Jump to content
BulForum.com

Продавам компютър

Recommended Posts

Хора продавам компютъра си заедно с монитора ето и конфигураций

Компютъра:

* CASE: MIDDLE TOWER ATX 400W

* CPU: ATHLON64 2.6 Ghz Clock

* RAM: 1.25 gb DDR 1

* VGA: Nvidia GF 2 64 vvideo

* FDD: 3.5” 1.44MB

* HDD: 250GB Pata /7200/16MB

Ето и монитора:

Samsung SyncMaster 940BF====>Истинска красота е:15928526ll4.jpg

Размер : 19" Разрешаваща способност : 1280 x 1024 / 75 Hz; Стъпка :0. 294 mm; Яркост : 300 cd/m2; Контраст : 700:1; InterfaceDVI, VGA (HD-15); Power Consumption Operational :38 Watt; Dimensions (WxDxH):...

Всичко общо е :1050 лева

П.С-Компютъра има TVtuner(вградена телевизия)

Монитора е в перфектно състояние и много добре запазен

Само монитора не се продава отделно.Компютъра отделно е 600 лева

Искам да знаете че съм говорил лично с човек(отговорник)за техномаркет европа и ми каза че това е най добрата цена за тази конфигурация и то само заради телевизора

Ако някой изяви желание моля да ми пише в skype:strann7a

или по лс

Моля не спамете това е сериозна тема

Поздрави,nosla

П.С-освен компютъра че има вградена телевизия също така има и дистанционно към него и то играе роля на мишка

EDIT:Моля ви помогнете да си продам компютъра

Братче по скупо и в магазина няма за 1000 лева самолет ще со зема а и моя PC с си4ко маси столове и т.н. ми доиде тея пари и е 2 по як от тва нещо не се излагаи :sick :allien

Хаха хубаво ако няма да го купуваш недей пиши и мога да ти кажа че от там ти където викаш че си го купил(фирма или сглобен)питай с тая конфигурация и с тоя монитор колко ще ти излезне и тогава знай

@nosla, с риск да си издействам warn ще те кажа, че си доста далеч от истината ;)

с такива цени тая конфигурация ще си остане вечно твоя.

провери цените на частите в някоя фирма и изчисли колко се получава една нова конфигурация.

пич монитора ся в техномаркет е на акция ако не се лажа и струва 369 лв не сам сигурен дали беше толкова но е около тия пари и искаш да измамиш някои мн яко и не стига 4е е клок нали знаеш че има риск за даното и процесора :)

Не няма защото ми е клокнат от както е купен и върви перфектно :)

ти колко пари му даваш като разбираш :)

пич монитора ся в техномаркет е на акция ако не се лажа и струва 369 лв не сам сигурен дали беше толкова но е около тия пари и искаш да измамиш някои мн яко и не стига 4е е клок нали знаеш че има риск за даното и процесора :)

грешиш - http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09019509

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...