RaptoR Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Има RANDOM брой магазини и RANDOM брой места, където може да се намери багажник за колата ти. Но със сигурост ако напишеш модела + багажник в Гугъл, ще ти излезнат максимум RANDOM резултати на RANDOM места за покупката на RANDOM такива багажници... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 (edited) Ами не баш така както ти си мислиш.В повечето случаи като напиша в гугъл,си мисли,че става въпрос за CRV.В повечето случаи ми излизат резултати за кола със спойлер и релси... Та така.Туле за сега само намерих. Edited January 9, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Спора е епичен , пропуснал съм момента от 2009-та със снимките , още не мога да повярвам И двамата цепите мрака Снимки? Къде са снимките? Аз съм го изпуснал това? Ами не баш така както ти си мислиш.В повечето случаи като напиша в гугъл,си мисли,че става въпрос за CRV.В повечето случаи ми излизат резултати за кола със спойлер и релси... Та така.Туле за сега само намерих. Какъв багажник търсиш? За ски, за колело? Или тип "турски гастарбайтер"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Снимки? Къде са снимките? Аз съм го изпуснал това? Човече, ти си уникален заплес, честно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Карай. Кажи къде да гледам снимките, че съм изтървал сеир Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 На предишната страница има един осторумен пост от старец с гиф с плескащи се старци. Над него има пост на мобо с линкове към Началото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 (edited) Прегледах първите 2 страници - не видях снимки А ме мързи да чета от 2009-та досега наред всичко... А сърдитите старчета ги видях и се сетих, че филма беше добър, но вие се стараете да го претворите наяве Edited January 9, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Ама ти си верно уникален случай. Да дойда ли да ти ги отворя снимките у вас? уффф. почнах с това. нататък чети и ще стигнеш до този уж-изчерпателен отговор на раптора с някакви негови схеми и тълкувания. специално за един иначе много внимателен и добронамерен шофьор, но пък някак си все пропускащ неудобни части от текст, добавям цитат с извинението: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Аaaaa видях ги. Ми кажи че са на втория от 2та линка де, какво ме мъчиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Какъв багажник търсиш? За ски, за колело? Или тип "турски гастарбайтер"? Най-евтиният,който намерих е 180 лева.Ще се ползва за местене на гардероб,матрак и 1-2 дивана ,и едно легло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 (edited) Много се смях с една обява сега http://www.cars.bg/c550877 6 монитора, вътре пише казакстан до лоста Поне е 90 коня (малък данък) Дизел. Edited January 10, 2014 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Понеже мнооого ме мързи да търся в темата ... какво тряваше да гледам като си поръчвам LED крушки? Бяхте писали, че за да светят силно се гледаше там някакво означени какъв им е типа на диодите или нещо такова!?Трябват ми за светлините за заден ход, че ми писна да се пуля като бухал в тъмното като давам назад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Понеже мнооого ме мързи да търся в темата ... какво тряваше да гледам като си поръчвам LED крушки? Бяхте писали, че за да светят силно се гледаше там някакво означени какъв им е типа на диодите или нещо такова!? Трябват ми за светлините за заден ход, че ми писна да се пуля като бухал в тъмното като давам назад. Търси CREE (R2, Q3, Q5 или T6)....аз съм с Q5 на задните, разликата с обичайните крушки е осезаема (със затъмнено задно стъкло съм). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Мале във каква мъгла попаднах одеве Не можеше да се види на 5 метра.И като излезнах на подбалкансия нямаше грам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) Търси CREE (R2, Q3, Q5 или T6)....аз съм с Q5 на задните, разликата с обичайните крушки е осезаема (със затъмнено задно стъкло съм). Тея как ти изглеждат: http://www.ebay.co.uk/itm/2x-7W-CREE-Chip-R5-LED-Car-Reverse-Back-Up-Light-Bulbs-Lamp-1156-Ba15s-White-12V-/271286574858?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f29f09f0a http://www.ebay.co.uk/itm/1156-BA15S-10W-CREE-R5-12-5050-SMD-LED-Turn-Signal-Bulb-Reverse-Backup-Light-/200968322628?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ecaa53e44 Щото моята е изгоряла и трябва да я сменям, че нищо се не види отзад, освен ако не натисна спирачките. Много е гадно. Даже мисля да сложа и една на стопа за мъгла, защото при мен е само една ламБата за заден ход, и като карам назад да пускам и него. Нищо, че е червено, поне ще е осветено. Edited January 11, 2014 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 R5 също става, но при CREE вариантите обаче има една особеност - както си забелязал на онази от първия линк диодът е само един и свети насочено, което означава, че ако тялото на осветлението ти за заден ход не е хомогенно, а е няк'во подобно както е на моята, може и да не ти хареса. Имам предвид, че при мен са оставили по 3 ленти и ако сложиш единичен CREE...ще свети основно през средната лента (намерих тука една стара снимка, още когато бях купил колата, за да се ориентираш за какви "ленти" говоря): Ако е нещо подобно, трябва ти някаква като тази от втория линк - само провери преди това размерите, защото може да не се побере заради дължината. И не бързай да взимаш за стопа, тъй като са достатъчно силни и реално може да нямаш необходимост да пускаш каквото и да е друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Това е снимка от балканското скривалище на Пламен! Веднага да се направи анализ и да го спипаме най-после къде се крие цяло лято! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Почти позна...с има-няма 50 километра разлика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 R5 също става, но при CREE вариантите обаче има една особеност - както си забелязал на онази от първия линк диодът е само един и свети насочено, което означава, че ако тялото на осветлението ти за заден ход не е хомогенно, а е няк'во подобно както е на моята, може и да не ти хареса. Имам предвид, че при мен са оставили по 3 ленти и ако сложиш единичен CREE...ще свети основно през средната лента (намерих тука една стара снимка, още когато бях купил колата, за да се ориентираш за какви "ленти" говоря): P При мен е само това. Все си мисля, че дори и насочена, ще има разсейки достатъчно, за да освети назад. А ако сложа и на стопа такова, би трябвало да се получи добро осветяване. Довечера, ако ми остане време, ще премеря с какво разстояние разполагам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Моята свети доволно като включа назад. Не знам дали е сменяна но осветява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) Аз нз как са го измислили това при е36 ... беличките от към номера и двете светят като включиш задна ама вижте колко са високо... нз... моите крушки са нови, бая силно светят ама пак нулев ефект. Ясно, че тва не е фар с регфлектор ама мисля, че има какво да се желае. Тия дни като оправя калник, мигача и фара ще се занимая с тия ледчета - ако ги има на нормални цени у БГ, инак след 40 дена от китайско. ______________________Чистач, свали го това тяло щом е само и му изчисти рефлектора вътре. С препарат за стъкла и съвсем внимателно. Може до към 30% по силно да почне да свети. Аз като си изчистих късите и дългите е ефекта уникално светене с осрам най-брейкър. точно както е снимал този пич. Чисто изглежда като го гледаш, отразява ... минаваш с клечка за уши или домакинска хартия ... и о чудо ... излиза идеално черна мръсотия. Гледаш после чистия рефлектор... ебати изглежда съвсем малко по-добре от преди ... качваш на колата ... и "батееее как светииии" Аз ползвам само Clin на Хенкел... уникален е за стъкла, дисплеи и явно за фарове Edited January 11, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 ...ако ги има на нормални цени у БГ, инак след 40 дена от китайско. Подозирам, че накрая пак ще опреш до китайците, понеже повечето от наш'те нямат насищане - то бива надценка, ама да купуваш на едро от китайците крушки за по 5- лева парчето и после да го препродаваш за 40+ лева, на това не знам какво му се вика. ...и забележи, че в случая даже става дума за най-слабите 5-ватови крушки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Аз трябва да ида и на реглаж на фаровете,че на 0(най-горната) позиция светя в очите на хората,но пък иначе дългите на тази позиция осветяват много През повечето време карам на 3та позиция,но пък тогава като мина на дълги и са ми забити в земята та общо взето няма оправия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Фаровете трябва по принцип да са тия ок на най-горна. За да може като качиш хора и задницата легне и ги вдигне още да може с следващите понижаващи позиции да ги вкараш в ред. Аз поне така процедирам и никога, никой не ми светка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts