Godfather Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Хаха, ние българите сме си кандидати номер 1 за извънземни: с тия доходи, дето ги имаме, не само преживяваме, ами пълним по цял ден заведенията и кръчмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 cmexybka e spored men jenski nick ama 6tom se misli6 za m k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ае не знам аз колко често тези дето твърдят, че са видяли НЛО не са видяли някой летящ полилей, който съседката е метнала по съпруга си... Извинземни сигурно има... едва ли тая голяма вселена е само за нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 MOON ,az ne mislq , znam! i ti nqma da e losho da zemesh da spresh da se mu4ish da razmishlqvash ami da govorish sus znaniq . EDIT: a da,i nqma da e losho da porabotish v/y gramatikata si ,po specialno v/y konstrukciqta na bulgarskoto izre4enie i prawilniq slovored v nego... EDIT2: MOON ,kvi sa tiq PM ,kato she me psuvash pishi pred si4ki ,ko sram te e ili te e strax ot warn ? i kat ne te interesuva mnenieto mi ne go 4eti be ,ti li shte me lishish ot nego ? hah.ne me karai da se smeq .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Moje da e logi4no da ima jivot, moje mars sled 50 godini da go kolonizirame, moje vsi4ko da stane, no dokato az ne vidq s o4ite si izvunzemno(pone 1) nikoga nqma da sam na 100% obeden v tova. Az sam pragmatik "oko da vidi, ruka da pipne"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ne e zaduljitelno izvunzemnite da sa po visoko tehnologichni ot nas. Moje maite egiptqnite da sa si postroili piramidite i glupostite s MAGIA (Magic). Ne govorete za tova koeto ne razbirate v zona 51 moje da se razrabotvat svruh sekretni tehnicheski urajiq i tn..kade pishe che e hotel za izvun zemnite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 "CHISTA ZAGUBA NA PROSTRANSTVO STE E, AKO SME SAMI VAV VSELENATA" Contact (1997) http://www.warez.ru:8080/Movies3/Contact.(1997)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Караман, историята има продължение... Като си почнал - разказвай до края, но щом не искаш, аз ще продължа... Та значи, американците се заели с тяхната си мисия по издирване на камъни за масово поразяване и проучване на произхода и предназначението на 3,4,5,6,7,8 и 9 крайник при тумарсното население... За второто ползвали като обект въпросното малко марсианче. Само че, марсианчето му с марсианче, хич не стояло мирно - седи, седи, пък подскочи и ръчне с пръстче някой от заетите американци и се провикне "Бо-о-ооц"... В началото не му обръщали внимание, счели го за някъкъв местен обичай или форма на общуване. Но то непреставало. На всеки пет минути - "Бо-о-ооц" - и някой от американците подскача стреснато. Взело да им писва. Накрая един едрогабаритен афроамериканец не се стърпял и му креснал - "Стига бе!!! АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ ГО НАПРАВИШ, ЩЕ ТИ ОТРЕЖА ПИШКАТА!! ЯСНО!!" Марсианчето обаче се ухилило безгрижно и заявило - "Ми ние нямаме..." Тутакси настъпила гробна тишина - американците се същисали. "Е как нямате - попитал шефа на експедицията - неможе да нямате, как се размножавате тогава?!" "Ми как - отвърнало марсианчето - ей така как - БО-О-ООЦ!" Поради нелицеприятното естество на инцидента, той не е публикуван в публичния доклад на НАСА за експедицията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 "CHISTA ZAGUBA NA PROSTRANSTVO STE E, AKO SME SAMI VAV VSELENATA" Contact (1997) http://www.warez.ru:8080/Movies3/Contact.(1997)/ oooo toq film e mnoogo qk.li4no na men super mnogo mi haresa i mi be6e super interesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
trill Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 "CHISTA ZAGUBA NA PROSTRANSTVO STE E, AKO SME SAMI VAV VSELENATA" Samo zaradi tazi misyl si struwa chowek da powqrwq che ima izwynzemni. A dali sa po razwiti ot nas tehnologichno towa ne e wavno. A ako sa move bi prosto chowechestwoto ne e doraslo da razbere za tqh. P.S. Kolkoto i naludnichewo da zwychi i risk da powtorq nechiq misyl. Edno ot mneniqta zashto swetyt e razbral za AREA 51, e che ako obqwish neshto na wseoslushanie(tolkowa naludnichewo kato towa togawa, a i sega) to stawa nesht kato SiFi istoriq koqto se razprawq na decata predi lqgane(primerno). Nikoi ne wqrwa na takiwa istorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Да не говорим пък за внезапното изчезване на Маите. Или Толтеките или пък Ацтеките edit:едно обяснение за изчезването на Толтеките има в книгите на Карлос Кастанеда Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Какво има Ацтеклите и Маите чувате ли се какво говорите ве... Да и аз мисля че не сме сами в Вселената пък и можете да се позаинтересувате малко щом сте поуствали тука.Да сте чували а прокта СЕТИ?!!?Имаше даже май някакъв филм ама не помна добре. Та Вселената е голяма де ама не е безкрайна,не е изключено да има друга форма на живот.Давайте със здрава логика и ще си отговорите сами на вапроса.Ov3rm4n тфа с мамата бравата ме разби супер сте с караман давайте ощее... БО-О-ОООЦ ХАХААХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Spored men samite nie sme izvun zemni :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Да сте чували а прокта СЕТИ?!!? SETI@home ei tuka ima vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Mai Movies@Warez.Ru vi e doshlo v pove4e Ostava da mi kajete 4e vqrvate i na oniq vra4ki det gi davat nonstop po televiziqta nikvi izvunzemni nqma ! Otnosno area51 porednata reklamna kampaniq na USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Ще си позволя да цитирам от едно мое списание: "Кои сме ние? Откъде сме дошли? Накъде вървим? Вярващите намират лесно отговор на подобни въпроси: всичко на земята е Божие дело. Всеизвестният специалист по "загадките" Ерих фон Деникен е убеден, че в развитието на нашата цивилизация имат намеса не един, ами много "богове". За боговете, "дошли от небето", се разказва в легендите на всички народи В праисторията на Земята може би са съществували повече развити цивилизации, а не само тези, които призната съвременната наука. За това говорят различни находки като радиоактивните руини, открити в индийската джунгла, урановата мина отпреди стотици хиляди години в Африка, отпечатъци от обувки отпреди милиони години и какво ли още не. Днес, когато ние самите достигаме високо техническо равнище, започваме да виждаме много неща от миналото на нашата планета под дръг ъгъл, да възприемаме и тълкуваме по нов начин митовете и легендите. Много учени дори допускат, че митовете описват действителността, неща, които нашите прадеди са видели с очите си. Най-древната известна цивилизация са създали шумерите в Месопотамия, между реките Тигър и Ефрат. Там, където вероятно се е намирал Библейския Рай. Археологически проучвания обаче показват, че те са се появили на това място изведнъж и веднага създали високоразвитата цивилизация. Никой незнае откъде са дошли, къде се е развивала преди товя тяхната култура. Но техните знания, вяра и история оказват огромно влияние върху човечеството чак до наши дни. Би могло да се каже, че тяхната цивилизация е люлка на цялата човешка цивилизация. Всичко, което знаем за тях, е записано върху глинените плочи с клинообразно писмо. Сподер шумерите преди хиляди години в Месопотамия са живели "богове" Това, което се е запазило за тях, ни дава основания да предположим, че се дошли от Космоса. Един от тях много приличат на нас, хората, други били гиганти,а имало и такива, които постоянно носели скафандри - очевидно нашата атмосфера не им е понасяла. Именно тези "богове" дошли от небето, твърдят шумерите, са им дали всички знания и умения. Според много изследователи боговете на по-късните цивилизации са произлезли от шумерските богове. Никой незнае колко дълго е просъществувала тази страна. Всички данни за ния са от времето преди Потопа. Според написаното върху глинените плочки преди много хилядолетия в района на Персийския залив се приземила експедиция от Космоса. Боговете, дошли от звездите, били гиганти. Те създали с прадедите на шумерите свое потомство и се върнали обратно на звездите. Шумерските текстове ясно говорят, че хората са ги видели с очите си, че те са ги научили на писмо, как да добиват метали, да отглеждат ечемик. В Библията пише, че първият човек, сътворен в Рая, бил Адам. От неговото ребро е създадена жената, Ева. Но пак там е записано и това, че първият човек е създаден "от праха на земята", от глина. Американски биолози, търсещи най-простото вещество, което не се разваля и от което може да се произведе храна за оплодените "ин витро" яйцеклетки, с изненада са установили, че най-подходяща е сместа, съдържаща съставки, характерни за обикновената глина. Възможно ли е древните текстове да ни разкриват, че хората са възникнали чрез генетични промени в древна лаборатория ? Апостол Тома, когато говори за Адам, използва на старогръцки израза "Adamas", което означава "непобедими". С кого е трябвало да воюва Адам и от кого е трябвало да бъде победен, щом като, както пише Библията, е първият човек на Земята? Според много шумерски текстове хората били сътворени като черноработници за една от чуждите раси. За да се трудят по-ефективно и да ръководят останалите земляни, на някой от тях "боговете" предали определени познания. Нека припомним някой от тях Шумерите разделят окръжността на 360 градуса, измерват времето със секунди, минути, часове, дни, години и по-дълги периоди - "сос", единица за време, която включва 60 години по 360 дни, и "сар", който се състои от 3600 години Още преди 6000 години шумерите знаели, че Земята с върти около Слънцето, че в Слънчевата система има 9 планети. Познавали са Плутон, планетата, която астролозите откриват едва през 1931г. Споменават и десета планета, наречена Нимиру или Мардук, от която били дошли "боговете", създатели на човешката раса. Те смятали, че орбитата на Мардук е издължена елипса, планетата се появявала близо до Слънцето на всеки 3600 годин, на всеки сар. Археолозите смятат, че шумерите грешат, като твърдят, че годината има 360 дни. За тях обаче периодът от 360 дни не означавал земната година, а продължителността на дена на планетата Мардук, чието завъртане около собствената с траел 360 земни дни. Затова и разделили окръжността на 360 градуса. Шумерската единица мярка за дължина, наречена "беру" се равнявала на 10 692 метра. В текстове отпреди 6000 години се казва, че радстоянието от центъра на Земята до централната точка на Луната е точно 36 000 бери, тоест 384 912 км. Последните измервания на астрофиците показват, че днес то е 384 402 км. Разликата е 510 метра. От изследванията на астрофизиците с лазерен лъч обаче става ясно, че Луната все повече се приближава към Земята със скорост около 0.1 мм годишно. Разликато от 510 метра при двете измервания е разстоянието, на което Луната се е приближила към нашата планета за това време. Върху глинена плочка, открита в делтата на реките Тигър и Ефрат, има рисунка, която в началото на последното столетие учените все още не можели да разгадаят. Върху нея е изобразен реактор за ядрено гориво, стартиращо устройство, резервоари за гориво, за уран и други елементи. За ядреният физик от пръв поглед е ясно, че рисунката изобразява подземен силоз с космически кораб, а в долната част се намира камерата за дезактивация, която служи за пречистване на кораба и на екипажа от радиоактивност. В наземната част се вижда конусообразно пуското устройство, по форма подобно на използваните днес. Изследователите на шумерските текстове са изненадани от някой данни за планетите в Слънчевата система. Това са данни, с които съврменната наука разполага съвсем отскоро. Например сондата "Вояджър 2", която прелита през 1989г покрай Нептун изпраща на Земята снимки на тази планета, които отговарят на нейното прастаро шумерско описание. Шумерите я наричали "хумба" т.е. "светлозелено в/у тиня". Данните показват, че Нептун е покрит с леденотечна каша, образувана от течен метан, синьозелен на цвят. Шумерите знаели и това, че повърхността на Сатурн е жълто-зелена. Космическата сонда изпратила на Земята изображение на планета, покрита със смес от амоняк и метан в маслилено зелен цвят. Всичко дотук далеч не изчерпва доказателствата са космическия произход на боговете на нашите прадеди" Това е само една статия от 20-тината, които ги има в списанието. Верно е, че има неща, които звучат малко налудничаво, но има доста, които те карат да се замислиш. бтв в списанието има глинената плочка, където се вижда ракетата. -------------------------------------------------------------------------------------------- sasquatch, аз по едно време се мъчех да почета малко Кастанеда, но нещо не ми се понтрави. Явно съм още не съм дорасъл за него. Иначе би ми било интересно да чуя/прочета една теория за изчезването на Толтеките. За "Зона 51", не съм запознат много със случая, но доколкото знам там през 50-те години е паднала летяща чиния. Затова е шума, затова е и тоя топ-сикрит. Но както винаги това са само догадки, както и всички останали неща, коити пишем в този топик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Kak ne te zaboliaha prustite we Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Дали според вас зелените човечета съществуват.Как човечеството създаде толкова бързо високите технологий,дали няма чужда помощ? neznam dali ima takiva im raboti ama opredeleno ne moi sme sami v pustia mu kosmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 SETI@homeei tuka ima vsi4ko A we to dobre e zamisleno Seti@home oba4e samo si pomisli 4e towa izobshto moje da ne e towa za koeto go opisvat, a prosto nqkoi da e izmislil na4in za izpolzwane na procestorno vreme bezplatno, ili pak oshte po lisho utility za sybirane na informaciq ot mashinite ? Taka 4e moqt savet e ne si installvaite podobni shitZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Kak ne te zaboliaha prustite we ti za paste ne si li chuval razbira se che ima izvunzemni.... az sum edin ot tqh : doidoh na zemqta shtoto klimata na katrops moqta planeta e mnoso surov puk az sum toploljubivo sushtestvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 chochosan, за съжаление не съм го paste-вал ... и все пак някой направи ли си труда да го прочете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Някой чувал ли е за липсващото звено във Дарвиновата теория за произхода на човека? - е, има такава дупка във веригата. ТЕ са сред нас ............но не всички P.S.: curidge, дай някакъв линк за такива статии на БГ! Благодаря предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Izvanzemni sa6testvuvat ....... Ne sam gi vijdal , no sam sklonen da vqrvam. Tai kato dale4noto minalo na zemqta e izpalneno sas zagatki Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Personal Message MasKaTa xaxa, Jan 30 2004, 14:15 PM Group: Members Posts: 20 Joined: 15-November 03 ebi se v gaza we marlio maikatu 6eiba FUCK YOU FUCK YOU <AiLqKaT> |_| |_| <AiLqKaT> | | /^^^\ | | <AiLqKaT> _| |_ (| "o" |) _| |_ <AiLqKaT> | | | | _ (_---_) _ | | | |_ <AiLqKaT> | | | | |' | _| |_ | `| | | | | <AiLqKaT> | | / \ | | <AiLqKaT> \ / / /(. .)\ \ \ / <AiLqKaT> \ / / / | . | \ \ \ / <AiLqKaT> \ \/ / ||Y|| \ \/ / <AiLqKaT> \__/ || || \__/ <AiLqKaT> () () <AiLqKaT> || || <AiLqKaT> ooO Ooo -------------------- WAREZ.RU !!!!!!! -------------------------------- da ne startvam nov topic i poneje na ideoti PM ne prashtam ,sorry za offtopic-a HAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA!!!!!!!!! MaSkaTa ,napravo me sakrushi hohohohohohhoho , tolkova ti se radvam 4e nqmash si na predstava prosto .Prati oshte nqkoi drug takuv message ,4e da se posmeq oshti malko pleeease )))))))))))))))))))))))))))))))) HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA HAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 curidge: ot koe spisanie e taq statiq? ako ti se zanimava prepishi i oshte edna dve 4e na men sa mi interesni ili ako ne ti se zanimava dai link kadeto ima statiii ot spisanieto mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.