DON_CHEFO Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Ако разкарам задната седалка, куките могат ли да ме дупят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 (edited) Е, па на какво основание? Провери в правилника ама да те дупят за махане на седалки?! За махане на колани - може би...ама за седалки. _______________ Махай седалките, след това няма да имаш хващане по улиците http://www.youtube.com/watch?v=jpX8pnlvsoU&feature=related Пак казвам някой ако има който ъпва в нашия тракер да ми пише на ЛС Edited May 4, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Е, па на какво основание? Провери в правилника ама да те дупят за махане на седалки?! За махане на колани - може би...ама за седалки. Аз за тва питам. Щото не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Аз за тва питам. Щото не знам. Няма логика да те дупят... Лично твой си е избора колко седалки ще има в колата ти, щом това не нарушава безопасността и... Предполагам могат да мрънкат ако си махнал седалката пък там се возят хора клечейки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Махай всичко - мокети, тапицерии, седалки, кастофони... Доколкото знам за стъкла от лексан се заяждали, но за седалки не съм чувал. Като те спраткажи, че отиваш да товариш картофи на село Edited May 6, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Снимки от BMW сборЯ http://premiumabto.com/index.php?option=com_content&view=article&id=309:-bmw-2010&catid=35:abto-blog&Itemid=34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Кифлите са закрили яката ти джанта! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Няма по-красиво БМВ от е30. Баси дяволската машина....... (покланящо се човече) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Ако разкарам задната седалка, куките могат ли да ме дупят? Не само ще те дупят, ами и ще те любят страстно! Същото важи и за монтиране на допълнителни седалки (ако МПСто не е заводски предвидено за това). Тази сладка болка с демонтирането на седалки съм я изпитвал лично .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Не само ще те дупят, ами и ще те любят страстно! Същото важи и за монтиране на допълнителни седалки (ако МПСто не е заводски предвидено за това). Тази сладка болка с демонтирането на седалки съм я изпитвал лично .... И аз имам спомен, че един познат го пуснаха по милост........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 (edited) Хареса ми събора тая година, но имаше твъдре много народ, особено семкаджии-разбирачи дето много знаят и се подиграват на всеки... Направих 5-600 снимки и не съм се занимавал да ги обработвам още, ето няколко: Тайм Атак Дрифт Бърнаут Още дрифт Олд скуул Акули Edited May 9, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Тази година пропуснах да отида..., но май ще взема да се зарека да не ходя докато не се оборудвам някоя 28ца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 (edited) Аз се чудя Е28 или 30ка е по-добре... Сега съм се навил за Е30 двоен стоп с 2 врати - 6 цилиндрово 320/323 е само 1080 кила със всичкото му, което ще рече 1000 като се махнат ненужни неща, с плексигласи може и 900 (смятай какво е 900 кила - и със сток мотор ще точкова :ph34r: ) От друга страна Е28 изглежда супер брутално, но с яките мотори са към 1400кг, което ще рече че ти трябва 3.5, ще гори 20 градско и пласмасовите астри ше те късат Edited May 9, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Хъм (изкашляне), колега...говорим за е36 328i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Е36 е прасе(1396kg), но като те кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 (edited) Все пак говорим за всекидневна кола Нека не си фантазирам :) Трябва ми клима, трябва ми борд компютър, ел. пакет, кожичка ако има няма да я върна. Да има място за мен + 1-2 пасажерки + багажа (техният). Та, тия изисквания ги изпълнява животинчето. Поддръжката не е нечовешка, двигателя не е кой-знае-колко рядък, чуплив или скапан. Разход-вървеж така на хартия от приказки ми се вижда добре. Вървержа не е лош. Не, че ако ми изпадне и 323i 170к.с. няма да ми върши пак същата работа при по-нисък разход ама ____________ А за е28 ...еми там ми е душата. Мисля, че бях дал линк към една която се продаваше за под 7000 лв. Това ми е мечтата.е28 535i и Porsche 944 S2 да си имам. За мен няма много съществени събития след тези два модела - може би говоря така, защото не ги притежавам или от малък ги обожавам, но все си мисля, че имам ли тях нищо други не ми трябва. Edited May 9, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 (edited) Според това, което съм чел е най-корав мотора на 325i (М50), държи и на турбиниране със сток железа, а като атмосферен е неразрушим, докато М52 бил с кекави железа... Е28 е добро и спрямо по-съвременни коли. На тайм атак Е28ца с турбо накъса Е39 М5, а Е28цата на Татарев беше наравно с Е36 М3. И аз говоря за всекидневна - мисля по-нататък да си взема Е30, като махна малко тапицерии, целта е да няма климатик, хидравлика, ел стъкла, музика и тн. Edited May 9, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 (edited) Човеко, недей се лишава от климата, нечовешко е (за всеки ден). А на 325i блока е чугунен или нещо такова, а този на 328i и нагоре са алуминиеви сплави и лесно се прецакват - и ний сме чели туй-онуй. Ама аз посмъртно няма да си играя с турбини и т.н. Чиста атмосферка, за турбина 944-ката. Най-богоугодния двигател на Порша някога създаван, прав шестак с трубо Ама стига съм се размечтавал, че ме чака четене ____________________ Поздрав за всички с > http://www.youtube.com/watch?v=ETsXcRpaOEk и както казва човека, който ми я прати "Да ама ние не си купуваме коли за да се запознаваме с мацки, а за да се запознаем с всички гумаджии и бензинаджии в региона". :f1: Edited May 9, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Диана на пазарджишко шосе... Мерси. Днес бях там. Само за инфо ще кажа, че за 16-ки ми взеха 16 лева + 9 лева за монтаж, демонтаж и баланс + ДДС 5 лева = 30 лева и всичко това за има-няма 20-25 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 (edited) X5 M vs. Range Rover Sport Supercharged (510 bhp) http://www.youtube.com/watch?v=0hFTQyKueec&feature=player_embedded#! Втората гонка е показателна, на някой му намазаха една дебеееела филия _______________ За всички фенове на автомобилите, какво значи "пета серия" > http://www.youtube.com/watch?v=gmNbNuY2GIw&feature=player_embedded Edited May 10, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 (edited) на 325i блока е чугунен или нещо такова, а този на 328i и нагоре са алуминиеви сплави и лесно се прецакват - и ний сме чели туй-онуй. Освен никасил вс Чугун 2.5 е с ковани биели, а 2.8 с някакви тънки ментета. Това за турбинирането го казах като сравнение за здравината, щото М50 трае турбиниране както си е, а М52 изкарвал месец-два и идеята ми беше щом трае турбо значи е неразрушим като атмосферен, даже и да си все в "лютеницата" .................. Днес мярнах порше 928 като минавах покрай някаква автокъща след спс преди шел, интересно колко ли ще му искат .................. Забравих да се похваля - на БМВ Събора видях великия тунер Ангел Плексигласа да излиза с 4ма човека от софииска астра (тая беше черна, не оная дето точкова). Мислех да му искам афтограф, но нямах листче Жалко и че ми бяха пълни докрай мемори картите на апарата... Edited May 10, 2010 by Overdrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 (edited) Някой постоянно тренира на кръговото на "Люляка" и на това на Верди. Има едни следи дето и след 2 седмици дъжд не се махат :) Edited May 10, 2010 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Ако разкарам задната седалка, куките могат ли да ме дупят? За свалена седалка нищо не могат да ти кажат. Разбира се тогава повече от двама в колата не трябва да има. В момента повечето коли са с подвижни седалки и с 2-3 движения остават само с двете предни. Никой не може нищо да ти каже, освен ако няма неправилно возещи се в колата пътници. Аз навремето без глоба успях да изкарам повече от 3 години обратната схема - Голфа ми беше 1+1, аз му бях мушнал отзад долна част от задна седалка и возех до 4 човека. Това вече е забранено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 (edited) Аз тука слушах разни "притчи и басни" как ако махнеш примерно на Astra GSI седалките и искат да се заядат с теб веднага пишели. Изменяне на конструкцията пишели. Можело и да има механизъм за лягане или частично махане, но в акта пишели "трайно изменяне на конструкцията", не отговаряла на спецификациите, с които фабрично било МПС-то или нещо от сорта. Така и не намерих къде го пише туй, но въпреки това... едно на ум Edited May 11, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/volvo-se-izloji-na-test-pred-jurnalisti.html :laughing: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts