assi Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Дали според вас зелените човечета съществуват.Как човечеството създаде толкова бързо високите технологий,дали няма чужда помощ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 За технологиите не знам, но според мен не е възможно в цялата вселена да сме сами. Не казваш твоето мнение, какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 А...има,има! Само че не са зелени! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 I az mislq che ima, to daje ima dokazatelstva za tva, no ne se pokazvat. P.S.Moje da sa i rozovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Sas sigurnost ima :allien :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Дали според вас зелените човечета съществуват.Как човечеството създаде толкова бързо високите технологий,дали няма чужда помощ? Според мен, ние човеците сме точно като извънземни натази планета - нещо хич не пасваме на пейзажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ами щом на Марс има вода (замръзнала), то може и живот да е имало - приспособен към условията за живот там. Това за нашата Слънчева система. Със сигурност някъде из галактиките има живот и цивилизация. Просто друго не е възможно само на нашата планета да са се създали такива природни условия, които позволяват развитието на живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 според мен не е възможно в цялата вселена да сме сами има! Само че не са зелени! emi tva e moq otgovor ina4e kvo 6a kajete za toq sait !!! Secrets !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ми, извънземни, че има, има. Доказателства колкото щеш. Например Зона 51. Кой не е чувал, кой незнае за нея Друг пример е бързото развитие на Маите, Египтяните, Шумерите и още доста древни народи. В едно списание пишеше, че били открили електрическа крушка на еди-колко-си хиляди години в Египет. Просто тези неща са ни показани от някой. Да не говорим пък за внезапното изчезване на Маите. Както са си били там, така и ги няма. Мистерия, какво да я правим. Древните рисунки в пясъка в пустинята Атакама също не могат да се направят от обикновен човек. Изискват се приспособления, чрез които човек да може да види аджеба как изглеждат тези рисунки от въздуха. Житните кръгове, Чупакабра, Тунгуският Метеорит, така мога да продължавам до утре, ако има някой, който живо се интересува да каже и ще продължа. http://www.secretsbg.com/ тук има един интересен сайт, който не се занимава точно с извънземни, но пък за сметка на това има доста разнообразни статии. Разгледайте го, няма да съжалявате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Астрономи откриха галактика, сблъскваща се с Млечния Път ©http://www.secretsbg.com/ Подозрително ми напомня вестникарско заглавие от преди години: "Самолет блъска влак хвърчаха глави" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 curidge: с теб малко се дублирахме ама нищо айде аз ще дам още един два сайта UFO тук също има малко неща за разглеждане Древните астронавти Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Aliens .Bullshit. Nishto podobno na zeleni 4ove4eta . vuv vselenata ima jivot ,100% .No nishto obshto s xorata ili podobni na nas sushtestva. Tova koeto za nas e kamuk ,nqkude moje da e jivot. Prosto usloviata sa tolkova razli4ni 4e ... ako me slojat na neptun ,koi znae ,moje da eviluiram i da se prevurna v ClanMaster of Neptunean Society ,a kat se vurna na zemqta da buda neshto kato durvo.. I tova 4e izvunzemni sili sa sushtestvuvali na zemqta sushto mi se struva pulna glupost. Kak da stane be ,te ako naselqvat druga galaktika kak o4akvate da prejiveqt na zemqta .. drug vupros ,ako sa bili tuk milioni godini i sa unishtojili maite ,zashto ne unishtojat i nas ?! . Pxax.. Izvunzemni .. .. .. ROFL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Pak se obidi cmexybka s neinite prostotii Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ми, извънземни, че има, има. Доказателства колкото щеш. Например Зона 51. Кой не е чувал, кой незнае за нея Друг пример е бързото развитие на Маите, Египтяните и още доста древни народи. В едно списание пишеше, че били открили електрическа крушка на еди-колко-си хиляди години в Египет. Просто тези неща са ни показани от някой. Да не говорим пък за внезапното изчезване на Маите. Както са си били там, така и ги няма. Мистерия, какво да я правим. Древните рисунки в пясъка в пустинята Атакама също не могат да се направят от обикновен човек. Изискват се приспособления, чрез които човек да може да види аджеба как изглеждат тези рисунки от въздуха. Житните кръгове, Чупакабра, Тунгуският Метеорит, така мога да продължавам до утре, ако има някой, който живо се интересува да каже и ще продължа. http://www.secretsbg.com/ тук има един интересен сайт, който не се занимава точно с извънземни, но пък за сметка на това има доста разнообразни статии. Разгледайте го, няма да съжалявате. Bih dobavil i izchezvaneto na korabi i samoleti ot bermudskiq triygylnik . I nqmam nishto protiv da kajesh oshte na men sa mi interesni tezi neshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Pak se obidi cmexybka s neinite prostotii Пич, чуждото мнение, което е различно от твоето не е простотия... Виж тази твоя забележка е простотия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 samo bullshid razpravq da be6e kazala spored men nqma i tolkova abe bahsi ili pone da kai ne6to interesno abe kvo da ti obasnqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 mnogo qsno che ima(spred men)shtoto kvo sha q privi taq galaktika chovechestvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 I az mislq 4e ima izvunzemni,ima milioni dokazatelstva. :allien Ne sum suglasen s CMexyBka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Pak se obidi cmexybka s neinite prostotii MOON , pi4 ,ae da razberesh 4e sum M ve4e a ? ov3rm4n ,blagodarq za razbiraneto DLL . xybavo edin den moje i da se suglasish . do togava , ako tozi den izobshto doide , dano ne te otvlekut za da te izsledvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 samo bullshid razpravq da be6e kazala spored men nqma i tolkova abe bahsi ili pone da kai ne6to interesno abe kvo da ti obasnqvam Мда... Ето ти нещо интересно. Караман, не си прав - виж сега как е станало всъщност: Кацат американците на Марс. Излизат от кораба си и почват обичайните за такъв случай приказки: "Една малка крачка за човек, но каква голяма стъпка за човеч... А! Е..." От Хюстън естествено питат какво става, какво толкова е видял техния човек, че нарушава процедурата. Оказва се, че на 200м от американския кораб, зад една канаричка, се кипри руски луноход... пардон - марсоход. Естествено руските и американските космонавти завързват лют спор кой, аджеба, е кацнал пръв и кой втори... Спорят два, три, пет часа - не могат да се разберат. И тогава някой предлага, вместо да се карат, да вземат да отнесат въпроса до туземното, т.е. тумарсното, население - марсианците да кажат чий кораб е докоснал пръв марсовата повърхност. Марсианците, които просто си кибичели наблизо и се радвали на сеира, се попочесали по марсианските глави с марсианските си крайници и отговорили: --Ми к`во да ви кажем ся... Коет` си е вярно вярно си е... Преди вас тука кацна една очукана бракма, цялата изпомляна от метеорити и поръждясала малко, ама си личеше от едната й страна едно правоъгълниче, така, с три цвята запълнено - бяло, зелено, червено бяха... Ма никой не са показа... Чу са от вътре "Мамата... Бравата... Мамата... Бравата... Бравата... Мамата...", седя си седя си бракмата и отлетя... И не мога да не цитирам стареца Уди Алан: Не мога да разбера хората, които искат да опознаят Вселената, след като е достатъчно трудно да се оправиш дори в Китайския квартал..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ceko ti ne M mi napravo XL si be batka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 4e ima izvanzemni mislq 4e ima,no sashto ima i mnogo zemni koito si nqmat druga rabota i pravqt dosta lajlivi zeleni 4ove4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ceko ti ne M mi napravo XL si be batka. HAHAHAHAHAHAHA )))))))))) Jore , kak moja da go kajesh be , te xorata me mislqt za nejno jensko cvete ,ti sq me izdavash tuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Vselenata e tolkova obshirna 4e prosto niama na4im da sme sami v neia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
assi Posted January 29, 2004 Author Share Posted January 29, 2004 За технологиите не знам, но според мен не е възможно в цялата вселена да сме сами. Не казваш твоето мнение, какво е. Моето мнение е,че има извънземни и те са сред нас. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.