mobo Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 (edited) outdated. deleted by user. Edited June 17, 2013 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Как се получава този звук при пуснат мигач ? (цък-цък-цък) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Реле предполагам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Някога е било реле. Сега го издава говорител... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) Всички звуци са от говорители в последните поне 10г Edited January 31, 2010 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Всички звуци са от говорители в последните поне 10г Има си специален говорител за цъкането на мигачите??? Бъзикаш се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Що не - малки мембранки колкото щеш...за металните говоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Има си специален говорител за цъкането на мигачите??? Бъзикаш се Не само за мигачите. В новите коли има по над 50 звука - колани, отворени врати и прочие. Мога и снимка да направя тия дни, ако не забравя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 (edited) При мен звуците за колан и мигач идват от едно и също място, някакъв говорител около километража. Всичко друго е от тонколоните на колата. Edited February 1, 2010 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 На старите коли цъка релето. Ако е по-нова колата идва от говорителче. На моята само това е на отделен говорител. Иначе за забравени фарове,забравен колан,отворена врата и куп други глупости идва от тонколоните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Чакам реакции за нанопродуктите. Казвайте как се преставят, че днес смятам да купува - не само за колата. Има ли смисъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ами не вали да го ева...освен малкото каране в оня дъжд, друг не ме е сварвал. Вчера обаче си мих колата на Шел-а - момчето пръска с водоструйката, по едно време я спря и вика - "- Това, предното стъкло какво сте му правили, че така се стичат капките?". Определено има ефект, дори само като лиснеш една чаша вода в спряло състояние - веднага се вижда, а в движение над 70-80 км/ч със сигурност капките се издухват настрани от въздушния поток. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Така или иначе днес ми се отвориха други неща, но след твоя пост вече ми е достатъчно отивам да пазарувам утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ^ Може ли с малко подробности да обясниш за какво точно става въпрос ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 http://bg.percenta.com/nanotechnologija-zape4atka-awtomobilno-staklo.php Ами по-добре направо им чети сайта. Пише им и адреса в Плд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Аз ползвам една вакса на MA*FRA, май не е с нанотехнологий, но добре се стича. Ползва се след миене. Т.е. преди плакнене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 (edited) А само да питам Мидекс, ти каква опаковка си купи или "1.) Салфетки за нанасяне на нанопокритието върху предно стъкло." ? Edited February 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Вече съм забравил какво и къде съм писал за запечатката на стъкло тук във форума, а и не ми се търси из темите. Тъй като по-подробно съм писал във форума на форд, предпочитам в рамките на този пост да обобщя всичко, като копирам постовете от там. - @host, комплекта купих от едно момче от форума на VW (той дистрибутира тези продукти), който ми го носи на определено от мен място. Цената е същата като официалната и пестя единствено куриерското изпращане. Комплектът е същият като този. Достатъчен е за обработване на всичките стъкла. - 10 мл. почистващ препарат. - 10 мл. запечатка - 1 бр. гъбичка - 1 бр. кърпичка Сега - малко копи/пейст от форд-форума: ...Между другото, оная запечатка за стъкло, за която споменах по-предния път на сбирката наистина върши работа. Вчера като си тръгнахме от ЕКО-то нали току що беше заваляло... Качвам се на колата и тръгвам надясно по "Ал.Стамболийски" за към новия надлез и сточна гара. Пред мен беше колегата с БМВ-то и чуждия номер (така и не видях кой се качи в него, но той си знае)...та...карам си аз с около 60-70 км/ч, дъждът вали, а по стъклото ми капките се плъзгат като олио по тефлонов тиган. Като намалих на светофара пак се плъзгаха, но по-бавно....после пак позасилих умишлено някъде до към 80-90+ и наистина нямаше грам капка на стъклото ми, а определено валеше. Не вярвах на рекламата на препарата, че над 80 км/ч нямало нужда от чистачки, докато снощи не го видях наяве...евала, казват, че държало около година, което ми се струва пресилено, но дори 3 месеца да задържи пак си е супер.... .......Абе не знам чии разработки са и аз също не вярвам на много неща, дето ги рекламират, но тъй като съм си любопитен по природа и когато мога да си го позволя - пробвам всичко дето ми се е видяло интересно...нови технологии, препарати, коли, жени... В случая бях скептичен, но се изненадах в неделя вечерта. Сега остава да случа следващ по-силен дъжд и да съм извън града, където мога да карам по-бързо, понеже при силен дъжд и 30-40 км/ч не ми се вярва да има ефект. Освен това трайността на покритието също не е без значение..... И няколко клипа, показващи действието на препарата върху стъкло, както и неговите разновидности за различни други повърхности: Само да добавя, че ако някой го взима против запотяване на стъклата, по-добре да се откаже - не е предназначено за тази цел. Имат някаква разновидност специално против запотяване, но не съм взимал от нея и нямам впечатления. Освен това преди нанасянето на запечатката е важно стъклото да бъде почистено изключително добре, тъй като ако оставите някакво петно от размазана мушица например и след това го запечатате...сещате се, че ще си го гледате дълго време. Именно затова взех комплекта с почистващия препарат, тъй като при нанасянето му той прави някакъв непрозрачен бял слой, който лесно се отмива само с вода, но явно е силно почистващо, като премахва мазнини и др. по-упорити замърсявания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 (edited) 10х _______________ Влюбих се > http://www.demon-tweeks.co.uk/products/ProductDetail.asp?cls=MSPORT&pcode=OMPIC/78437LBR А btw на Алгерсуари модела го няма в на OMP каталога. Или поне аз не го намирам. _______________ Намерих ги > http://www.demon-tweeks.co.uk/products/ProductDetail.asp?cls=MSPORT&pcode=OMPIC/78337BLK Ех, толкова пари... Edited February 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 По-ужасно нещо от черна кола няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Мда, НИКОГА ВЕЧЕ черна кола! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Защо така сте се настроили срещо черното Черна жена ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Така, сайта на компанията за нанопродукти не е актуален и вече няма магазин на Люлебургас 39 - днес цялата улица минах (да не е сбъркан номера) няма такова нещо в момента там. Та с поръчка през сайта им или от някъде другаде ще да става номера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Ай сиктир! Сигурен ли си че си бил където трябва? Да не е бил в някой вход или нещо такова? Аз точно се гласях да купувам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 (edited) Ами обходих ЦЯЛАТА улица. На номер 36 (горе съм объркал цифрата) има кооперация като на партера й има магазин за хранителни добавки. Не видях на звънците да има обозначение Percenta или там нещо сходно. Не знам. Писах им през сайта им да видим какво ще ми рекат. _____________________ btw @Midex вземи ги подпитай за процент тия пичово, до тук 3ма шарани си ни зарибил (мен, Дедомраз и Раптор ). Edited February 4, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts