Midex Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Т.е. едно голямо нищо ни каза освен това което вече знаехме, че и си с V-мотор. А на тоз стенд мап ли си й правил или? Що бе, виждал съм съвсем различни графики на V-мотори, дори и конкретно на V6, а тази напълно ме припокрива и с конете, и с Nm-те, разбира се със съответните паралелно намалени цифри. Не съм й правил нищо, просто още когато я взех преди 5 години реших да видя моментното й състояние. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Ок, явно е мноого близко покриването. Аз по принцип казвах, че повечето V-образни са си такъв тип плавна крива - поне аз все такива съм виждал, атмосферки. А на другия като твоя имаш ли я да видим? Щото не е нормално да има големи разлики. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Че това си е от Маднес Моторспорт. Трябва да питам пак...ама или беше за проверка на заводските данни, или имаше много леко пипане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Да, на Маднес е. @host, няма какво да давам - напиши в гугъл v6 dyno graph и ще видиш доста разлики (гледай атмосферките). Търсих си моята графика, но явно я нямам на лаптопа, а само на настолния, но иначе моята крива на конете след максимума е по-скоро такава - бая време след 5.6к върви само надясно като падаше само с 3-4 коня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 (edited) Карам си аз по павета, чувам някав странен звука, спирам гледам отзад в дясно RFT-то долу... Викам чакай само да завия на бул. Свобода и да свалям джантата... Само завих и чух "дзъъън" >>> https://plus.google.com/105643993251313802283/posts/EAoccKqA77L Edited June 2, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Много кекава тая джанта бе...умора на материала ли, що ли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 (edited) Как така откъртваш такова парче? Или е имало яко заварка за да стане, или си супер късметлия с дупките А и защо ми се струва, че малко борда на гумата е заминал? Edited June 2, 2014 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Дам, тъпия тъптатолк ми изтри 1/2 мнение. Та явно преди да чуя (щото си карам на дигнати джамове), съм си минал има няма целия В. Априлов с скорост около 40км/ч ... и познай RFTто тотално спаднало по какво се е търкаляло... по усиления борд. А отзад камбъра ми е над 2 градуса, и тая джанта имаше точно на това място заварка ... и те така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Изпаднаха ми едни гуменетки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Ти не караше ли на 16 цола? Turn off this option! Lenovo A5500-H Turn off this option! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 ТОЗИ ТАПАТАЛККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Ти не караше ли на 16 цола? Turn off this option! Lenovo A5500-H Turn off this option! 2 И аз съм останал с това впечатление, а и май не съм мяркал в темата с хвалбите да е преминал на по-голям цолаж... ТОЗИ ТАПАТАЛККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККК Много пъти сме коментирали, че никого не го кой с какъв телефон си бил написал поста и с любезното съдействие на кой поред тъп талк е станало това и поради тази причина всички тези празни добавки винаги съм ги класифицирал като ...и понеже в този форум спамът е забранен с правило, чудя се дали да не слагам всеки с тъп талк на по седмица мод-режим, докато не си махне тъпата функция, която знам че не е никакъв проблем да се махне, но продължавам да се изумявам защо хората не го правят, а продължават да се правят на разсеяни ; могат да прекарват часове във фейса, по форумите или пък да играят игри, но не могат да отделят и минутка, за да стигнат до опцията за изключване на добавянето ; от тук си вадя извода, че просто им липсва добро желание, което вече не ме изумява толкова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Maшината не беше моя от която съм писал ве ... не ми се бърникаше из настройките. Споко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Аз съм си спокоен, ама от време на време и аз имам нужда от малко свободни разсъждения...няма само на дедо дългите постове да четете я... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Както Ванката сподели преди време: ползвайъе си темата за мобилни телефони на форума, повече от достатъчна е. Аз нея ползвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 ...и понеже в този форум спамът е забранен с правило, чудя се дали да не слагам всеки с тъп талк на по седмица мод-режим, докато не си махне тъпата функция, която знам че не е никакъв проблем да се махне, но продължавам да се изумявам защо хората не го правят, а продължават да се правят на разсеяни следователно БАН и да закриваме фоума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 дали да не слагам всеки с тъп талк на по седмица мод-режим, докато не си махне тъпата функция, която знам че не е никакъв проблем да се махне добра идея! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 добра идея! Карай бе, щом вече почнаха да пускат рапорти, че сме комплексари, значи сигурно е от това... ---------------------------------- Не знам за вас, но откакто хвърлям по някой поглед на американския Top Gear, клоунадите на Джеръми Кларксън дори почват да ми се виждат забавни. П.П. Ония просто прекаляват с нелепиците... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 (edited) Карай бе, щом вече почнаха да пускат рапорти, че сме комплексари, значи сигурно е от това... Казват че им завиждаме за телефоните ли? п.с.: една тема от ФВ форума за Туарег на газ: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=420446 Edited June 8, 2014 by Gerasim Panteleev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Много се смях с темата за туарега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Американският ТГ е 3485894385 пъти по-добър в момента. Не знам ко говориш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) И двата не са кой знае какво, но американския е малко по-свеж за мен. Има серийки дето тотално не стават, но TG Uk не е имало интересна серия скоро. Предпочита да си гледан Drive (youtube) или Motortrend, и The Smoking Tyre примерно. Edited June 9, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 В тая тема за Таурега що глупости за изписали на едно място. Щяли да се скапят буталата от газта, другия всяка година дискове щял да сменя, на 6 месеца накладки, разчети по месеци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Много сметки много нещо, все едно по 100 хил. На година ще се кара с него. ГоУеми сме разбирачи.... Хората карат на метан по 300 хил. И нищо няма на колата, тоз за газта се хваща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 (edited) Е, ти все едно падаш от небето. Във всеки автомобилен форум има по 2-3 "капацитета", на които само стига да им четеш мненията и ще ти е весел денят. На мен ми хареса как газта не се разпределяла правилно и имало различно топлинно натоварване на буталата Edited June 9, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts