Jump to content
BulForum.com

Според вас съществуват ли извънземни?

assi

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Към curidge:

Навремето четох Махабхарата (индийски епос) на руски език. Там имаше следното описание, цитирам по памет, че не ми е под ръка:

"И той вдигна своя лък и изпрати сребърна стрела високо в небето.Тя се спусна над вражеската войска край морето и избухна ослепителен блясък, небето почервеня" и т.н..

Оцелелите от вражеската войска влизат в морето и се измиват обилно с вода.

Който е ходил в казарма знае, че така се процедира след атака с ядрено оръжие. Този епос е бил писан около 14 века преди Христа. Как са успели хората тогава да видят и да опишат достоверно според техните разбирания такова явление?

Много се интересувам от древна история и от такива теми.

SETI@home

ei tuka ima vsi4ko

A we to dobre e zamisleno Seti@home oba4e samo si pomisli 4e towa izobshto moje da ne e towa za koeto go opisvat, a prosto nqkoi da e izmislil na4in za izpolzwane na procestorno vreme bezplatno, ili pak oshte po lisho utility za sybirane na informaciq ot mashinite ? Taka 4e moqt savet e ne si installvaite podobni shitZz

ами ако не са лъжа с подобна програма откриха структурата на човешкия ген(май така беше:))

curidge: много си писал бе :) мраза да чета такива дълги текстове.Тва ще го прочета по късно като ми се чете :Р

Сега да ви светна малко. :)

Колкото и да се дискутира този въпрос,колкото и изследвания

да се правят,истината никога няма да излезе! Защо ли?

Ами защото хората представляват генетично моделирана

храна за същества,които нашето съзнание въобще не може

да си представи.Те се хранят с информацията която събира

нашият мозък./Затова блондинките са на изчезване/ Торят ни,

поят ни,осигуряват ни вегетационна среда.После разбира се

ни обират и консумират./Божичко,какво ли си мислят гергьовските

агнета/ Стремим се към познания,узряваме и после...... "гът" - идва

новата култура! Може да си хвърчим из Вселената и да си мислим

какво ли не,но никога няма да стигнем до тях!/Дано да не ми се вързвате/ :allien

ПС

Давай curidge още информация!

sasquatch, аз по едно време се мъчех да почета малко Кастанеда, но нещо не ми се понтрави. Явно съм още не съм дорасъл за него. Иначе би ми било интересно да чуя/прочета една теория за изчезването на Толтеките.

Струва си да се прочете Кастанеда ;), най-малкото за да се види, че Толтеките не са изчезнали съвсем, особено техните практики и философии ;)

Ще си позволя да цитирам от едно мое списание:

"Кои сме ние? Откъде сме дошли? Накъде вървим? Вярващите намират лесно отговор на подобни въпроси: всичко на земята е Божие дело. Всеизвестният специалист по "загадките" Ерих фон Деникен е убеден, че в развитието на нашата цивилизация имат намеса не един, ами много "богове". За боговете, "дошли от небето", се разказва в легендите на всички народи

В праисторията на Земята може би са съществували повече развити цивилизации, а не само тези, които призната съвременната наука. За това говорят различни находки като радиоактивните руини, открити в индийската джунгла, урановата мина отпреди стотици хиляди години в Африка, отпечатъци от обувки отпреди милиони години и какво ли още не. Днес, когато ние самите достигаме високо техническо равнище, започваме да виждаме много неща от миналото на нашата планета под дръг ъгъл, да възприемаме и тълкуваме по нов начин митовете и легендите. Много учени дори допускат, че митовете описват действителността, неща, които нашите прадеди са видели с очите си. Най-древната известна цивилизация са създали шумерите в Месопотамия, между реките Тигър и Ефрат. Там, където вероятно се е намирал Библейския Рай. Археологически проучвания обаче показват, че те са се появили на това място изведнъж и веднага създали високоразвитата цивилизация. Никой незнае откъде са дошли, къде се е развивала преди товя тяхната култура. Но техните знания, вяра и история оказват огромно влияние върху човечеството чак до наши дни. Би могло да се каже, че тяхната цивилизация е люлка на цялата човешка цивилизация. Всичко, което знаем за тях, е записано върху глинените плочи с клинообразно писмо. Сподер шумерите преди хиляди години в Месопотамия са живели "богове" Това, което се е запазило за тях, ни дава основания да предположим, че се дошли от Космоса. Един от тях много приличат на нас, хората, други били гиганти,а имало и такива, които постоянно носели скафандри - очевидно нашата атмосфера не им е понасяла. Именно тези "богове" дошли от небето, твърдят шумерите, са им дали всички знания и умения. Според много изследователи боговете на по-късните цивилизации са произлезли от шумерските богове. Никой незнае колко дълго е просъществувала тази страна. Всички данни за ния са от времето преди Потопа. Според написаното върху глинените плочки преди много хилядолетия в района на Персийския залив се приземила експедиция от Космоса. Боговете, дошли от звездите, били гиганти. Те създали с прадедите на шумерите свое потомство и се върнали обратно на звездите. Шумерските текстове ясно говорят, че хората са ги видели с очите си, че те са ги научили на писмо, как да добиват метали, да отглеждат ечемик. В Библията пише, че първият човек, сътворен в Рая, бил Адам. От неговото ребро е създадена жената, Ева. Но пак там е записано и това, че първият човек е създаден "от праха на земята", от глина. Американски биолози, търсещи най-простото вещество, което не се разваля и от което може да се произведе храна за оплодените "ин витро" яйцеклетки, с изненада са установили, че най-подходяща е сместа, съдържаща съставки, характерни за обикновената глина. Възможно ли е древните текстове да ни разкриват, че хората са възникнали чрез генетични промени в древна лаборатория ? Апостол Тома, когато говори за Адам, използва на старогръцки израза "Adamas", което означава "непобедими". С кого е трябвало да воюва Адам и от кого е трябвало да бъде победен, щом като, както пише Библията, е първият човек на Земята? Според много шумерски текстове хората били сътворени като черноработници за една от чуждите раси. За да се трудят по-ефективно и да ръководят останалите земляни, на някой от тях "боговете" предали определени познания. Нека припомним някой от тях Шумерите разделят окръжността на 360 градуса, измерват времето със секунди, минути, часове, дни, години и по-дълги периоди - "сос", единица за време, която включва 60 години по 360 дни, и "сар", който се състои от 3600 години Още преди 6000 години шумерите знаели, че Земята с върти около Слънцето, че в Слънчевата система има 9 планети. Познавали са Плутон, планетата, която астролозите откриват едва през 1931г. Споменават и десета планета, наречена Нимиру или Мардук, от която били дошли "боговете", създатели на човешката раса. Те смятали, че орбитата на Мардук е издължена елипса, планетата се появявала близо до Слънцето на всеки 3600 годин, на всеки сар. Археолозите смятат, че шумерите грешат, като твърдят, че годината има 360 дни. За тях обаче периодът от 360 дни не означавал земната година, а продължителността на дена на планетата Мардук, чието завъртане около собствената с траел 360 земни дни. Затова и разделили окръжността на 360 градуса. Шумерската единица мярка за дължина, наречена "беру" се равнявала на 10 692 метра. В текстове отпреди 6000 години се казва, че радстоянието от центъра на Земята до централната точка на Луната е точно 36 000 бери, тоест 384 912 км. Последните измервания на астрофиците показват, че днес то е 384 402 км. Разликата е 510 метра. От изследванията на астрофизиците с лазерен лъч обаче става ясно, че Луната все повече се приближава към Земята със скорост около 0.1 мм годишно. Разликато от 510 метра при двете измервания е разстоянието, на което Луната се е приближила към нашата планета за това време. Върху глинена плочка, открита в делтата на реките Тигър и Ефрат, има рисунка, която в началото на последното столетие учените все още не можели да разгадаят. Върху нея е изобразен реактор за ядрено гориво, стартиращо устройство, резервоари за гориво, за уран и други елементи. За ядреният физик от пръв поглед е ясно, че рисунката изобразява подземен силоз с космически кораб, а в долната част се намира камерата за дезактивация, която служи за пречистване на кораба и на екипажа от радиоактивност. В наземната част се вижда конусообразно пуското устройство, по форма подобно на използваните днес. Изследователите на шумерските текстове са изненадани от някой данни за планетите в Слънчевата система. Това са данни, с които съврменната наука разполага съвсем отскоро. Например сондата "Вояджър 2", която прелита през 1989г покрай Нептун изпраща на Земята снимки на тази планета, които отговарят на нейното прастаро шумерско описание. Шумерите я наричали "хумба" т.е. "светлозелено в/у тиня". Данните показват, че Нептун е покрит с леденотечна каша, образувана от течен метан, синьозелен на цвят. Шумерите знаели и това, че повърхността на Сатурн е жълто-зелена. Космическата сонда изпратила на Земята изображение на планета, покрита със смес от амоняк и метан в маслилено зелен цвят.

Всичко дотук далеч не изчерпва доказателствата са космическия произход на боговете на нашите прадеди"

Това е само една статия от 20-тината, които ги има в списанието. Верно е, че има неща, които звучат малко налудничаво, но има доста, които те карат да се замислиш. бтв в списанието има глинената плочка, където се вижда ракетата.

--------------------------------------------------------------------------------------------

sasquatch, аз по едно време се мъчех да почета малко Кастанеда, но нещо не ми се понтрави. Явно съм още не съм дорасъл за него. Иначе би ми било интересно да чуя/прочета една теория за изчезването на Толтеките.

За "Зона 51", не съм запознат много със случая, но доколкото знам там през 50-те години е паднала летяща чиния. Затова е шума, затова е и тоя топ-сикрит. Но както винаги това са само догадки, както и всички останали неща, коити пишем в този топик.

skromen si :punk

CMexyBka, при още едно такова paste-ване на глупостите ви с Маската ще последва warn. Модераторите и Админите въобще не ги интересува кой, какво ти пише на ЛС. Got It ?

bobo_3, списанието се казва 100 % загадки и e от 2000-та година :)

tanko111, в списанието пише и за Махабхарата. По-късно ще поустна и за него.

Slain, никой не те и кара. Аз съм също като теб, но когато ми е интересно чета наред всичко.

aLieNs, просиш си warn-a.

Godfather, ми аз бях почнал "Учението на Дон Хуан", но нещо в началото не ми вървеше. Знам, че Дон Хуан нарочно го тъпчее с разните му там билки и т.н. и, че после става интересното, но просто не го изтърпях. Може би пак ще се опитам тия дни :))

бтв що ли трябваше да отговарям на всички :)

----------------------------------------------------------------------------------------

По желание на няколко юзъра, ето и още няколко статии. Благодаря за интереса и това, че оценявате труда ми.

Светлина в мрака на древността

В училище се учи, че електричеството е открито едва през 19в, а първата електрическа крушка е конструирана от Томас Едисон. Има обаче доказателства, че хората са познавали електрическия ток, батерията и лампите още в древността.

През юли 1936г. работници засипвали край Багдад рибарник, превърнал се в инкубатор на комари, преносители на болести, и се натъкнали на руините на град на партите (древни ирански племена). Група археолози под ръкодството на германеца Вилхелм Кьониг се заели с разкопките. Наред с всичко останало те открили странен уред с корозирала медна тел. Личало, че някога е бил пълен с течност, вече изсъхнала. Оказала се ферментирал гроздов сок. Вилхелм Кьониг се изненадал, когато един от местните жители заявил, че това не е нищо особен, а най-обикновена батерия. Иракчанинът изказал предположение, че е служела за позлатяване на предмети. Археологическата находка очевидно не му направила особено впечатление. Кьониг я предал в Археологическия музей в Багдад. Искал да се занимае по-подробно с нея, но болест го принудила да се върне в Германия. Междувременно избухнала Втората световна война, но той успял да публикува информация за находката. Години по-късно група германски учени решават да експериментират. Ръководейки се от бележките на Кьониг, те правят прототип на вавилонската батерия. В глинен съд, напомнящ ваза, висока 14см, поставят тръба от медна ламарина с диаметър 2.6см и дължина 9.8см. Залепват отвора на тръбата със смола. В средата закрепват с асфалт корозирал железен прът. Във вазата наливат 5-процентов винен оцет и устойството започва да произвежда електрически ток с напрежение 0.5 V. Успехът ги амбицира да се уверят дали партите са използвали батерията за позлатяване на предмети. В опита участват специалист по галваничните елементи, електромеханик, златар. Експериментът продължил 2.5 часа, е успешен - позлатяват сребърна статуетка с размерите на кибритена кутийка. Това означава, че някога хората не само са познавали електричеството, но и са умеели да го използват. Археолозите започват по-подробно да проучват древни хроники и легенди и се оказва, че те са пълни със ... светлина. Между различните информации за древен Египет има и описание на факла, която светела непрестанно, ден и нощ, в храма на Изида. Не можел да я изгаси ни вятър, ни вода. За вечно светещи лампи пишат и други автори - китайски, индийски, гръцки и римски. Според последните в древен Рим имало висок стълб, а на него - голямо светещо стъклено кълбо, което осветявало улиците на града близо 300 години. Неговата светлина била по-силна от пламъците на обикновените факли. Двама австрийски изследователи, Петър Краса и Райнхард Хабек, въодушевени от находката на Кьониг, решават да открият доказателства за съществуването на негаснещи източници на светлина в древносттта. Попадат на тях в подземието на древния храм на богинята Хатор в Египет. На стените на една от камерите се натъкват на странни баралефи. На всички се вижда един и същ мотив: предмети, напомнящи крушовидни балони, поставени върху полегата платформа на четири подпори. В долната си част тези предмети се стесняват и като че ли са свързани с нещо, наподобяващо цвят с пет листченца. Неговото "стъбълце" стига до правоьгълен съд. Във всяка "круша" се вижда "змия", която излиза от центъра на "цвета" и се вие нагоре. От 1869г., когато френският египтолог Огюст Мариет публикува в пет това рисунките, украсяващи стените на храма в Дендера, никой не успява да разтълкува тяхното съдържание. Египтолозите разгадават само отделни символи, но не могат да обяснят значението на цялата рисунка. Учените заключват, че това са каменни змии, излизащи от лотосов цвят, който е символ на Горен Египет, и толкова. А за какво са служели тези каменни змии, на кого, какъв мит илюстрират - никой не може да каже. Но ако на рисунките се погледне с очите на електроинженер, изведнъж всичко става ясно: магическите изображение се превръщат в технически. Според австрийският инженер Валтер Гарн, "крушите" са огромно електрически крушки. Змиите, които се вият в тях са електрически изпразвания, а лотосовите цветове с дръжка - фасунги с проводник към правоъгълната "вавилонска батерия". Тайнствените подпори, символ на властта в древен Египет, според Гарн не са нищо друго освен изолатори, каквито днес се използват при далекопровите за високо напрежение. Рисунките са направени с познания за законите на електричеството. Не е без значение и фигурата на бога на науката Тот, който според египетските митове някога дошъл от небето и донесъл на хората светлина. Това обаче не е всичко. За да може от изстрелвания заряд, да светне стъклена крушка, в която няма спирала, е необходим поне частичен вауум. Как са могли египтяните да решат този проблем? Дълго време този въпрос остава без отговор - привържениците на "ел. теория" не могат да намерят никаква следа от вакуумна помпа. Тъй като храмът в Дендера е светиня на древни научни тайни, там би трябвало да се крие освен "инструкцията" за конструкцията на самата лампа и тайната за получаване на вакуумв крушката. В/у стените обаче нищо такова не бе открито. За разрешаване на загадката помага една криминална афера, с която се занимавал египтологът Петер Елебрахт. През 1973г. неизвестен престъпник посред бял ден откраднал от единайсетте помещения на храма барелефи, тежащи тонове. Как така никой не е усетил акцията по отделяне на барелефите от стените, продължила вероятн няколко месеца? Очевидно кражбата е била осъществена със знанието на най-висши инстанции. Какво е имало върху барелефите, което представителите на властта са искали да скрият? Този, който копирал барелефите през 19в., за съжаление не успял да скицира всичко. В книгата обаче има рисунка, изобразяваща египетски жреци, които отстраняват някаква сянка от устройство, напомнящо помпа. Древните египтяни вероятно са наливали в стъклената банка вода, която отстранявала въздуха от съда, а след това била изпомпвана. Дори налягането на въздуха в стъклената "крушка" да е спадало до 40 тора (налягането на 40-милиметров живачен стълб), електрическата искра пак е можела да се "възпламени" и са дава светлина. Валтер Гарн решава да възпроизведе цялото устройство. Резултатът бил поразителен. Това, което изглеждало само като теория, станало действителност. И то толкова шокираща, че оттогава прекратяват изследванията на йероглифите в храма. Защо никой не проявява интерес към текстовете, открити в храма? Защо никой не търси изчезналите барелефи и не решава загадката на поразителните технологии? Може би една от причините е тази, че подобни изследвания биха поставили много неудобен за официалната наука въпрос: откъде са тези знания на египетските жреци? А ако наистина разказите за боговете, дошли от небето, не са приказка, а митът за космическите технологии на изчезналата Атландита всъщност не е мит? Затова се предпочита мълчанието.

Уф, счупиха ми се пръстите. бтв следващото нещо, което ще цитирам ще бъде Тунгуският Метеорит, Чупакабра и Йети или Бермудският Триъгълник.

Godfather, ми аз бях почнал "Учението на Дон Хуан", но нещо в началото не ми вървеше. Знам, че Дон Хуан нарочно го тъпчее с разните му там билки и т.н. и, че после става интересното, но просто не го изтърпях. Може би пак ще се опитам тия дни :))

Не е трябвало да почваш с тази, най-добре с "Пътуване към Икстлан" и следващите от поредицата и после може да се върнеш на първите две ;).

На Кастанеда започва да му "прищраква" чак в третата книга и затова първите две са малко далече от истината ;)

CMexyBka, при още едно такова paste-ване на глупостите ви с Маската ще последва warn. Модераторите и Админите въобще не ги интересува кой, какво ти пише на ЛС. Got It ?

xaxa. curidge ,4e koi vi kara da go gledate be . az toq s PM nema go uvaja. no puk nema i da si zamul4a :) Got it ? :)

p.s. ok ,nema poe4e :P

Predi vreme si bqh kupila 1 spisanie 100% zagadki i ima6e dosta interesni ne6tica, koito bqha napisani na dostypen ezik. Ako ima interes, moga da scaniram nqkoi statii. Kazhete, ako ne6to vi interesuva, za da go kacha:

01. Za bogovete do6li ot nebeto

02. Bibliqta - kompyutyrna programa?

03. Kosmi4eskite spomeni na prorok Iezekil

04. Induistkite sve6teni knigi - ne samo prikazka

05. Savskata carica - nerazgadana misteriq

06. Svetlina v mraka na drevnostta

07. Tunguskit meteorit - kosmi4eski korab?

08. Gigantite sa ostavili sledi na Zemqta

09. Dzhudzhetata mozhe bi sa bili pyrvite zemlqni...

10. Chupakabra - biologichno oryzhie na izvynzemni?

11. Po sledite na snezhniq chovek

12. Bermudskiqt triygylnik - vrata kym drug svqt

13. Krygovete v poleto - kakva sila gi chertae

14. Koi risuva v pustinqta

15. Poltyrgaisti

16. Diskyt ot Krit

17. Promenq6ti se portreti

18. Vidqhte li Bogorodica

19. Marsianskite gatanki

20. Sluchaqt Rozuel

21. Kak izglezhdat "TE" (izvynzemnite)

22. Ufonaftite - nashi potomci?

23. Sy6testvuva li svetyt pod polyusa

24. Chovekyt - tqlo ili mozyk

25. Piramidite - vryzkata ni s kosmosa

P.S. curidge, 6apka ti svqlm za tyrpenieto, no az moga napravo da gi skaniram tezi statii, ne si igrai da pi6e6 na ryka, molq te!!!

chicatillo: що не земеш да качиш всичко :P

не бе ако ти се занимава го качи цялото щото излгежда интересно...ако не квото си решиш

chicatillo, говорим за едно и също нещо :) Моето списание също е 100 % загадки, но просто нямам възможност да го сканирам, затова ви ги пиша. Ще се радвам, ако ме лишиш от тоя труд ;)

Godfather, ми аз имам една книга на Кастанеда, която включва първите му три книги: "Учението на дон Хуан", "Една отделна реалност" и "Пътуване към Икстлан". Бяха подредени в книгата в този ред, затова и почнах с "Учението".

Da, osyznah, 4e statiite sa mi mn poznati, no ne si spomnih otkyde.

curidge, 6te e 4est da te li6a ot "udovolstvieto" da pi6e6 na ryka:). Dano utre imam malko pove4ko vreme (i tyrpenie), za da skaniram spisanieto. Naistina ima dosta, dosta interesni ne6ta.

Godfather, ми аз имам една книга на Кастанеда, която включва първите му три книги: "Учението на дон Хуан", "Една отделна реалност" и "Пътуване към Икстлан". Бяха подредени в книгата в този ред, затова и почнах с "Учението".

Аз преди доста години прочетох "Пътуване към Икстлан" защото това беше единствената преведена книга на Кастанеда по времето на тоталитаризма (брей на повечето юзъри във форума тази дума сигурно нищо не им говори :D).

Чак след 10.11.1989 почнаха да излизат и другите книги ;)

Обаче това в края на краищата се оказа предимство :)

говори ми, говори ми.... И в какъв тираж само беше преведена... Аз с триста зора я намерих, оръфана и изтъркана, вървеше от ръка на ръка... Евала на даскалката ми по философия в ЕСПУ-то - тя ми я даде.

говори ми, говори ми.... И в какъв тираж само беше преведена... Аз с триста зора я намерих, оръфана и изтъркана, вървеше от ръка на ръка... Евала на даскалката ми по философия в ЕСПУ-то - тя ми я даде.

Още си го пазя това издание, яко оръфано, ама го пазя :)

Към curidge:

Навремето четох Махабхарата (индийски епос) на руски език. Там имаше следното описание, цитирам по памет, че не ми е под ръка:

"И той вдигна своя лък и изпрати сребърна стрела високо в небето.Тя се спусна над вражеската войска край морето и избухна ослепителен блясък, небето почервеня" и т.н..

Оцелелите от вражеската войска влизат в морето и се измиват обилно с вода.

Който е ходил в казарма знае, че така се процедира след атака с ядрено оръжие. Този епос е бил писан около 14 века преди Христа. Как са успели хората тогава да видят и да опишат достоверно според техните разбирания такова явление?

Много се интересувам от древна история и от такива теми.

ne sam saglesen nah-veche s tova "Който е ходил в казарма знае, че така се процедира след атака с ядрено оръжие"

a zashto da ne e bilo kometa ili asteroid kojto e padnal na Zemqta ...

Ne osporvam temata, az VQRVAM ..prosto si davam mnenieto ....

"I want to believe " - Ex-Files

Хехехе

ами има ве, що за въпрос. Просто не знам кой би си помислил че е единственното интелигентно творение в тази вселена. Сега въпроса е дали вселената е една, хехе - малко заблуждаващ въпрос...

Та идеята е следната: като гоним хлебарката нощем когато съвсем неочаквано запалим лампата и тя си вика: Ебати 'извън-хлебарни' ни нападнаха и шаш и паника. Ами така е и при нас. Просто всяко същество е ограничено интелектуално, и ние така. Ние не можем да си представим че може да сме 'хлебарките' в други измерения :confused. Но на практика всичко е навързано. Всичко дето мърда и шава си има мисия, хлебарките също, и ние сме в кюпа.

По общото обяснение е рекурсията. Ако може достатъчно добре да си я представим ще сме нсясно с полужението, ако пък направо е овладеем ще се измъкнем от капана на това съществуване...

Тук под рекурсия нямам в предвид чистото понятие а по-скоро общото представяне на нещата. Това са паралелни измерения, пространство време и т.н. Не знам за вас но аз съм твърдо обеден че има по-бързо нещо от скоростта на светлината (защо пък не, хехехе - и тва не е радиото ;) ), възможно е телепортиране (самия аз правих опити за телепортиране на кванти на около 15см - успешни при това), черната дупка е като сибирския елен, само че няма нищо общо :lol: , космоса е безкраен във времето но е краен в пространството за дадено измерение, може да се разглежда като елементарна частица в по-високо измерение и т.н. да не се задълбочавам. Но истината е че константа е енергията, енергийното присъствие което променя не количеството си а ентропията - тоест представянето си.... Абе магия голяма....

Хехехе

ами има ве, що за въпрос. Просто не знам кой би си помислил че е единственното интелигентно творение в тази вселена. Сега въпроса е дали вселената е една, хехе -

Та идеята е следната: като гоним хлебарката нощем когато съвсем неочаквано запалим лампата и тя си вика: Ебати 'извън-хлебарни' ни нападнаха и шаш и паника. Ами така е и при нас. Просто всяко същество е ограничено интелектуално, и ние така. Ние не можем да си представим че може да сме 'хлебарките' в други измерения  :confused. Но на практика всичко е навързано. Всичко дето мърда и шава си има мисия, хлебарките също, и ние  сме в кюпа.

По общото обяснение е рекурсията. Ако може достатъчно малко заблуждаващ въпрос...

добре да си я представим ще сме нсясно с полужението, ако пък направо е овладеем ще се измъкнем от капана на това съществуване...

Тук под рекурсия нямам в предвид чистото понятие а по-скоро общото представяне на нещата. Това са паралелни измерения, пространство време и т.н. Не знам за вас но аз съм твърдо обеден че има по-бързо нещо от скоростта на светлината (защо пък не, хехехе - и тва не е радиото  ;) ), възможно е телепортиране (самия аз правих опити за телепортиране на кванти на около 15см - успешни при това), черната дупка е като сибирския елен, само че няма нищо общо  :lol: , космоса е безкраен във времето но е краен в пространството за дадено измерение, може да се разглежда като елементарна частица в по-високо измерение и т.н. да не се задълбочавам. Но истината е че константа е енергията, енергийното присъствие което променя не количеството си а ентропията - тоест представянето си.... Абе магия голяма....

BoardMan

tazi tema ste trebva i neq da q obsadim na chasha BEER :woot

Da ti kaja chesno sled kasa BEER i da ima i da nema UFO ...edva li ste gi vidish pak kamoli da zavarzish contact s tqsh

johan, не си прав, да знаеш - аз на каса бира завързвам всякакви контакти... Лошото е, че после не мога да го докажа - в смисъл появяват ми се бели петна в паметта - сигурен знак, че съм попаднал на извънземни - те нали така правят...

Spisanieto go uploadvam tuk. Na nqkoi mesta mozhe da ne se 4ete, tyi kato formata na stranicata se okaza malko po-golqm ot A4 i ne se sybira celiq v miniatyurniq mi skener. Zasega sym kachila 10 stranici, za pove4e ne mi stignaha nervite. Utre 6te dovyr6a zapochnatoto.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...