Jump to content
BulForum.com

izpolzvate li DC++

tosho_

izpolzvate li dc++  

56 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Според мен KaZaa е по-лоша. За мен тоя p2p клиент е най-добрия, но засега потребителите не са толкова колкото на КаЗаа. Даже бих се радвал да има хъб на варез.ру, но сега като се добавиха хардове не е толкова важно ..

Аз го използвам, много е полезно наистина , само че не мога да се конектна към някой бърз сервер-кажете някой де моля Ви.Хъб-а на варезБГ не ма пуска уж сам дал сичко както трябва там над 1 слот, над 1 гб шеринг,вразката и на 2те сам пробвал щот сам с файер уал :)

Аве на скоро не сам се конектвал-кажи някой сервер да се намериме.

Kazaa не я ползвам

warezbg.com - но напоследък не мога да отворя дори сайта warezbg.com така че може би затова не го отваря

dc.data.bg - на датата

dc.bol.bg - ми на бол.бг на кое може ..

имаше и поне още един но не мога да се сетя

• 1 month later...
Аз го използвам, много е полезно наистина , само че не мога да се конектна към някой бърз сервер-кажете някой де моля Ви.Хъб-а на варезБГ не ма пуска уж сам дал сичко както трябва там над 1 слот, над 1 гб шеринг,вразката и на 2те сам пробвал щот сам с файер уал  :)

Аве на скоро не сам се конектвал-кажи някой сервер да се намериме.

Kazaa не я ползвам

Как да отворя още 1 слот :confused Това порт ли е? Не виждам никъде такава настройка :pirate (DC++)Help!!!

Хъб-а на варезБГ не ма пуска уж сам дал сичко както трябва там над 1 слот, над 1 гб шеринг,вразката и на 2те сам пробвал щот сам с файер уал  :)

че от кога можем да отваряме варезБГ.цом ? :)

че от кога можем да отваряме варезБГ.цом ? :)

При мен закова от раз:(dchub://warezbg.com:411) 1слот,11GB Shared и

DC++0.401.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...