xXx Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 На ей това http://nfs.mobile.bg...6584&f1=details ако не му искаха толкова пари щеше да супер Пак не ми работят никакви бутони мамка му мръснаааааа То за тая кола тея пари са си направо смешни.Колко повече са хвърлени по интериор,екстериор и двигател направо не ми се мисли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 То за тая кола тея пари са си направо смешни.Колко повече са хвърлени по интериор,екстериор и двигател направо не ми се мисли Един от малкото тунинги, които съм виждал в България, който да е направен наистина яко е не селски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Пак не ми работят никакви бутони мамка му мръснаааааа Хак ви е - това е за наказание, щото само ламтите...искам това, искам онова... Майтапа настрана, ама като видите 2 крила (пардон - врати) и забравяте кой пита и за какво се кани да си купува кола ("Това ми е първа кола и е важно да харчи малко(съответно да е малък мотор)...парите не са мои,а баща ми никога няма да ми купи кола със 160 конски сили"). Хондата е хубава, вложено е доста в нея, но не смятам, че е кола за всеки ден - иди на Тунинг шоуто в събота и неделя и ще видиш десетки като нея. Да не забравяме, че е набор 1993 и изглежда така, само защото й е сменена всяка една пластмаса. П.П. И цветът й е избран подходящо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 (edited) Само че това е цялата работа,че ще е с малък двигател и не ми се ще да е някой спънат кон.Аз в момента карам на една Ibiza 2001-2002 година и въпреки,че е 1.4 върви много прилично... Ако става въпрос аз съм карал първата Ibiza 1,2 и също върви прилично - разни голфове3 1,8 моноинж ги точкова наред само дето е 890 кила. Та въпроса с вървенето зависи много и от теглото, а хондата 1,4 е 90коня и си върви стабилно (примерно е по-бърза от BMW 318i 115коня, сигурно и от всякакви VW под 120коня). Асасин - 1.8T e яко, но поддръжката на турбо кола също е "яка" Маслото се сменя по-често, само пълна синтетика, разхода на гориво не е като на 1,6, турбото като се износи (ако не е сменяно преди) се набутваш много сериозно и тн, докато в-тека според мен е по-добре за малка кола - караш под 4000 оборота - градска кола, вдигаш над 4000 - самолет Но щом се иска по-малка мощност отпадат и 2те. Edited May 27, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Хак ви е - това е за наказание, щото само ламтите...искам това, искам онова... Майтапа настрана, ама като видите 2 крила (пардон - врати) и забравяте кой пита и за какво се кани да си купува кола ("Това ми е първа кола и е важно да харчи малко(съответно да е малък мотор)...парите не са мои,а баща ми никога няма да ми купи кола със 160 конски сили"). Хондата е хубава, вложено е доста в нея, но не смятам, че е кола за всеки ден - иди на Тунинг шоуто в събота и неделя и ще видиш десетки като нея. Да не забравяме, че е набор 1993 и изглежда така, само защото й е сменена всяка една пластмаса. П.П. И цветът й е избран подходящо. Аз тая кола си я постнах така между другото не я предлагам на колегата На баща му лошо ще му стане ако му я предложи тая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 и забравяте кой пита и за какво се кани да си купува кола... Абсолютно си прав. Аз примерно бих я отсвирил на секундата само защото е на близо 200,000км ама аз не търся бегачка а такава която да ме вози комфортно и да се занимавам с възможно по-малко неща (ако може и бензин да не сипвам ама няма как) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Хахаха.... да, разбрахме се. Карай си ти сапунерката, аз ще си карам Аудито и всеки е доволен. Факта, че за 3 години цената му е паднала толкова е повече от показателен. Смятай след още 3 на какво ще прилича тая кола... А ако случайно стигне до 300 000 км, иска ми се да я видя... Щото А3-ката е с габарит на 760 ИЛ. Ти сериозно ли ? Вярно 2007-ма е , но по добре ги дай за първоначална за лизинг.... Но всеки с неговия вкус... 2000 -май или 2001-ва беше. Да обобщя моето мнение : Ауди А3 или Сеат Леон , би бил правилния избор. Но цената на А3 също не е много ниска.... Да сериозно. ЧИСТО НОВА кола - НЕ....на 1, 2 години - ДА. Не знам колко струва но до нас спира една страхотна алфа и колкото повече я гледам толкова повече и се кефя. Не съм сигурен дали е абсолютно същата но е нещо подобно: http://www.hosresim.com/data/media/498/Alfa-Romeo-Brera-J5.jpg То май всичките им нови модели са с този фасон. Само нещо цени не мога да намеря в сайта им. Интериора не ме кефи чак толкова много но отвън е страхотна Щи кажем бре. 83 бона топ модела. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ...(ако може и бензин да не сипвам ама няма как) Аз и на по-малко съм доволен. Нали наскоро пак боядисвах колата (след високоскоростен инцидент там, дето сега ще ходя в неделята), та моят човек, дето я боядисва ми я кара готова и лъсната и ме пита "Абе тая кола колко гори, че стрелката на бензиномера пада пред очите ми...". Това с "риъл-тайм" стрелката си го знам - дължи се по-скоро на недотам точно отчитане на уреда/сензора, но често ми се е дощявало харчът в литри да е в едноцифрени стойности на 100 км. Не знам, може и да може - ако съм на прав път, на 5-та и карам постоянно с 90 (поне в мануала така пише), ама пусто не ми стига търпението цели 100 км. да го проверя досега. Не че карам с няк'ви бесни скорости...по-скоро не съм толкова любопитен, че да ме интересува в подробности - знам го само приблизително и ми е достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 (edited) Асасин - 1.8T e яко, но поддръжката на турбо кола също е "яка" Засега ми се разминава с поддръжката, но все пак за мен това е най-добрия двигател за А3 96-01. Аз затова на него му предлагам да си вземе 1.9 TDI. Лошото е, че са рядкост, по-скъпи, и без съмнение на много километри. Chefo, Имах предвид вътре как е. За габаритите са сходни може би. Както и да е... да не спорим шоколадовия сладолед ли е по-вкусен или ваниловия... Edited May 27, 2010 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 И малко извращения, които слава богу, не са още претворени в действителност: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Абе не знам ти каква кола търсиш, но щом ще ти е първа кола предполагам, че още си в тийнейджърската, та ето това ще е перфектно - голям катализатор за мацки, кеф кола за през лятото, има и мощност, ако случайно ти портябва. Лошото е, че е старичка: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11242384484623625&f1=details Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Лошото е, че е старичка:http://nfs.mobile.bg...3625&f1=details Красота! И не е чак толкова старичка, за цената си е перфектна и салонът е много як...стига да не беше нов внос от Италия, че ония си *бали мамата - някои даже и масло не сипват, а двигателят подозрително изглежда току що измит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Значи сега е момента да уточни двуместна или четири местна ( по документи ) кола . Ако говорим за двуместни коли Хонда ЦРХ2 Дел Сол има ги ВТЕК . Пример : http://www.mobile.bg/11274381212166409 . Сещам се , че във форума на хонда се продава такава с турбо на 1 бар около 6000лв и е Първомайска на близо е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Според мен - предлагайте му нещо по-ново и по-стандартно, понеже той сам каза, че баща му няма да му купи кола със 160 коня. Предполагам, че ще хареса (и баща му също) кола между 90-120 коня, с добър външен вид, сравнително нова и икономична. Двете врати не ги виждам като недостатък, особено за първа кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) Абе отидохме на ебати бегачките... На човека баща му вероятно има мерак да му купи А3 1.9ТДИ, а не някоя двуместна японска самолетоносачка П.П. Едни познати тези дни си взеха от предпоследния Ярис за 6К - много готина кола, с добър разход, идеална е за градска, особено ако нямаш собствени доходи. И има от класическото качество на японците, а не турското. Пежата също хич не са лоши, според ме предлагат най-много за парите си. А лафовете за чупливите френски коли май не са много актуални. Edited May 28, 2010 by PlayMate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Значи момчета като фаворит сред всичките коли излезна Ibiza-та.Както казах и на мен много ми се иска кабрио,160 коня,турбо и така нататък...ноо за жалост баща ми не мисли така.Аз едвам го убедих да не купуваме Лада .Така че много ще ми помогнете ако можете да ми дадете някой линк към сайтове различни от СЕАТ фен клуба или уикипедия пък и нови мнения също не са излишни де.Много съм благодарен,че така се отзовахте със съвети и мнения! Може да пращате и на лични кфото ви дойде на акъла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Като е така вземи си някаква за 3000 (около 2000г ибизите май са по толкова), останалите пари си ги пази за като натрупаш малко опит да си вземеш нещо свясно. Не ми се струва разумно такива пари да се наливат в малка икономична количка, после и като е нова година частите ще са а в крайна сметка караш 1,4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) Ако ще е бракуван Фолксваген поне си купи истински Фолксваген, не Сеат.Вземи един по-стар Гуоулф и свиркай.И двете ще са еднакви пръчки ама поне Фолксвагена има по-добър шанс да е по-качествен и по-здрав. Ако ще е японка да е "Мицухоши".Имат хубави моделчета на приемливи цени Edited May 28, 2010 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) Двете врати не ги виждам като недостатък, особено за първа кола. Не мога да разбера защо 2те врати се считат за недостатък от повечето хора? За мен коли с 2(3) врати са безумно по-удони за качване и слизане (поне на шофьора и този до него). Единствения недостатък е ако возиш повече хора и ги оставяш някъде по пътя. Дори лапето ми беше доволно удобно да го слагам отзад в Поло-то. ПС2: Ама новите алфи много хубави да им се не види. Само да им бяха по-нормални цените Edited May 28, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) outdated. deleted by user. Edited June 18, 2013 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Не мога да разбера защо 2те врати се считат за недостатък от повечето хора? Имат си недостатъци...Аз напр. имам кола с 4 врати и друга - с 2. Тази с двете, поради необходимостта от доста повече място при отварянето на вратата, защото е доста по-голяма, винаги ме затруднява при прибирането й в гаража, който всъщност не е никак тесен, но има една бетонна укрепваща колона, която се пада точно на нивото на вратата. По тази причина пасата с 4-те врати мога да го бухна безпроблемно на заден точно за 2 секунди, след което си излизам кат' пич, без значение къде и как съм го спрял в гаража. С форда обаче имам само едно точно определено положение, при което влизайки на заден, приближавам максимално до стената от страната на пътника, за да мога после да отворя моята врата и да изляза. Така понякога трябва да правя 2-3 врътки напред-назад, за да улуча точното положение - доста е досадно. Да оставим настрана, че седалките на спортните двуврати са доста ниски и излизането от колата не винаги е много комфортно, а ако реша да вдигна седалката пък се влошава комфорта и позицията при карането. И както казваш - ако случайно има хора отзад...номерът с бързото слизане на червения светофар е просто невъзможен. Едит: Я, докато съм писал Мобо ме е изпреварил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 (edited) а за задните седалки си представи разтоварването на млада убавица със всичките й крака и други аксесоари от задна седалка на двувратка и от нормална четириврата кола. ми то нищо нема да й видиш и къде ти отива удоволствието, пък и нейното?! Tея убавици се возят на предната седалка.Другите са отзад, които и да са Edited May 28, 2010 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 http://www.dnes.bg/sofia/2010/05/29/samo-za-sedmica-1400-shofiori-v-sofiia-ostavat-bez-knijki.91852 Йеппа 1400 човека за взимане на книжка в София за 1 седмица само от камерата на Орлов мост... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Някой може ли да ми препоръча място, на което качествено и не прекалено скъпо ще ми напълнят климатика на колата ? На едно място до нас ми казаха цена 8лв за 100 милилитра или грама (забравих как беше ) и не знам дали е скъпо или евтино спрямо други места... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Някой може ли да ми препоръча място, на което качествено и не прекалено скъпо ще ми напълнят климатика на колата ? На едно място до нас ми казаха цена 8лв за 100 милилитра или грама (забравих как беше ) и не знам дали е скъпо или евтино спрямо други места... слагай . до нас е 10...а силно подозирам, че има и по-скъпо :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts