|HOODLUM|1912 Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Дано изровите нещичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 WOW!!! 1-во за коя версия ти трябва? 2-ро не ти трябват никакви книги за САП. Трябват ти видеоуроците от сайта на CSI, и разбира се идея за това как работи метода на крайните елементи. Мога да ти препоръчам туториалите, които идват към всяка една версия след 7 натататък и рабира се хелпа. Останалото е практика и четене. Инак се продава във ВИАС една книжка на български с автор Любомир Динев( асистент във виас), която малко или много също може да използваш като някаква начална база. Мисля струваше около 5 лв-нищо работа. Ако нямаш път към София може аз да ти я купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|HOODLUM|1912 Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 В момента имам инсталиирани 8 и 11 версия на sap2000.Книжката от УАСГ съм си я купил ама за начинаещ като мен не върши много работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 В момента имам инсталиирани 8 и 11 версия на sap2000.Книжката от УАСГ съм си я купил ама за начинаещ като мен не върши много работа. 11 версия дава някакви безумия! съветвам те да не я ползваш. 8.42 е малко дъртичка вече. Ако няма да смяташ мостове, подвижни товари, предварително напрягане или пространствени конструкции, ще ти върши работа. Аз лично имам 10-тката и 7.42. Като ми трябва нещо просто го решавам с 7-цата, сложните неща си ги правя на 10-тката. За новак ти пропоръчвам да свалиш, изледаш и направиш Watch and Learn сериите От това ще свикнеш с интерфейса. Останалото е яко четене на help-a и пробване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.