с новата кола, че има няма от 2 години най-много 3-4 пъти да съм карал FR коли.

Няма гаранция - може да ви подпирам отзад :) Нямам предвид с любовния жезъл, де...

ти си най-сериозния :D

Аз каките не ги разхождам, да си вземат куче да се разхождат с него.

Ако ми падне в ръцете съм обещал впрочем на една руса наборка (която много се забавлява на слизането от Банско тази зима в мъглата и колоните от автомобили) да я закарам до Банско и обратно пак ама с FR машина - естествено след 3-4 седмици свикване с новата кола, че има няма от 2 години най-много 3-4 пъти да съм карал FR коли.

груба грешка :)

Мен лично това Порше не ме кефи. е30-ката ми е най-на сърце (inlove) (inline) (redline) :D

Edited by DON_CHEFO

Хм, се се чудех защо подяволите е толкова ниско сцеплението на задницата (s40 2.0 1997) и... 1260 кг !? Аз мислех, че е поне 1400+.

А колкото до возенето... оная работа не ми става по-голяма като кача "неква" в колата и да се правя на интересен.

Какво да й возя? До сега винаги съм се опитвал да навивам всяка (има ли книжка) да й давам тя да ме разкарва (особените ми навици с кафето сутрин ме правят пешеходец и ползвател на градския и таксита). Много малко се навиват - изключваме тези грам нямащи си идея как се кара. Аз ли все на много отговорни попадам!?

Поршата и тя е прав шестак ;)

Edited by host

1260 kila..и това са много. Ти за над 1400 говориш. Да не караш ТИР. На баща ми Вектрата ако не бъркам е 1160 кила. 92-ра годинка е.

Голям кеф е да те возят обаче :).

1260 кила е идеално. Аз съм си харесал първите Е30, 4цил е 1050кила, а 6цил само 1080кг. Иначе мисля че са близки Е30 и 944 като технологии, видове окачване и тн, само че Поршето идва готово с повече коне.

1200-1300кила е нормално за FR - не можеш да сравняваш с FF. За сметка на това теглото е добре разпределено и е повече кеф за каране.

Edited by Overdrive