chistacha Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Усещам как накрая ще има Самтаймс люн.... Залагам на Самтаймс уин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Дано не съм лош пророк, но да видим кой пръв няма да запали хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Дано не съм лош пророк, но да видим кой пръв няма да запали хахахаха хахахаха - ти, щото си нямаш таква макина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Видене моето еку е идиотоустойчиво Намерих си схемата как се вързва от 3 пиновия към 16 пинов.От някъв английски форум на акорд Мислех да сменям кабелите,но врътката е прекалено голяма.Ще си намеря една обд2 букса от няква морга и с 4 жици вързвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Не, че нещо, но защо му е на човек такава макина, ако колата му работи и не създава проблеми? Ако има нещо, което дразни в работата на колата и се чувствате способни да го диагностицирате - няма лошо, но само да си ровичкате... По-добре една скара, един врат, едно вино или една бира и времето е запълнено Бах маа му... От 10ч. си мисля за скара Дет викат старите майстори: "Нещо, което работи, не се пипа!" @kotora - внимавай какво правиш с кабелажа и го прави на разкачен акумулатор, че да няма после: "Що не пали, к'во изпуши..."! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Лъки, остави ги бе брат, аз на ЛЮН залагам, дано греша.. Това като оная приказка за овчаря и бомбата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Видене моето еку е идиотоустойчиво Намерих си схемата как се вързва от 3 пиновия към 16 пинов.От някъв английски форум на акорд Мислех да сменям кабелите,но врътката е прекалено голяма.Ще си намеря една обд2 букса от няква морга и с 4 жици вързвам Которе, ти не си добре, приятелю. Ще си прецакаш колата, заради някаква евтина китайска джаджа, която да ти показва няколко идиотски параметъра на телефона. WTF???!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Няма как да се прецака колата по този начин Но европа винаги е била назад в УСА от 96та имат обд2 тука от 2000+... Както и да е китайците ми отговориха та остава само един адаптер Чистачо предполагам,че другата седмица към края ще пристигне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Няма как да се прецака колата по този начин Tъй де, тъй де - ке видим.... Га даде на старта error404.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Tъй де, тъй де - ке видим.... Га даде на старта error404.... Това какво ще е - engine not found? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Сигурно Остава само един вариант и той е инфоборд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 От години знам, че трябва да си купя комплект "гедоре" ... и днес претърпях най-големият си личен провал ... опита се да сваля дроселовата клапа + стъпковия мотор (за празех ход) и да ги изчистя ... разглобявах, разглобявах ... накрая стигнах до две гайки 10-ки ... пъхнати към 3-5см навътре в дросела ... и до там ... срам, срам, срам ... няма да казва каква гянс успях да почистя само от външната част на клапата (и като я отворих, де) ... не е истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Като си тръгнал, почисти и картерните газове, че оттам едната част минава през стъпковия и дросела и ги прави на нищо. Няма да ти казвам как от замръзнал запушен отдушник на картерните, ми бликна масло от щеката по-миналата зима, при -25 градуса. Беше сууупер яко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Вече е сменен целия клапан за картерните газове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 (edited) Няма такива кретени, да дърпат колата с градския транспорт http://www.youtube.com/watch?v=y1cG3xOlMYU#t=47 Edited February 26, 2014 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 От години знам, че трябва да си купя комплект "гедоре" ... и днес претърпях най-големият си личен провал ... опита се да сваля дроселовата клапа + стъпковия мотор (за празех ход) и да ги изчистя ... разглобявах, разглобявах ... накрая стигнах до две гайки 10-ки ... пъхнати към 3-5см навътре в дросела ... и до там ... срам, срам, срам ... няма да казва каква гянс успях да почистя само от външната част на клапата (и като я отворих, де) ... не е истина. Ама не се срамувай, Коста, в тоя дарак гайките са ти последната грижа ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Ммм..... Оооуууууу..... Кееееееей..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Има ли в Пловдив някой който затъмнява джамове но да го прави качествено ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Има ли в Пловдив някой който затъмнява джамове но да го прави качествено ? За Пловдив не знам, но в Асеновград имам един колега, който затъмнява стъкла - работи много добре и с качествено фолио. Ако искаш мога да те изпратя при него, ама трябва да почерпиш иначе - няма.Щото аз те пращам при човек откогото ще останеш доволен...както си решиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 За Пловдив не знам, но в Асеновград имам един колега, който затъмнява стъкла - работи много добре и с качествено фолио. Ако искаш мога да те изпратя при него, ама трябва да почерпиш иначе - няма.Щото аз те пращам при човек откогото ще останеш доволен...както си решиш. Т.е. трябва да си плати 2 пъти за услугата? Едва ли ще му я свършат безплатно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Нещо ме кара да си мисля, че тя се шегуваше...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Съфорумци, пиша много рядко тук и затова ползвам профила на жена ми. Разбира се, че се шегувам! Колкото до netrootbg той винаги си е кисел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Можеш ли да споделиш приблизителни цени на твоя човек или сайт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Когато си затъмнявах моите стъкла ги затъмнявах при хххх (забравих му името, но ще проверя) срещу стадион "Ботев". Човекът се занимава(ше) професионално само с това и имаше всякакви разновидности - от 3М и LLumar избрах второто и крайният резултат беше перфектен, въпреки задачата с "повишена трудност" на специфичното ми задно стъкло - 5 години нищо не е мръднало на нито едно от стъклата и пропускливостта отвътре си е същата както в момента на поставянето, въпреки че колата съм я пекъл по цяло лято на силното слънце без да е влизала в никакъв гараж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Гугъл стрийт вю линк, моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts